selam kızlarrr...
pınar sımdı almıstır yagızını kucagına canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı basımıza
zeyl cım hadı gozun aydın 3-5 gune kavusuyosun bebegıne sende...
ben fena halde usutmusum. bogazlarım tamamen kapandı burnum tıkandı basım agrıyo halsızım zaten yorgun ve halsızdım sımdı ıyıce koptum hapsırıp duruyorum bıde napıcam nasıl gecıcek bu hastalık bılmıyorum :sinifsinif: ılac almazsam kendı kendıne gecer ama o zamanda cok uzun suruyo ılac almakta ıstemıyorum yataga cakıldım resmen doguma yaklasık 10-15 gun kaldı ne etcem bılmıyorum butun gece inledim durdum mafoldumben
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım pek tanımıyosunuz ama ben sizleri tanımaya çalışıyorum.benmde doğumuma çok az kaldı en fazla 1 hafta falan.sizlerin heyecanını anlıyorum.benm 2.çocuğum bu ama yinede çok heyecanlıyım.sonuçta dünyaya bi can getireceğiz.allah herkesin yardımcısı olsun.
Zeynepcim saolasın canım dün gece sancılı geçti düzene gircek diye çok korktum çünkü haftasonu olsun istemiyorum doktorumuz yok çünkü haftasonu...Bugün şiddetli sancım yok..Gece gelcek galiba benim oğlum geceleri sancı çekiyorumkaydirigubbakcemile3
Gelcek ama hissediyorum pazar gecesine kadar beklese bari doktorumuzun olmasını çok istiyorummafoldumben
Seninde doğum şeklin belli olmuş galiba hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Hastalıktan bi başını kurtaramadım sende güzelim ya neyseki en az 10 gün var diyosun iyileşirsin inşallah..Herkes herşeyi söylemiştir herşeyide denemişsindir de ben hasta olduğumda, antibiyotik niyetine sarımsak alıyodum sabahları suyla ilaç gibi onu dene bi de canım enfeksiyonu kırıyor yani..Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...
Sibel canım hoş geldin aramıza..Tabi ki 2 si 3ü yok bu işin evlat her zaman evlat..Bizimki biraz bilmemezlikten de kaynaklanıyor sen ne güzel tecrübelisindir şimdi
Helal olsun arkadaşım.Allah en hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.Merhabalar kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Bugün bizim için çok hızlı ve heyecanlı bir gündü.Sabah kontrolüm vardı hazırlıklarımı yaptım akşamdan sanki doğuma gidicekmişim gibi hazırlandım... Gece karnımda yoğun bi ağrıyla uyandım.Sevinçten göbek atacaktım sempatiksalakcinni sanki muhteşem bi his yaşıyormuşum gibi büyüsü bozulmasın diye hareket bile etmiyordumnaniknanik kasılmalarımı derinden hissetmeye başladım..Sancılar dayanılmayacak kadar olmasa da düzenliydi..Derken tekrar uykuya dalmışım ve alarmla uyanış..Hamileliğimin en dinç günü..Ne ağrı ne sızı ne bi kasılma..Süper moralim bozuldu bi an da doktora gitmesem diye bile düşündüm..
Bütün hafta taş gibi kesilen karnım yumuşacıktı..Nitekim nst sonuçlarıda bunu kanıtladı..Kasılma hiç yoktu hiç..Offf yıkıldım iyice..Hani ben doğururdum öle demişti hafta içi gittiğim ebe..Nst sonuçlarımı içeri doktora yolladım ama tabi hiç seslenmediler bana çünkü herşey gayet iyi gözüküyordu..Hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım..Abartmıyorum bebiş defilesi geçiyordu önümden sanki bugün.5 tane süper melek gördüm..Eşim gülecek diye ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..
Sıram geldi öyle girdim içeri..Geliyomu bizim oğlan dedi doktorumuz..Gelmiyor hocam vazgeçti dedim..Karın kalkmasını bekliyordur annesi dedi...Öyle galiba dedim bende..Ne diyim:sinifsinif:
Bebeğin kilosu aynı çıktı.:sinifsinif:.Hiç kilo almamıştıakannehir Hocam nasıl olur geçen hafta 3400 dü hiç mi değişmemiş dedim..Özlem bu oğlan gelecek kafasını yola sokmuş dedi..Bebek kafasını yola soktuğunda makina tam ölçüm yapamazmış zaten ..Sonra alltan muayeneye geldi sıra o da ne 2cm açılmam varmışopuyorumnanaktan..Haftasonu sancılanmazsan salı günü gel suni sancıyla alalım bebeğini dedi...Çatım pek iç açıcı olmadığı için daha fazla büyütürsen doğuramayabilirsin dedi..Koyu kıvamlı sümüksü akıntım nişandır dedi kızlar kimisinde yavaş yavaş gelebiliyormuş hiç anlamayanlar bile oluyormuş haberiniz olsun..
Nitekim az önce mukuslu kahverengi çok yoğun geldi.Nişan bu bence..Çok farklı belli oluyor çünkü..Yani anlayacağınız Fatonun dediği gibi nişan geldi bizde düğünü bekliyoruzzemuszemus
Bakalım bizim beyimiz kendi keyfiyle teşrif edeceklermiopuyorumnanaktan
Allahım ne çok yazmışımakannehir Ne düştü çenemmm varmış Hakkınızı helal edin ama çok heyecanlıyımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Biz hiç sayılmıyoruz yani aşk olsun...galiba öyle :roflol:
bir sen yazıyon bir ben. doğuranlar da uğramıyo
100 kişiydi liste ne oldu bu kadar şubat annesine anlamıyorum sempatiksalakcinni
Amiiiin canım.En çok ihtiyacımız olan şey,birbirimize ettiğimiz dualar...slm kızlar bende aranıza yeni katıldım pek tanımıyosunuz ama ben sizleri tanımaya çalışıyorum.benmde doğumuma çok az kaldı en fazla 1 hafta falan.sizlerin heyecanını anlıyorum.benm 2.çocuğum bu ama yinede çok heyecanlıyım.sonuçta dünyaya bi can getireceğiz.allah herkesin yardımcısı olsun.
merhaba kizlar nasilsiniz topikbombos doguran giremiyo bizde oyle olcaz galiba ama bizim bebisler nazli ya gelicekleri yok galiba sempatiksalakcinni her gun bekle bekle insan daraliyo allah hepimizle olsunn insallah
Bu ay sizin ayınız hımmm.....
Bakalım en sona kim kalacak : ) en sona kalan topikte tek başına kalacak : ) ama o doğum yaptıktan sonra diğerleri dönmüş olacak : )
ilginç yahu.... Şu sitede kaç bin doğum oldu merak ettim şimdi : ) Evlenen, doğum yapan okula başlatanlar oldu.... dile kolay 9 sene bitti : )
Buna ek olarak Hormon dengelerinizi hesaba katarak paylaşım yaparsanız şu güzel günlerde daha rahat olursunuz diye düşünüyorum....
herkese selam
inşallah herkes iyidir ne zamandır giremedim. bende herşey yolunda salı günü bende sezeryana giriyorum nasipse. heyecanlıyım. hayırlısıyla Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin.
öptümmmm
plajda tatlim bos ver kim ne derse desin hepimiz ayniyiz burda biz bu topikte 9 ay herseyimizi paylastik mide bunaltilarimizi cinsiyet merakimizi herseyimizi onun icin biz burda biri bisi desede kusmicez kizmicaz cunku hamileyiz herseyi yalnis aliya biliriz bir anda sinirde ola biliriz onun icin hos gorulu olmak lazim galiba canim