2010 Şubat Anneleri

canım doktor nişan yada değil demedi bende bilmiyorum. açılmaya baktı açılma yok rahim ağzın yumuşamış kanama yaratan odur dedi. nst de de hafıf sancılar cıktı. sancılar artarsa gel,beklerse 15-20 sı arası alırız bebegı,beklemeyebılırde artık yapılcak bısey yok engellemeye de gerek yok gelmek ısterse gelır dedı...
9 unda tekrar gıdıcem salı o zaman netleşir sanırım sezeryan tarıhı.
çatı muayenesı sonucunda bende çatımın normal dogumda benı zorlayabılecegını ogrendım. üstüne bebegın esı bıraz assagıda bıde seker bınınce normal dogumu ıstemedım acıkcası sezeryanı kesınlestırdık bakalım hayırlısı canım ya :hulya:
zeynepçim sen benden erken doğurucaksın herhalde benim rahim ağzı kapı gibi yerinde duruyor :umursamaz: en hayırlısı ne ise o olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi..
Kızlar merhaba... Sumifer Pınar'ın selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için giremiyomuş nete. Selamı var herkese. Yarın 8 30 da sezeryana gidiyorum, bana dua edin, dedi...
Allah doğum yapan ve yapacak olan herkesin yardımcısı olsun...
pınarcım inşallah sorunsuz bir operasyonla bebişini kucağına almıştır Allah analı babalı büyütsün
Merhabalar kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Bugün bizim için çok hızlı ve heyecanlı bir gündü.Sabah kontrolüm vardı hazırlıklarımı yaptım akşamdan sanki doğuma gidicekmişim gibi hazırlandım... Gece karnımda yoğun bi ağrıyla uyandım.Sevinçten göbek atacaktım sempatiksalakcinni sanki muhteşem bi his yaşıyormuşum gibi büyüsü bozulmasın diye hareket bile etmiyordumnaniknanik kasılmalarımı derinden hissetmeye başladım..Sancılar dayanılmayacak kadar olmasa da düzenliydi..Derken tekrar uykuya dalmışım ve alarmla uyanış..Hamileliğimin en dinç günü..Ne ağrı ne sızı ne bi kasılma..Süper moralim bozuldu bi an da doktora gitmesem diye bile düşündüm..
Bütün hafta taş gibi kesilen karnım yumuşacıktı..Nitekim nst sonuçlarıda bunu kanıtladı..Kasılma hiç yoktu hiç..Offf yıkıldım iyice..Hani ben doğururdum öle demişti hafta içi gittiğim ebe..Nst sonuçlarımı içeri doktora yolladım ama tabi hiç seslenmediler bana çünkü herşey gayet iyi gözüküyordu..Hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım..Abartmıyorum bebiş defilesi geçiyordu önümden sanki bugün.5 tane süper melek gördüm..Eşim gülecek diye ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..
Sıram geldi öyle girdim içeri..Geliyomu bizim oğlan dedi doktorumuz..Gelmiyor hocam vazgeçti dedim..Karın kalkmasını bekliyordur annesi dedi...Öyle galiba dedim bende..Ne diyim:sinifsinif:
Bebeğin kilosu aynı çıktı.:sinifsinif:.Hiç kilo almamıştıakannehir Hocam nasıl olur geçen hafta 3400 dü hiç mi değişmemiş dedim..Özlem bu oğlan gelecek kafasını yola sokmuş dedi..Bebek kafasını yola soktuğunda makina tam ölçüm yapamazmış zaten ..Sonra alltan muayeneye geldi sıra o da ne 2cm açılmam varmışopuyorumnanaktan..Haftasonu sancılanmazsan salı günü gel suni sancıyla alalım bebeğini dedi...Çatım pek iç açıcı olmadığı için daha fazla büyütürsen doğuramayabilirsin dedi..Koyu kıvamlı sümüksü akıntım nişandır dedi kızlar kimisinde yavaş yavaş gelebiliyormuş hiç anlamayanlar bile oluyormuş haberiniz olsun..

