Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden geliyor geliyoooooooooooooooorrrrKızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...
Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah İpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...
Biz de birazdan dr gideceğiz. İnşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.
Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.
Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..
Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim
zeynep de benim diğer SAT daş... Hayırlı olsun kötü bişii yok değil mi..KBB ye gidecekti oysa.. HErşey yolundaysa hayırlısı olsun cnm ne diceksin..Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah İpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...
Biz de birazdan dr gideceğiz. İnşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.
açılma yok sancı var nasıl yani.. ee ne yapman gerekiyormuş sezercik mi yapacak yoksa?Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim
sezeryana kalıyoruz ne demek zamanı geçti gibi i?HavvaEsen geldin mi canım, nasıl geçti ? ben de sağlık haberler iyi de, sezaryene kalıyoruz gibi gorunuyor, canım sıkıldı, sende durum nedir?
ya yok canım, oglan kanala inmemiş hala, buyuyor da iceride, kafa da ortalamanın ustunde bi boyda (41 haftalık kafası varmış ) 4 kiloya yanasmıs beklersek de kilo limitini zorlayacak, kanala inmedigi icin suni sancı vs konusamıyoruz bile suan, ilk dogumda doktor kanala bu kadar gec inmesi pek gorulmez, acaba darlıktan olabilir mi diye tereddut etti, ama suyu kalp atısları vs hersey yolunda, zamanımız var bekleyelim dedi, perşembe nst ye girecegim bakalım, eşimle de bir konusalım cok kararsız kaldım, dogurmak istiyorum desem bu aksam hadi yarın sabaha bile sezaryene alırlar ama iste uff allak bullak oldu kafam
ay zor hakikaten ya... neden böyle şeyler oluyor anlamadım cok arastırı sorusturunca sorun cıkıyor sonucta hersey olcagına varıcak ama... ay ne biliyim gecen ben nst deyken ardahanlı zor turkce konusan 1 kız geldi doğumhaneye suyu gelmiş agrı çekiyormuş ama fıldır fıldır geziyor.. doktor bile dedi sen nasıl acı çekyorsun diye.. kız da cevap yok öyle geziyor 38.ci haftadaymış..acaip.. gitti doğurdu rahat.. takmadan ben nst den cıkıncaya o dogumhaneden cıkacaktı.. acayip ya vallla.. ben mi cok nazlııyım pipirikliyim bazı şeyleri çok araştırıp kurcaayınca işler mi sapıyor anlamadım..:kedi: tevvekkel olmak lazım galiba ya...o huy da ben de yok..ya yok canım, oglan kanala inmemiş hala, buyuyor da iceride, kafa da ortalamanın ustunde bi boyda (41 haftalık kafası varmış ) 4 kiloya yanasmıs beklersek de kilo limitini zorlayacak, kanala inmedigi icin suni sancı vs konusamıyoruz bile suan, ilk dogumda doktor kanala bu kadar gec inmesi pek gorulmez, acaba darlıktan olabilir mi diye tereddut etti, ama suyu kalp atısları vs hersey yolunda, zamanımız var bekleyelim dedi, perşembe nst ye girecegim bakalım, eşimle de bir konusalım cok kararsız kaldım, dogurmak istiyorum desem bu aksam hadi yarın sabaha bile sezaryene alırlar ama iste uff allak bullak oldu kafam