Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok az kaldi kizlar yavrular geliyo sabir az daha surda kac gun kaldi
selam kızlar, doktordan geldik yorgunluk coktu biraz uzandık ancak toparlandık,
hersey yolundaymış, 3.560 olmus oglusum, tuzu suyu herseyi yerinde, kanala inmemiş daha, 1-2 gune dogurursun repliğini alamadım doktordan yani :) catı badiresini de atlattık,
bir anormallik yok dedi doktor, şimdilik normal doguma engelimiz yok gibi gorunuyor yani,
bu hafta catı muayenesine girecekler için soyluyorum rahat olun, biraz rahatsız edici gelebilir ama kesinlikle acıma ağrıma vs olmadı, doktor parmakları ile (2-3 parmak ile) kemik yapısının genişliğini yokluyor dairesel hareketlerle, bu hafta catı muayenesine girecek arkadaslara bilgi vermiş olayım,
ultrasonda da ağzını acıp kapatırken yakaladık bugun, hani sanki esniyor gibi ilgin hareketler yapıyordu bıdığım ,
böyle teyzeleri, ben artık uykuya dalayım çok yorgunum,
herkese selamlar,
zehraya çok sevindim bu arada hem normal doğum hem şubat anası olmuş, 2 gun iyi inat etmiş yalnız, ben olsam o kadar yapabilir miyim bilmiyorum, konuşan olursa selamlarımızı dualarımızı iletin,
aaaa daha ne arabası kız lmaz:evet günümüz aynı :) cok sukur iyiyim tatlım arada bazen agrım oluyor ama masallah diyelim cok agırlasmadım bugun bıraktım isi kar da araba kullanıp eve ulasmaya calıstım iim yani cok sukur
sen nasılsın var mı agrın fln ??
cmt kontrolum var bakalım bizimki ne alemde ogrenicez :)
sımdı baktım zeynepcım masallah pek tatlı oglun Allah nazardan saklasınkızlar selam benim oglumun resminide faceden gorebilirsiniz. 'ozlem yılmaz nevzat karasu'
selam kızlar, doktordan geldik yorgunluk coktu biraz uzandık ancak toparlandık,
hersey yolundaymış, 3.560 olmus oglusum, tuzu suyu herseyi yerinde, kanala inmemiş daha, 1-2 gune dogurursun repliğini alamadım doktordan yani :) catı badiresini de atlattık,
bir anormallik yok dedi doktor, şimdilik normal doguma engelimiz yok gibi gorunuyor yani,
bu hafta catı muayenesine girecekler için soyluyorum rahat olun, biraz rahatsız edici gelebilir ama kesinlikle acıma ağrıma vs olmadı, doktor parmakları ile (2-3 parmak ile) kemik yapısının genişliğini yokluyor dairesel hareketlerle, bu hafta catı muayenesine girecek arkadaslara bilgi vermiş olayım,
ultrasonda da ağzını acıp kapatırken yakaladık bugun, hani sanki esniyor gibi ilgin hareketler yapıyordu bıdığım ,
böyle teyzeleri, ben artık uykuya dalayım çok yorgunum,
herkese selamlar,
zehraya çok sevindim bu arada hem normal doğum hem şubat anası olmuş, 2 gun iyi inat etmiş yalnız, ben olsam o kadar yapabilir miyim bilmiyorum, konuşan olursa selamlarımızı dualarımızı iletin,
herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
sizi hep takip ettim ama yazma fırsatım olmadı maalesefffff..
bende bugün son doktor kontrolümü oldum.
Allah nasip ederse cuma günü sabah sezeryana giriyorum..
ve çok heyecanlıyım :)
duanızı eksik etmeyin nolurr..
bu ne yahu baya ekşın saatler geçmiş
neyse takılmayalım gereksiz laflara sözlere tadımız kaçmasın
ay yarın zeh gelsede anlatsa nasıl doğuru normal çok merak ediyorum
bide resim koyarsa tam süper olur
bu ne yahu baya ekşın saatler geçmiş
neyse takılmayalım gereksiz laflara sözlere tadımız kaçmasın
ay yarın zeh gelsede anlatsa nasıl doğuru normal çok merak ediyorum
bide resim koyarsa tam süper olur
valla ya derler ya azimle mıçan duvarı delermiş zehinkide o hesap :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: iyi dayandı sabretti çatır çatır doğurdu hatunsormaaa... evet ya zehra gelsede anlatsa bari bize nasıl geçtiğini doğumun.
Valla tam süper olur Fato.... Sen nasılsın emmeye başladı mı Ecrin Dİla