Nitekim az önce mukuslu kahverengi çok yoğun geldi.Nişan bu bence..Çok farklı belli oluyor çünkü..Yani anlayacağınız Fatonun dediği gibi nişan geldi bizde düğünü bekliyoruzzemuszemus
Bakalım bizim beyimiz kendi keyfiyle teşrif edeceklermiopuyorumnanaktan

Allahım ne çok yazmışımakannehir Ne düştü çenemmm varmış Hakkınızı helal edin ama çok heyecanlıyımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah bir avazda kurtarsın canım okurken hem duygulandım hem güldüm özellikle bebiş defilesine kaydirigubbakcemile3 hakkında hayırlısı olsun az kaldı ama sabretmesi daha da zorlaşmaya başladı Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebecikler versin

günaydın arkadaşlar...
uzun zamandır size haber vermek istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım.
1 şubat pazartesi günü sabah 09:20 de epidural sezaryenle kızım dünyaya geldi.
49,5 cm boyu, kilosu doğduğunda 3200 gram iken ertesi gün 3050 grama geriledi.sağlıklı maaşallah, sütümüz de geldi güzel güzel emişiyoruz.adı deniz tabikii...
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim, allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, annelik gerçekten çok farklı, kutsal bir duygu..
bekleyen arkadaşlarıma da allahtan sabır ve hayırlı doğumlar dilerim...
hepinizi ve bebecikleri öpüyorum.
canım gözünaydın allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin maşallah
selam kızlarrr...
pınar sımdı almıstır yagızını kucagına canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı basımıza
zeyl cım hadı gozun aydın 3-5 gune kavusuyosun bebegıne sende...
ben fena halde usutmusum. bogazlarım tamamen kapandı burnum tıkandı basım agrıyo halsızım zaten yorgun ve halsızdım sımdı ıyıce koptum hapsırıp duruyorum bıde napıcam nasıl gecıcek bu hastalık bılmıyorum :sinifsinif: ılac almazsam kendı kendıne gecer ama o zamanda cok uzun suruyo ılac almakta ıstemıyorum yataga cakıldım resmen doguma yaklasık 10-15 gun kaldı ne etcem bılmıyorum butun gece inledim durdum mafoldumben
geçmiş olsun zeynepcim iyi bak kendine sıcak şeyler iç

selam kızlar, tatlı ve kahve keyfi yaptık geldik oğlumla, ya benimkinin doğacağı yok, ne sancı var ne aşağı indi, ööyle duruyor sanki, offf offf stres yaptım, bugundu yarındı diye geciyor gunler ne zor şey :) ben 38. haftayı bulsam tamamdır sonrası kolay diyordum, şimdi daha zormuş yahu :KK70:

afiyet şeker olsun canım az kaldı dayan

Kızlar merhaba... Sumifer Pınar'ın selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için giremiyomuş nete. Selamı var herkese. Yarın 8 30 da sezeryana gidiyorum, bana dua edin, dedi...
Allah doğum yapan ve yapacak olan herkesin yardımcısı olsun...
ayy canım benim almıştır şimdi yağızı kollarına yerim onu ya
inş. herşey yolundadır telinide almadım pınarın ararırdım ya

