2010 Şubat Anneleri

Zeyl canım gözün aydın... Darısı başımıza inşallah. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Seninle günlerimiz aynı bizim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Helal olsun. Sen de hakkını helal et...

Kızlar merhaba... Sumifer Pınar'ın selamı var. Bilgisayarı arızalandığı için giremiyomuş nete. Selamı var herkese. Yarın 8 30 da sezeryana gidiyorum, bana dua edin, dedi...
Allah doğum yapan ve yapacak olan herkesin yardımcısı olsun...
ay sumifer i ben de merak etmiştim haberdar eder diyordum.. hadi allah yardımcısı olsun..yarın gidebilirsem gidicem ben ona..bu arada subat annelerinde bi bilgisayar bzulma ekran çatlama patlamadır gidiyor.. bu kaçıncı sırası gelenin bilgisayarı ı bozuluyor yoksa :)sempatiksalakcinniben hemen bozayım o zamanzemuszemus
Merhabalar kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Bugün bizim için çok hızlı ve heyecanlı bir gündü.Sabah kontrolüm vardı hazırlıklarımı yaptım akşamdan sanki doğuma gidicekmişim gibi hazırlandım... Gece karnımda yoğun bi ağrıyla uyandım.Sevinçten göbek atacaktım sempatiksalakcinni sanki muhteşem bi his yaşıyormuşum gibi büyüsü bozulmasın diye hareket bile etmiyordumnaniknanik kasılmalarımı derinden hissetmeye başladım..Sancılar dayanılmayacak kadar olmasa da düzenliydi..Derken tekrar uykuya dalmışım ve alarmla uyanış..Hamileliğimin en dinç günü..Ne ağrı ne sızı ne bi kasılma..Süper moralim bozuldu bi an da doktora gitmesem diye bile düşündüm..
Bütün hafta taş gibi kesilen karnım yumuşacıktı..Nitekim nst sonuçlarıda bunu kanıtladı..Kasılma hiç yoktu hiç..Offf yıkıldım iyice..Hani ben doğururdum öle demişti hafta içi gittiğim ebe..Nst sonuçlarımı içeri doktora yolladım ama tabi hiç seslenmediler bana çünkü herşey gayet iyi gözüküyordu..Hiç doğuramayacakmışım gibi hissetmeye başladım..Abartmıyorum bebiş defilesi geçiyordu önümden sanki bugün.5 tane süper melek gördüm..Eşim gülecek diye ağlamamak için kendimi zor tutuyordum..
Sıram geldi öyle girdim içeri..Geliyomu bizim oğlan dedi doktorumuz..Gelmiyor hocam vazgeçti dedim..Karın kalkmasını bekliyordur annesi dedi...Öyle galiba dedim bende..Ne diyim:sinifsinif:
Bebeğin kilosu aynı çıktı.:sinifsinif:.Hiç kilo almamıştıakannehir Hocam nasıl olur geçen hafta 3400 dü hiç mi değişmemiş dedim..Özlem bu oğlan gelecek kafasını yola sokmuş dedi..Bebek kafasını yola soktuğunda makina tam ölçüm yapamazmış zaten ..Sonra alltan muayeneye geldi sıra o da ne 2cm açılmam varmışopuyorumnanaktan..Haftasonu sancılanmazsan salı günü gel suni sancıyla alalım bebeğini dedi...Çatım pek iç açıcı olmadığı için daha fazla büyütürsen doğuramayabilirsin dedi..Koyu kıvamlı sümüksü akıntım nişandır dedi kızlar kimisinde yavaş yavaş gelebiliyormuş hiç anlamayanlar bile oluyormuş haberiniz olsun..

Nitekim az önce mukuslu kahverengi çok yoğun geldi.Nişan bu bence..Çok farklı belli oluyor çünkü..Yani anlayacağınız Fatonun dediği gibi nişan geldi bizde düğünü bekliyoruzzemuszemus
Bakalım bizim beyimiz kendi keyfiyle teşrif edeceklermiopuyorumnanaktan

Allahım ne çok yazmışımakannehir Ne düştü çenemmm varmış Hakkınızı helal edin ama çok heyecanlıyımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zeyl canım ne güzel anlatmışsın ya demek sen de cok yakında meleğine kavşacaksın. sen sumifer de kavusunca ben kalacam bi kocaelinden en sonda ben kapatırım artık sezonu..:) sana da allah bi avazda kurtarsın bakalım..

biz turfandayız escoscum
sen kocaelinin son hamişi ben kayserinin bayanssulusmile
bizim bebişler nazlı annelerinin sabrını şimdiden sınıyorlar :emir_bebek:

Zeyl canım gözün aydın... Darısı başımıza inşallah. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Seninle günlerimiz aynı bizim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Helal olsun. Sen de hakkını helal et...

