2010 Şubat Anneleri

Tünaydın Zehra cellwe reptilla gerçekten de doğuran doğurmayan herkes arazi bu topiktenaniknanik

selam kızlarrr...
pınar sımdı almıstır yagızını kucagına canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı basımıza
zeyl cım hadı gozun aydın 3-5 gune kavusuyosun bebegıne sende...
ben fena halde usutmusum. bogazlarım tamamen kapandı burnum tıkandı basım agrıyo halsızım zaten yorgun ve halsızdım sımdı ıyıce koptum hapsırıp duruyorum bıde napıcam nasıl gecıcek bu hastalık bılmıyorum :sinifsinif: ılac almazsam kendı kendıne gecer ama o zamanda cok uzun suruyo ılac almakta ıstemıyorum yataga cakıldım resmen doguma yaklasık 10-15 gun kaldı ne etcem bılmıyorum butun gece inledim durdum mafoldumben

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım pek tanımıyosunuz ama ben sizleri tanımaya çalışıyorum.benmde doğumuma çok az kaldı en fazla 1 hafta falan.sizlerin heyecanını anlıyorum.benm 2.çocuğum bu ama yinede çok heyecanlıyım.sonuçta dünyaya bi can getireceğiz.allah herkesin yardımcısı olsun.

merhaba kizlar nasilsiniz topikbombos doguran giremiyo bizde oyle olcaz galiba ama bizim bebisler nazli ya gelicekleri yok galiba sempatiksalakcinni her gun bekle bekle insan daraliyo allah hepimizle olsunn insallah

Zeynepcim saolasın canım dün gece sancılı geçti düzene gircek diye çok korktum çünkü haftasonu olsun istemiyorum doktorumuz yok çünkü haftasonu...Bugün şiddetli sancım yok..Gece gelcek galiba benim oğlum geceleri sancı çekiyorumkaydirigubbakcemile3

Gelcek ama hissediyorum pazar gecesine kadar beklese bari doktorumuzun olmasını çok istiyorummafoldumben

Seninde doğum şeklin belli olmuş galiba hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Hastalıktan bi başını kurtaramadım sende güzelim ya neyseki en az 10 gün var diyosun iyileşirsin inşallah..Herkes herşeyi söylemiştir herşeyide denemişsindir de ben hasta olduğumda, antibiyotik niyetine sarımsak alıyodum sabahları suyla ilaç gibi onu dene bi de canım enfeksiyonu kırıyor yani..Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah...

Sibel canım hoş geldin aramıza..Tabi ki 2 si 3ü yok bu işin evlat her zaman evlat..Bizimki biraz bilmemezlikten de kaynaklanıyor sen ne güzel tecrübelisindir şimdi

evet ben size göre biraz tecrübeliyim.en azından başıma ne gelceğini biliyorum.:sinifsinif:

Merhaba şubat'ın güzel anneleri...Nasılsınız bugün???Sancılar ne durumda???Biz iyiyiz kızımla henüz sancımız yok...

Helal olsun arkadaşım.Allah en hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
galiba öyle :roflol:
bir sen yazıyon bir ben. doğuranlar da uğramıyo
100 kişiydi liste ne oldu bu kadar şubat annesine anlamıyorum sempatiksalakcinni
Biz hiç sayılmıyoruz yani aşk olsun...((((

Amiiiin canım.En çok ihtiyacımız olan şey,birbirimize ettiğimiz dualar...

merhaba kizlar nasilsiniz topikbombos doguran giremiyo bizde oyle olcaz galiba ama bizim bebisler nazli ya gelicekleri yok galiba sempatiksalakcinni her gun bekle bekle insan daraliyo allah hepimizle olsunn insallah

Senle aynıyız biliyosun.Sabırlı bebekler bizimkiler.Son günlerine kadar sabredecekler içerde sanırım.Ya da ne var şu dünyaya gelecek keyfim rahat diye düşünüyorlardır.Ama onların o mis kokuları için nasıl can attığımızı bilmiyorlar....

Merhaba baharcım,güzel dileklerin için Rabbim razı olsun..Sen Melek Zeynep sona kalanlardansınız galiba..

Havvayı gördünüz mü bugün hiç görmedim ben daha..Aniden sancılanmış olmasın sakınakannehir sonuçta 40.haftası herşey olabilir yaniboshayallersmile

havvayı ben de görmedim.Hiç kimse de telefonu yok mu???Nasıl haber alcaz ondan???

ARYACIM yarın sezeryana giriyomuşsun şimdiden geçmiş olsun güzelim işallah çok güzel geçer ...seni merakla bekliyorum iyileşir iyileşmez öykünü bekliyorum........yarın bebiş kollarında hep öle düşün....hiç anestezi aldınmı uyuyosun ve uyanıyosun korkma

BULBUL arkadaşım inan bendede çok kaşıntı var el ve ayaklarımda ...çok kötü bişi ellerimde kesikler var küçük küçük acıyo...ayak parmaklarımın derisi soyuluyo ...doktorum şey dedi hamilelikte bazı yağlar açığa çıkıyomuş o kaşıntı yapıyo dedi.....fazla yağlı yeme dedi...eğer dayanamazsan krem vercem dedi bidaha gidişte mutlaka yazdırcam artık dayanamıyorum

Bilmem ki kimse var teli hu hu Havvayı gören var mı bugün???

herkese selam
inşallah herkes iyidir ne zamandır giremedim. bende herşey yolunda salı günü bende sezeryana giriyorum nasipse. heyecanlıyım. hayırlısıyla Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin.
öptümmmm

Sevgili Kazen bey merhaba .....şu kız olayını diyosunuz galiba valla gerilerde bakarsanız aynı hitap şeklini o voles denen kız evet bana kullandı o zaman bende çok üzülmüştüm ve bende bundan sonra kim bana nasıl hitap ederse bende ona aynı şekilde hitap etmeye karar verdim ...arkadaşlarımız o kızın bana yazdığı aynı hitap şeklini sanırım görmemişler....o yüzden sadece bana kızdılar....ama o da bana öle hitap ettiği için öle yazdım.....başka amacım yok....hormonlarım iyi ancak bu hitap beni çok üzmüştü ve herşey karşılıklıdır

Selam türk kahvesi..Senin nickini ne zaman görsem kahve içesim geliyor kaydirigubbakcemile3 Doğum tarihin belli olmuş ne güzel sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına inşallah

plajda tatlim bos ver kim ne derse desin hepimiz ayniyiz burda biz bu topikte 9 ay herseyimizi paylastik mide bunaltilarimizi cinsiyet merakimizi herseyimizi onun icin biz burda biri bisi desede kusmicez kizmicaz cunku hamileyiz herseyi yalnis aliya biliriz bir anda sinirde ola biliriz onun icin hos gorulu olmak lazim galiba canim

İnan meleksen voles bana öle hitap etti bende çok üzülmüştüm o gün çok ağlamıştım hatta kendisinede volesede demiştim beni çok üzdün ağlattın diye....ben boşverdim zaten ...artık sabırsızlıkla kızımı bekliyorum....

uzulme cnm hepimiz icin az kaldi biz burda arkadasiz ayni seyleri yasiyoruz paylasiyoruz uzulmeyelim hic birimiz sikma canini

selam kızlar, tatlı ve kahve keyfi yaptık geldik oğlumla, ya benimkinin doğacağı yok, ne sancı var ne aşağı indi, ööyle duruyor sanki, offf offf stres yaptım, bugundu yarındı diye geciyor gunler ne zor şey :) ben 38. haftayı bulsam tamamdır sonrası kolay diyordum, şimdi daha zormuş yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…