Merhabalar kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Bugün bizim için çok hızlı ve heyecanlı bir gündü.Sabah kontrolüm vardı hazırlıklarımı yaptım akşamdan sanki doğuma gidicekmişim gibi hazırlandım... Gece karnımda yoğun bi ağrıyla uyandım.Sevinçten göbek atacaktım sempatiksalakcinni sanki muhteşem bi his yaşıyormuşum gibi büyüsü bozulmasın diye hareket bile etmiyordumnaniknanik kasılmalarımı derinden hissetmeye başladım..Sancılar dayanılmayacak kadar olmasa da düzenliydi..Derken tekrar uykuya dalmışım ve alarmla uyanış..Hamileliğimin en dinç günü..Ne ağrı ne sızı ne bi kasılma..Süper moralim bozuldu bi an da doktora gitmesem diye bile düşündüm..
Bütün hafta taş gibi kesilen karnım yumuşacıktı..Nitekim nst sonuçlarıda bunu kanıtladı..Kasılma hiç yoktu hiç..Offf yıkıldım iyice..Hani ben doğururdum öle demişti hafta içi gittiğim ebe..Nst sonuçlarımı içeri doktora yolladım ama tabi hiç seslenmediler bana çünkü herşey gayet iyi gözüküyordu..Hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım..Abartmıyorum bebiş defilesi geçiyordu önümden sanki bugün.5 tane süper melek gördüm..Eşim gülecek diye ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..
Sıram geldi öyle girdim içeri..Geliyomu bizim oğlan dedi doktorumuz..Gelmiyor hocam vazgeçti dedim..Karın kalkmasını bekliyordur annesi dedi...Öyle galiba dedim bende..Ne diyim:sinifsinif:
Bebeğin kilosu aynı çıktı.:sinifsinif:.Hiç kilo almamıştıakannehir Hocam nasıl olur geçen hafta 3400 dü hiç mi değişmemiş dedim..Özlem bu oğlan gelecek kafasını yola sokmuş dedi..Bebek kafasını yola soktuğunda makina tam ölçüm yapamazmış zaten ..Sonra alltan muayeneye geldi sıra o da ne 2cm açılmam varmışopuyorumnanaktan..Haftasonu sancılanmazsan salı günü gel suni sancıyla alalım bebeğini dedi...Çatım pek iç açıcı olmadığı için daha fazla büyütürsen doğuramayabilirsin dedi..Koyu kıvamlı sümüksü akıntım nişandır dedi kızlar kimisinde yavaş yavaş gelebiliyormuş hiç anlamayanlar bile oluyormuş haberiniz olsun..

Nitekim az önce mukuslu kahverengi çok yoğun geldi.Nişan bu bence..Çok farklı belli oluyor çünkü..Yani anlayacağınız Fatonun dediği gibi nişan geldi bizde düğünü bekliyoruzzemuszemus
Bakalım bizim beyimiz kendi keyfiyle teşrif edeceklermiopuyorumnanaktan

Allahım ne çok yazmışımakannehir Ne düştü çenemmm varmış Hakkınızı helal edin ama çok heyecanlıyımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi canım gözün aydın
nişan gelmiş sıra düğünde evet kaydirigubbakcemile2
sağ sağlim kavuşursun inş. kuzuna

Merhaba herkese...Bügün ancak girebildim nete. Sabah biraz ortalığı toplayayım dedim..Sonra kayınvaldem geldi. Ardından da bebek arabamızı almaya çıktık. Çok yoruldum bugün... Merak edenler olmuş. Çooookkkkk sağolsunlar.. Merak edilmek, güzel şey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan henüz doğurmadım ne yazık ki :KK43:( Doğmaya da niyeti yok bu cadının..

Zeynepçim çok geçmiş olsun. Aman dinlen bol bol. Kız evden de çıokmıyoz nasıl beceriyoz üşütmeyi biz ya hu....

Sumifer-Pınar öğleden sonra mesaj attı. Bebeği kollarımdaymış. ıkisi de gayet sağlıklı çok şükür...

havvacım sevindim iyi olduğuna,biz senden nasıl haber alıcaz,telefonunu versen birimize ya da birinde var mı???

kızlar biraz alakasız olacak ama normal doğum yapacak arkadaşlar için bişey söylcem.doğumu kolaylaştırmak için doğuma 10gün kala falan vajinaya zeytinyağı sürülüyo.bende bikaç yerden duydum ve faydasının olduğunu öğrendim.denemekte fayda var derim.hemen paylaşayım istedim.benmde 1 haftam var hemen denicem.

aldım ben telini canım,sen de benimkini aldın mı gönderdim sana özelden

Aldım canım sağoll

kızlar biraz alakasız olacak ama normal doğum yapacak arkadaşlar için bişey söylcem.doğumu kolaylaştırmak için doğuma 10gün kala falan vajinaya zeytinyağı sürülüyo.bende bikaç yerden duydum ve faydasının olduğunu öğrendim.denemekte fayda var derim.hemen paylaşayım istedim.benmde 1 haftam var hemen denicem.

