2010 Şubat Anneleri

tatlim ya bende de oluyo sanci ama duzensiz gece cok oluyo bu ara insallah hepimiz yakinda alicak meleklerimizi

esracım hemen panık yapma. senın stresınde etkıler bebegı bılıyorsun. hem 38.haftaya gırmıssınız bebegın gayet rahatlıkla dogup dıs dunyaya uyum saglayabılcek durumda. doktor cok cok rısklı bısey gorse senı ewe bırakmazdı zaten. 1-2 doktorun daha fıkırnı al tabı ıcın rahat edıcekse. dualarımız senınle canım...
bu arada rüvüşcüm su yada nişan gelmesi her zaman şart değil böyle bi kural yok yani... sen en garantı yol agrılarının sıklıgını takıp et tatlım.

ben sabrımı öyle bir ayarlıyorum ki sonrasında bir gün bile dayanamıyorum. :umursamaz:
kardeşimle kaynımın tatile gitmesinde de öyle oldu. kardeşim biraz geç gitti ay delirdim böyle.
bebekte de aynen öyle olur diye korkuyorum. 40 haftayı bir gün bile aşacak sabrım yok. gerçi 40. haftaya kadar nasıl sabredeceğim onu da bilmiyorum ama :bbo:
of doğursam da kurtulsam diyorum ama izin günlerim boşa gitsin de istemiyorum laelaelaelaelae
az kaldı sıyıracağım -tatlicadiarzu-

Valla canım Havvanın dediği gibi bende istiyorum o sancılardan..Bak sen bizden bi hafta geridesin ama başlamış ne güzel sancıların yalancı malancı sonuçta hazırlıyor seni doğuma..Bende olsa da en azından takip ederken oyalanırdım kaydirigubbakcemile3

sancıları bir kişide toplasak
o doğurunca sıradakine gönderse sancılarını
olamaz mı bunun aleti falan -tatlicadiarzu-
sen de hiç mi olmuyo sancı havvacım? benden bir hafta öndesin
takip edecek ağrı da kalmadı zeynep canım
öf içim karardı sizinkileri de karartıyorum
hamile olmasam bi sigara yakar keder dağıtırdım

Ayyy süper fikir ama o alet kapanın elinde kalır önce ben, önce ben, diye kanga çıkar alsanaalsanasmile

Yok anam kasılma var sadece Canım ya... Çok kasıntı bir kızım olacak benim boshayallersmile

bir faydalı bilgi daha:
"27-12-2008, 00:24
nzlalp
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
doğum kanalına girince doğum başlıyo zaten ama yavaş yürüyememeye başlıyorsun.bide eğer çok uzun boylu değilsen yere oturup bir ayağını öbürünün üstüne atmaya çalış yani bi ayağının topuğu diğrinin parmaklarının üstüne kanala girince yapamazmışın bu hareketi "

not: ben yapabiliyorum bu hareketi

Son düzenleme:
anam tam yazdım hikayemi o sırada kalktı ecrin sayfa silinmiş off bidaha gaza gelip yazamamda şimdi sinir oldum hee

aynen canım ben de denedim denedim güldüm kendime bir bacağımı alıp taaa öteki bacağımdan da ötelere götürebiliyorum :roflol:
aman ben bu kızın ismini nazlı koymam, ya da naz, hiç çekemem. bu ne ya gelmeye yeltenir ıccık bebek dediğin :1rolleyes: :roflol:
bu sırada faydalı bir link daha:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/211033-gozlerime-inanamadim.html

bebeklerin sırtında diken oluyormuş

slmmm canlarimmm nasilsinizzz? AKPAK cimm ZEYNEP cimm ne haber? ayyy kizlarrr icim kipir kipirrr bugün doktorda randevum vardi doktorlar sezeryana karar verdi. epidural sezeryan yani :) haftaya persembe insallah kizimm zeynebimm kollarimda insallah! eee sizlerden ne haber?

rüvüşcüm alemsın ya kaydirigubbakcemile3
bı arada o dedıgın hareketı 2 haftadır yapamıyorum ama gordugun gıbı ıpek hanım hala yerlı yerınde

canım yaaa cok az kalmışşşşşşşşşş

duygusuz duygu cnm merhaba nasil karar verdiler ki sezeryana bebek ters falan mi vala burda sezeryan kolay yapmiyola ya hayirlisi olsun cnm az kaldi desene sen kac haftadin tatlim

duygusuz duygu cnm merhaba nasil karar verdiler ki sezeryana bebek ters falan mi vala burda sezeryan kolay yapmiyola ya hayirlisi olsun cnm az kaldi desene sen kac haftadin tatlim
canim 38+3 üm suan ama karnin hala cok yukarda dedi doktorlar gercektende cok yukarda ve hic asagiya dönmemis. kafasi migde boslugumda yani tam gögsümün alltinda. birde bebisim biraz kiloluymus doktorda normal dogumda basi anca cikar ama vucudunu asla cikaramaz bebek ve senin icin büyük bir tehlike dediii! iste haftaya persembe randevu aldik teyzeleri sabahtan 1 hafta yatarsin hastanede dediler! artik iste yava yavas gün sayiyoz! bu arada sizin dogumlara karar verildimi? :ecrin_bebek: nezaman?

rüvüşcüm alemsın ya kaydirigubbakcemile3
bı arada o dedıgın hareketı 2 haftadır yapamıyorum ama gordugun gıbı ıpek hanım hala yerlı yerınde
ya sabır deyip duracağız galiba... senin ipek hanım benim elif hanım rahatlarına pek bi düşkünler boshayallersmile
biraz fikir dağıtmak için ne yapsak ki?

çok şükür canım ya... ağrılarla uğraşıyorum belim bir yerden kasıklarım bir yerden başım zaten ağrıyor hadi bakalım hayırlısı senin için de hiç zaman geçmez artık o daha zor akannehir
benim bebişin hareketleri de eskisi kadar çok değil kızlar yeri mi daraldı acaba? ama yazık bir hıçkırıyor ki ben bile rahatsız oluyorum bilmiyorumkismile

Canımmm seni epeydir göremeyince doğum yaptın sandık. Hayıırlı olsun canım. Allah sağlıkla kurtarsın inşallah

Rüvüş canım ben evden çıkabilsem kafa dağıtmaya örgü için ip falan alacağım ama kar çamur her yer çıkamıyorum ki...

AKPAK cim canimm merak etme yeri daraldigindandir. HAVVACIM canimm annem geldi türkiyeden bacimmm valla anali kizli hasret gideriyoz bir haftadir. birde randevular felan derken doktora git gel zaman nasil geciyor valla bilmiyorum! akpakcim inan annem geleli 1 hafta olacak belki ama inán daha hic torunun hareket ettigini görmedi :ecrin_bebek: yeri daraldigi icindir! HAVVACIMM bu arada senin nasil gidiyor hamilleik canim? nezamandi günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…