Evet canım seninde yakındır güzel haberlerin bak bende de belirgin bir sancı yoktu ama bebişler yollarını buluyor maşallah..Helal olsun ne demek..Biraz daha buralardayım son ana kadar...Bayrağı devredene kadarzemuszemus

ay sumifer i ben de merak etmiştim haberdar eder diyordum.. hadi allah yardımcısı olsun..yarın gidebilirsem gidicem ben ona..bu arada subat annelerinde bi bilgisayar bzulma ekran çatlama patlamadır gidiyor.. bu kaçıncı sırası gelenin bilgisayarı ı bozuluyor yoksa :)sempatiksalakcinniben hemen bozayım o zamanzemuszemus

zeyl canım ne güzel anlatmışsın ya demek sen de cok yakında meleğine kavşacaksın. sen sumifer de kavusunca ben kalacam bi kocaelinden en sonda ben kapatırım artık sezonu..:) sana da allah bi avazda kurtarsın bakalım..

İnşallah Esracım Allah razı olsun hiç belli olmaz sende bi atak yapabilirsin yani bu işler parayla değil sancıyla naniknanik

biz turfandayız escoscum
sen kocaelinin son hamişi ben kayserinin bayanssulusmile
bizim bebişler nazlı annelerinin sabrını şimdiden sınıyorlar :emir_bebek:
hehehe hakkaten :emir_bebek:
Evet canım seninde yakındır güzel haberlerin bak bende de belirgin bir sancı yoktu ama bebişler yollarını buluyor maşallah..Helal olsun ne demek..Biraz daha buralardayım son ana kadar...Bayrağı devredene kadarzemuszemus

İnşallah Esracım Allah razı olsun hiç belli olmaz sende bi atak yapabilirsin yani bu işler parayla değil sancıyla naniknanik
doğru valla ben sancı nedir tam bilmiyourm ama sen cok iyi anlatmşsın..canım istedi dicem nerdeyse:)kaydirigubbakcemile3

kızlar siz de yemek bile yapamayacak kadar halsiz misiniz?
iki dakika ayakta dursam hem ağrıdan hem halsizlikten yığılıyorum bir yere.
doğru düzgün yemek yapamadığımdan da aç kalıyorum. aslında aç kalmıyorum da doymuyorum da bilmiyorumkismile

galiba öyle :roflol:
bir sen yazıyon bir ben. doğuranlar da uğramıyo
100 kişiydi liste ne oldu bu kadar şubat annesine anlamıyorum sempatiksalakcinni

kiz akpak kocaelinin niye tek escos kalsin dogurmadim bende varim alsanaalsanasmile unutun mu uyuku tutmadimi kizlar sizi

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert
maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.:nazar:

iyi aksamlar kizlar bende hala tik yok 3 csantim acik olmasina rahmen sanci delinen bir sey yok ben gelmesini istedikce bebgim gelmek istemiyo avusturyada yasiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var aklim hep ondan ben hastaneye yatinca kim bakicak diye kimsemiz yok burda esimde his iyi degildir coocuk bakiminda napicam bilmiyorum keske hemen dogurup eve gonderseler ama burda normal dogum bile yapsan en az 3 gun yatiriyolar sizlerde gelisme varmi yada sanci gelsin diye acilma olsun diye bir doktor tavsiyeniz varmi benim doktorun dediklerini hep yaptim ama hala bir sey yok herkese iyi gecler dogum yapmis anneler Allah anali babli buyutsun dogum yapicak annelere allah bir avazda kurtarsin :KK66:)))))

canım Allah yardımcın olsun açılmayla ilgili yada rahat doğum yapmak için arkadaşların bazıları neler neler denedi kaydirigubbakcemile3 ama herşey bebişlere bağlı oyüzden az daha sabır Allahım güç kuvvet versin bir avazda kurtulursun inş.:Saruboceq:

bu arada yarın Pınar yani sumifer arkadaşımızda doğuma gidecek ALLAH onun ve bebişinin yardımıcısı olsun sağ salim kavuşsun oğluşuna güzel haberlerini bekliyoruz canım seninde yağız beyle kavuşmana az kaldı zemuszemusolumunekankayizsmile

benide uyku tutmamıştı ama geçmişi okuyana kadar uykum geldi iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

pinar cnm allah seninle olsun yarin ogluna kavusucaksin allah saglikla ikinizide korusun sizinle olsun dualerimiz seninle

meleksen canım seni unutmadım tabiki unutur muyum hiç
ama malesef senin kız londralı kaydirigubbakcemile3
şaka şaka alınma sakın
escos en son ben doğururum herhalde deyince öyle dedim ben de :eek:
yok ya ne uykusu ağrıdan uyuyamam ki :bbo:

eee biz şimdi böyleysek yarın nasıl bebişlerden gece uyumasını bekleyecez ki sempatiksalakcinni
anasına bak kızını al dememişler mi kaydirigubbakcemile3

gelen giden yok mirmirmirmir
tükanı kapatıyım da gidiyim bari
lambaları nerden söndürüyorduk ki sempatiksalakcinni

günaydın arkadaşlar...
uzun zamandır size haber vermek istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım.
1 şubat pazartesi günü sabah 09:20 de epidural sezaryenle kızım dünyaya geldi.
49,5 cm boyu, kilosu doğduğunda 3200 gram iken ertesi gün 3050 grama geriledi.sağlıklı maaşallah, sütümüz de geldi güzel güzel emişiyoruz.adı deniz tabikii...
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim, allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, annelik gerçekten çok farklı, kutsal bir duygu..
bekleyen arkadaşlarıma da allahtan sabır ve hayırlı doğumlar dilerim...
hepinizi ve bebecikleri öpüyorum.

X