Ben de duydum onu canım. Aslında hep aklımda denemem lazım ama üşengeçlik işte...

Merhaba kızlar. Biz de dün son alışverişlerimizi tamamladık. Bi tek pompa almadım gerekirse alırız dedik. Bi de bebeğin odasının perdeleri gelmedi. Başka her şey tamam görünüyor. Yani sanırım. Sayımız gittikçe azalıyor. Zaman yaklaşmaya başladı. Hem ürkütücü hem heyecan verici. Korkuyorum ben biraz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. ınşallah en rahat hallerle atlatırız her şeyi.

Merhaba kızlar. Biz de dün son alışverişlerimizi tamamladık. Bi tek pompa almadım gerekirse alırız dedik. Bi de bebeğin odasının perdeleri gelmedi. Başka her şey tamam görünüyor. Yani sanırım. Sayımız gittikçe azalıyor. Zaman yaklaşmaya başladı. Hem ürkütücü hem heyecan verici. Korkuyorum ben biraz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah en rahat hallerle atlatırız her şeyi.

Canım iyi günlerinde kullansın inşallah Meleğin... Sağlıkla kalsın odasonda. Zaman yaklaştıkça insan da ne hissedeceğini şaşırıyo. Gerçi artık bizim günümüz her gün ama :)

günaydın arkadaşlar...
uzun zamandır size haber vermek istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım.
1 şubat pazartesi günü sabah 09:20 de epidural sezaryenle kızım dünyaya geldi.
49,5 cm boyu, kilosu doğduğunda 3200 gram iken ertesi gün 3050 grama geriledi.sağlıklı maaşallah, sütümüz de geldi güzel güzel emişiyoruz.adı deniz tabikii...
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim, allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, annelik gerçekten çok farklı, kutsal bir duygu..
bekleyen arkadaşlarıma da allahtan sabır ve hayırlı doğumlar dilerim...
hepinizi ve bebecikleri öpüyorum.

canım maşallah bebişine de sanada Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı uzun bir ömrü olsun inş.:nazar:

selam kızlarrr...
pınar sımdı almıstır yagızını kucagına canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı basımıza
zeyl cım hadı gozun aydın 3-5 gune kavusuyosun bebegıne sende...
ben fena halde usutmusum. bogazlarım tamamen kapandı burnum tıkandı basım agrıyo halsızım zaten yorgun ve halsızdım sımdı ıyıce koptum hapsırıp duruyorum bıde napıcam nasıl gecıcek bu hastalık bılmıyorum :sinifsinif: ılac almazsam kendı kendıne gecer ama o zamanda cok uzun suruyo ılac almakta ıstemıyorum yataga cakıldım resmen doguma yaklasık 10-15 gun kaldı ne etcem bılmıyorum butun gece inledim durdum mafoldumben

kıyamam canım ya demek iyice arttı hastalığın şunları yap demek isterdim ama bende ne denediysem çare etmedi bir kere hasta oldun mu yakamızı kurtaramıyoruz inş. çabucak iyileşirsin geçmiş olsun dikkat et kendine tatlım :1hug:

KIIIIIZZZZLAAAARRR.....Benim bir fikrim var az önce havva ile paylaştım şimdi de size sorayım.Ben 2010 şubat melekleri diye bir slayt hazırlıyorum.Şimdilik 4 meleğimizin resmi var onlarla başladım.Çok güzel oldu.Eğer herkes resim koyarsa çok güzel olucak ve isteyenlere cd şeklinde göndeririz.Bence ileride hem bebeklerimize hem de bize çok güzel bir anı olur.Bununla ilgili bir konu açayım diyorum.ıstemeyenlerin bebeklerinin resimlerini koymayız.Şimdi araştırdım da slaytı bitince cd yapmam gerek ondan sonra size gösterebilirim.Ne dersiniz???

ya her seyrederken duygulanıyorum çok güzel olucak,dün gece uyuyamayınca düşünürken aklıma geldi.
şimdilik selmakerem,shine,zehra_s ve papatyanın bebeklerinin resmi var.Ama istemeyenler söylerse koymayız resimleri...

X