2010 Şubat Anneleri

Zeyl,zeynepb allah yardımcınız olsun kızlar,sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz inş.....

Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden geliyor geliyoooooooooooooooorrrr
bir bebiş daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
Allahım kolay bir doğum nasip et hemencecik alsın bebişini kucağına sağlıkla....

Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.

Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..

maşallah canım Allah bağışlasın
normal doğum yapanları görmek okumak çok mutlu ediyor beni :dance:
bakalım bizim kız ne zman gelecek CADIARZU

Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...

allah kolay goğumlar nasib etsin inş. kolay geçitten geçirsin.

Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah İpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...

Biz de birazdan dr gideceğiz. İnşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.

Amanınn, zeynep de mi yawww??? canım benimmm, sağ sağlim alır kollarına inş ipek böceğimizi. allaha emanetleri. ayy daha bi heyecan yaptım şimdi hee.

havvacım güzel haberlerini bekliyoruz, inş dr dan gelir gelmez yazarsın.

GEÇ OLDU AMA GÜNAYDINLAR HERKESE..! AMAAAN AKIL MI KALDI. HALA BEKLİYORUZ BİZ DEEEE. :kedi:

Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.

Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..

Allah analı babalı büyütsün canım

Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim

HavvaEsen geldin mi canım, nasıl geçti ? ben de sağlık haberler iyi de, sezaryene kalıyoruz gibi gorunuyor, canım sıkıldı, sende durum nedir?

Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim

hadi yaaa. tühh. neyse canım vardır bundada bi hayır. bekleyelim bakalım az daha. sabır güzelim: sağ sağlim alalım da kucaklarımıza sonra çıkarırız bize çektirdiklerinin acısını :kedi:

Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah İpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...

Biz de birazdan dr gideceğiz. İnşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.
zeynep de benim diğer SAT daş... Hayırlı olsun kötü bişii yok değil mi..KBB ye gidecekti oysa.. HErşey yolundaysa hayırlısı olsun cnm ne diceksin..
açılma yok sancı var nasıl yani.. ee ne yapman gerekiyormuş sezercik mi yapacak yoksa?

HavvaEsen geldin mi canım, nasıl geçti ? ben de sağlık haberler iyi de, sezaryene kalıyoruz gibi gorunuyor, canım sıkıldı, sende durum nedir?
sezeryana kalıyoruz ne demek zamanı geçti gibi i?

havva' cım, sancılar duzenli cıktı derken agrın sızın var mı senin bu arada? yoksa sadece karın sertleşmesi mi?

ya yok canım, oglan kanala inmemiş hala, buyuyor da iceride, kafa da ortalamanın ustunde bi boyda (41 haftalık kafası varmış :KK70:) 4 kiloya yanasmıs beklersek de kilo limitini zorlayacak, kanala inmedigi icin suni sancı vs konusamıyoruz bile suan, ilk dogumda doktor kanala bu kadar gec inmesi pek gorulmez, acaba darlıktan olabilir mi diye tereddut etti, ama suyu kalp atısları vs hersey yolunda, zamanımız var bekleyelim dedi, perşembe nst ye girecegim bakalım, eşimle de bir konusalım cok kararsız kaldım, dogurmak istiyorum desem bu aksam hadi yarın sabaha bile sezaryene alırlar ama iste uff allak bullak oldu kafam :KK43:

Kızlar sancılar kasılmalarla çıktı. kasıldıkça sancı çıktı nst de ama ben hissetmedim. küçük diye herhalde. 60 a çıkması gerekiyomuş sancının benim 27-30 arasıydı.

ya yok canım, oglan kanala inmemiş hala, buyuyor da iceride, kafa da ortalamanın ustunde bi boyda (41 haftalık kafası varmış :KK70:) 4 kiloya yanasmıs beklersek de kilo limitini zorlayacak, kanala inmedigi icin suni sancı vs konusamıyoruz bile suan, ilk dogumda doktor kanala bu kadar gec inmesi pek gorulmez, acaba darlıktan olabilir mi diye tereddut etti, ama suyu kalp atısları vs hersey yolunda, zamanımız var bekleyelim dedi, perşembe nst ye girecegim bakalım, eşimle de bir konusalım cok kararsız kaldım, dogurmak istiyorum desem bu aksam hadi yarın sabaha bile sezaryene alırlar ama iste uff allak bullak oldu kafam :KK43:

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canm...

ay zor hakikaten ya... neden böyle şeyler oluyor anlamadım cok arastırı sorusturunca sorun cıkıyor sonucta hersey olcagına varıcak ama... ay ne biliyim gecen ben nst deyken ardahanlı zor turkce konusan 1 kız geldi doğumhaneye suyu gelmiş agrı çekiyormuş ama fıldır fıldır geziyor.. doktor bile dedi sen nasıl acı çekyorsun diye.. kız da cevap yok öyle geziyor 38.ci haftadaymış..acaip.. gitti doğurdu rahat.. takmadan ben nst den cıkıncaya o dogumhaneden cıkacaktı.. acayip ya vallla.. ben mi cok nazlııyım pipirikliyim bazı şeyleri çok araştırıp kurcaayınca işler mi sapıyor anlamadım..:kedi: tevvekkel olmak lazım galiba ya...o huy da ben de yok..

