- 14 Ağustos 2009
- 799
- 1
zeynepçim sen benden erken doğurucaksın herhalde benim rahim ağzı kapı gibi yerinde duruyor :umursamaz: en hayırlısı ne ise o olsun canım sağlıkla kucaklarımıza alalım da bebişlerimizi..canım doktor nişan yada değil demedi bende bilmiyorum. açılmaya baktı açılma yok rahim ağzın yumuşamış kanama yaratan odur dedi. nst de de hafıf sancılar cıktı. sancılar artarsa gel,beklerse 15-20 sı arası alırız bebegı,beklemeyebılırde artık yapılcak bısey yok engellemeye de gerek yok gelmek ısterse gelır dedı...
9 unda tekrar gıdıcem salı o zaman netleşir sanırım sezeryan tarıhı.
çatı muayenesı sonucunda bende çatımın normal dogumda benı zorlayabılecegını ogrendım. üstüne bebegın esı bıraz assagıda bıde seker bınınce normal dogumu ıstemedım acıkcası sezeryanı kesınlestırdık bakalım hayırlısı canım ya :hulya:
pınarcım inşallah sorunsuz bir operasyonla bebişini kucağına almıştır Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba... Sumifer Pınar'ın selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için giremiyomuş nete. Selamı var herkese. Yarın 8 30 da sezeryana gidiyorum, bana dua edin, dedi...
Allah doğum yapan ve yapacak olan herkesin yardımcısı olsun...
Allah bir avazda kurtarsın canım okurken hem duygulandım hem güldüm özellikle bebiş defilesine kaydirigubbakcemile3 hakkında hayırlısı olsun az kaldı ama sabretmesi daha da zorlaşmaya başladı Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebecikler versinMerhabalar kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Bugün bizim için çok hızlı ve heyecanlı bir gündü.Sabah kontrolüm vardı hazırlıklarımı yaptım akşamdan sanki doğuma gidicekmişim gibi hazırlandım... Gece karnımda yoğun bi ağrıyla uyandım.Sevinçten göbek atacaktım sempatiksalakcinni sanki muhteşem bi his yaşıyormuşum gibi büyüsü bozulmasın diye hareket bile etmiyordumnaniknanik kasılmalarımı derinden hissetmeye başladım..Sancılar dayanılmayacak kadar olmasa da düzenliydi..Derken tekrar uykuya dalmışım ve alarmla uyanış..Hamileliğimin en dinç günü..Ne ağrı ne sızı ne bi kasılma..Süper moralim bozuldu bi an da doktora gitmesem diye bile düşündüm..
Bütün hafta taş gibi kesilen karnım yumuşacıktı..Nitekim nst sonuçlarıda bunu kanıtladı..Kasılma hiç yoktu hiç..Offf yıkıldım iyice..Hani ben doğururdum öle demişti hafta içi gittiğim ebe..Nst sonuçlarımı içeri doktora yolladım ama tabi hiç seslenmediler bana çünkü herşey gayet iyi gözüküyordu..Hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım..Abartmıyorum bebiş defilesi geçiyordu önümden sanki bugün.5 tane süper melek gördüm..Eşim gülecek diye ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..
Sıram geldi öyle girdim içeri..Geliyomu bizim oğlan dedi doktorumuz..Gelmiyor hocam vazgeçti dedim..Karın kalkmasını bekliyordur annesi dedi...Öyle galiba dedim bende..Ne diyim:sinifsinif:
Bebeğin kilosu aynı çıktı.:sinifsinif:.Hiç kilo almamıştıakannehir Hocam nasıl olur geçen hafta 3400 dü hiç mi değişmemiş dedim..Özlem bu oğlan gelecek kafasını yola sokmuş dedi..Bebek kafasını yola soktuğunda makina tam ölçüm yapamazmış zaten ..Sonra alltan muayeneye geldi sıra o da ne 2cm açılmam varmışopuyorumnanaktan..Haftasonu sancılanmazsan salı günü gel suni sancıyla alalım bebeğini dedi...Çatım pek iç açıcı olmadığı için daha fazla büyütürsen doğuramayabilirsin dedi..Koyu kıvamlı sümüksü akıntım nişandır dedi kızlar kimisinde yavaş yavaş gelebiliyormuş hiç anlamayanlar bile oluyormuş haberiniz olsun..
Nitekim az önce mukuslu kahverengi çok yoğun geldi.Nişan bu bence..Çok farklı belli oluyor çünkü..Yani anlayacağınız Fatonun dediği gibi nişan geldi bizde düğünü bekliyoruzzemuszemus
Bakalım bizim beyimiz kendi keyfiyle teşrif edeceklermiopuyorumnanaktan
Allahım ne çok yazmışımakannehir Ne düştü çenemmm varmış Hakkınızı helal edin ama çok heyecanlıyımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım gözünaydın allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin maşallahgünaydın arkadaşlar...
uzun zamandır size haber vermek istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım.
1 şubat pazartesi günü sabah 09:20 de epidural sezaryenle kızım dünyaya geldi.
49,5 cm boyu, kilosu doğduğunda 3200 gram iken ertesi gün 3050 grama geriledi.sağlıklı maaşallah, sütümüz de geldi güzel güzel emişiyoruz.adı deniz tabikii...
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim, allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, annelik gerçekten çok farklı, kutsal bir duygu..
bekleyen arkadaşlarıma da allahtan sabır ve hayırlı doğumlar dilerim...
hepinizi ve bebecikleri öpüyorum.
geçmiş olsun zeynepcim iyi bak kendine sıcak şeyler içselam kızlarrr...
pınar sımdı almıstır yagızını kucagına canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah darısı basımıza
zeyl cım hadı gozun aydın 3-5 gune kavusuyosun bebegıne sende...
ben fena halde usutmusum. bogazlarım tamamen kapandı burnum tıkandı basım agrıyo halsızım zaten yorgun ve halsızdım sımdı ıyıce koptum hapsırıp duruyorum bıde napıcam nasıl gecıcek bu hastalık bılmıyorum :sinifsinif: ılac almazsam kendı kendıne gecer ama o zamanda cok uzun suruyo ılac almakta ıstemıyorum yataga cakıldım resmen doguma yaklasık 10-15 gun kaldı ne etcem bılmıyorum butun gece inledim durdum mafoldumben