şimdi düzensiz olmaya başladı sancılar bazen 1 saat sancım olmuyor.
herhalde yalancı sancılardı... üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. bebeğim 40 haftayı aşarsa diye endişeleniyorum o kadar geç gelmesin sıkıldım ben
sancıları bir kişide toplasak
o doğurunca sıradakine gönderse sancılarını
olamaz mı bunun aleti falan -tatlicadiarzu-
sen de hiç mi olmuyo sancı havvacım? benden bir hafta öndesin
takip edecek ağrı da kalmadı zeynep canım
öf içim karardı sizinkileri de karartıyorum
hamile olmasam bi sigara yakar keder dağıtırdım
slmmm canlarimmm nasilsinizzz? AKPAK cimm ZEYNEP cimm ne haber? ayyy kizlarrr icim kipir kipirrr bugün doktorda randevum vardi doktorlar sezeryana karar verdi. epidural sezeryan yani :) haftaya persembe insallah kizimm zeynebimm kollarimda insallah! eee sizlerden ne haber?
canim 38+3 üm suan ama karnin hala cok yukarda dedi doktorlar gercektende cok yukarda ve hic asagiya dönmemis. kafasi migde boslugumda yani tam gögsümün alltinda. birde bebisim biraz kiloluymus doktorda normal dogumda basi anca cikar ama vucudunu asla cikaramaz bebek ve senin icin büyük bir tehlike dediii! iste haftaya persembe randevu aldik teyzeleri sabahtanduygusuz duygu cnm merhaba nasil karar verdiler ki sezeryana bebek ters falan mi vala burda sezeryan kolay yapmiyola ya hayirlisi olsun cnm az kaldi desene sen kac haftadin tatlim
ya sabır deyip duracağız galiba... senin ipek hanım benim elif hanım rahatlarına pek bi düşkünler boshayallersmilerüvüşcüm alemsın ya kaydirigubbakcemile3
bı arada o dedıgın hareketı 2 haftadır yapamıyorum ama gordugun gıbı ıpek hanım hala yerlı yerınde
slmmm canlarimmm nasilsinizzz? AKPAK cimm ZEYNEP cimm ne haber? ayyy kizlarrr icim kipir kipirrr bugün doktorda randevum vardi doktorlar sezeryana karar verdi. epidural sezeryan yani :) haftaya persembe insallah kizimm zeynebimm kollarimda insallah! eee sizlerden ne haber?
canim 38+3 üm suan ama karnin hala cok yukarda dedi doktorlar gercektende cok yukarda ve hic asagiya dönmemis. kafasi migde boslugumda yani tam gögsümün alltinda. birde bebisim biraz kiloluymus doktorda normal dogumda basi anca cikar ama vucudunu asla cikaramaz bebek ve senin icin büyük bir tehlike dediii! iste haftaya persembe randevu aldik teyzeleri sabahtan1 hafta yatarsin hastanede dediler! artik iste yava yavas gün sayiyoz! bu arada sizin dogumlara karar verildimi? :ecrin_bebek: nezaman?