kızlar biz dogurmayan kac kişi kaldık ya?? havva,ebruli,canbahar,selvii ben tugba bu kadar mı??? essemayite ne oldu?? ay resmen bu kadar kişi kalmış olamayız yani ayın 8 i bugun...CADIARZU

Hamiş listemiz :nazar:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

NıCK YAŞ SAT Tahmini D.T. KıLO AÇIKLAMA
1 guide 28 nisan 2 şubat 58 cinsiyet : kız isim : ada
2 derinderen 23 5 mayıs 9 şubat 58 cinsiyet : erkek isim : Ali Efe
3 fatima38 32 13 mayıs 17 subat 64 cinsiyet:erkek
4 hulen 26 8 mayıs 12 şubat 71 cinsiyet:kız isim: Miray
5 turkkahvesi85 12 mayıs 19 şubat cinsiyet:kız isim:Naz
6 ebruli_59 28 3 mayıs 16 şubatt cinsiyet:kız isim:Zeynep
7 akpak 24 16 mayıs 20 şubatt 53 cinsiyet:kız isim: Elif
8 pofidi 27 5 mayıs 63 cinsiyet:kız
9 bulbul 32 20 mayıs 27 subat 57 cinsiyet:kız
10 sedef83 26 19 mayıs 18 şubat 58 cinsiyet:kız
11 candy 26 14 mayıs 18 şubat cinsiyet:kız
12 bahar72 28 1 mayıs 14 şubat 52 cinsiyet:kız
13 biricik mericik 22 2 mayıs 1 şubat 70 cinsiyet : erkek
14 fikirevi 29 22 mayıs 26 şubat 54 cinsiyet:kız isim:Ela
15 yeb2004 12 mayıs 15 şubat cinsiyet:erkek
16 floristgirl 25 22 mayıs 26 şubat 73 cinsiyet:erkek
17 essemayit 27 25 mayıs 1 mart 50 cinsiyet:erkek isim:Emir Kaan
18 maviyeshill 26 22 mayıs 26 şubat 61 cinsiyet:kız
19 meleksen 21 17 mayıs 20 şubatt cinsiyet:kız isim: Özge
20 limonnnnn 15 mayııs 20 şubat cinsiyet:kız
21 escos 27 27 mayıs 24 şubat cinsiyet : erkek isim:Ömer
22 corde 33 25 mayıs 25 şubat cinsiyet : erkek ısim: Mustafa
24 kadıkadı 2 mayıs 15 şubat cinsiyet:kız isim:asya
25 firdevs2006 27 şubat cinsiyet : erkek
26 suduru 26 19 mayıs 23 şubat 60 cinsiyet:kız isim:KK70:uru Aze
27 gulencim 22 29 mayıs 53 cinsiyet : erkek
28 sehrinaz 22 şubat cinsiyet : erkek
29 beris 20 mayıs 24 şubat cinsiyet:kız isim: ipek
30 frambuaz cinsiyet:kız
31 pince 11 mayıs 15 şubat cinsiyet : erkek
32 havvaesen 8 mayıs 15 şubat cinsiyet:kız isim:Esra
33 srpp 25 15 mayıs cinsiyet : erkek isim: Berkin
34 zerrin_papi 24 21 mayıs 25 şubat 50 cinsiyet : erkek
35 selin90 19 17 mayıs 20 şubat 56 cinsiyet : erkek
36 pinarecai cinsiyet : erkek
37 tugba64 25 9 mayıs 16 şubat cinsiyet : erkek
38 talkative_844 14 şubat cinsiyet : erkek
39 Allegra__ cinsiyet:kız
40 1tanelerim 24 14 mayııs 18 şubatt 55 cinsiyet : erkek
41 plaj 33 24 mayıs cinsiyet:kız ısim: Durunur
42 canan2508 20 mayıs 24 şubat biri kız diğeri erkek isim:Mustafa Kemal
43 canbahar 31 16 mayııs 20 şubatt cinsiyet: kız isim Bahar
44 DUYGUSUZduygu 10 Mayııs 14 şubatt cinsiyet: kız isim: Zeynep
45 cellwe 9 mayııs 12 şubatt 78 cinsiyet: erkek isim: Alp Cengizhan
46 aisse 23 23 mayııs 27 şubatt cinsiyet:kız iaim: Zeynep Berra
47 gökçeber cinsiyet:erkek
48 dineva 32 19 mayııs 21 şubatt cinsiyet: kız isim: revna
49 yaz.g 27 mayııs 28 şubatt cinsiyet: kız isim:Ecrin
50 aynezihe 18 şubatt cinsiyet: erkek
51 burcinn 10-20 şubat aralığı kız: Ayşenur Erkek: Çınar Emir
52 kifircik 14 şubatt Erkek Güneş

Canım takip edebildiğim kadarıyla bu kadar kaldık. bazı isimler diğer aylara kaydığı için onları çıkardım. Doğum yapanları sildim. Buyuz işte biz...

X