2010 Şubat Anneleri

aryaa nasılsın???iyi geceler...ben de bi okuyayım geçmişi diye geldim.

günaydın cnm sen yazdığında çıkmışım şimdi gördüm.
Herkese günaydın kızlar ben ne yazıkki dün dr gidemedim bugüne kaldı aynı stresi bir gün daha yaşıyorum yani ne yazıkki.doğuran varmı?:) akşam birara doğuruyorum sandım sancı nasıl anlamıyorum ki sanki benim cimcimekafasını çıkarmaya çalışır gibi baskı yaptı bıçak batar gibi oldu ama anlıyamadım sancımı.karnımda hep ağrıyor.bakalım bugün Allah nasip ederse gidicez dün akşam olmamıştı bugün hiç olmaz.

HADİ GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq: BUGÜN AÇILIŞ BENDEN.Herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar bu arada akşam rüyamda fıstık yedim tabire baktım şimdi yakında doğuracaksın yazıyor:)))))))

Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
sancilarda var hastane yolu gözüktü minik kizim gelmeye karar verdi galiba
dua edin bana

Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
dua edin bana

Hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle telaş yapma belki sadece nişandır ama buda doğuma az kaldığını gösterir tabi gözünaydın.a.s.

Günaydin kizlar
dua edin bana
aykızz hadi bakalım allah bi nefeste kurtarsın artık zamanı gelmiş demek ki.. hayırlı olsun canım allah kolaylık versin!!
Kızlar bu arada akşam rüyamda fıstık yedim tabire baktım şimdi yakında doğuracaksın yazıyor:)))))))
sana da hayırlı olsun

aryaa benim de doktor kontrolüm var bugunnnn cok heyecanlıyımmmmmmmmm!!mafoldumben

herkee slm kızlar
oncelıkle dogum yamıs arkadaslara hayırlı olsun dıyorum
gecmıse bakamıyorum malesef
1 subatta gelmesı beklene oglum 30 ocakta saat 16 25te 3350 gr 52 cm olarak dunyaya geldı
normal dogum oldu ama bıraz anormal oldu cok fazla dıkısım var ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum suan ayakta yazıyorum
herkese saglıklı dogumlar dılıyorum allaha emanet olun

ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inş.cnm demek ikimizinde kaderi bugün belli olucak:)

cnm gözünaydın maşallah oğluşuna.ama normal doğumda böyle sorunlar yaşandığını bilmiyordum sezeryanlılar dahi daha çabuk geldi kendine bu senin şanssızlığınmı acaba.bende bu şanssızlıklardan korkuyorum normal istiyordum ama aynı acıyı çekiceksem birde üstüne sancı çekiceksem niye yapayım diyorum bazen.birşey sorucam birde sana dr dediği kg mı doğdu bebişin yoksa daha ufak ya da tombişmi ne kadar farkediyor dr dediğiyle merak ediyorumda.

GÜNAYDIN kızlar...Nasılsınız???

günaydın cnm hoşgeldin.

Günaydin kizlar
dua edin bana

Günaydın Reyhan'cım
artık zamanın geldi canım nişandır gelen.güzel kızın geliyor desene.
Allah kurtarsın dualarımız seninle canım.güzel haberlerini bekliyoruz.

Dualarımız seninle canım.Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

Amin. İnşallah hayırlı haberlerle gel canım, bekliyoruz.

Günaydin kizlar
dua edin bana
Ya çok heyecanlandım.Bekliyoruz ama insan okuyunca daha bi değişik oluyor.Hadi hayırlısı bakalım.

aryaa benim de doktor kontrolüm var bugunnnn cok heyecanlıyımmmmmmmmm!!mafoldumben

Esra günaydın...
hadi bakalım ne diyecek bugün Erkan Bey size.doğum şekliniz belli olacak sanırım.
bizimde yarın son kontrolümüz var.cuma yada c.tesi sezeryandayız.
bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım.:asigim:

Ya şu normal doğumda dikiş atılması beni de endişelendirmiyor değil.Haftaya benim de çatı muyenem var bakalım ne olucak sonuç.

sumifer,sezeryanı sen kendin mi tercih etmiştin yoksa mecburen mi???Malum burda kalabalığız unutuyor insan.

öncelikle konuyu tekrar edip eskiyi canlandırmak değil amacım ama ben de şahsi fikrimi söyleme gereği duyuyorum -voles denen kız, sumifer denen kız- tabirlerinden ve konusma tarzından son derece rahatsız oldum. buraya girmemizin amacı birşeyler paylaşıp öğrenmek olduğu kadar bu paylaşımların sağlıklı olması için de saygılı ve karşındakine değer veren bir üslupla yapılması bence. burda söylemler yazıya döküldüğü için noktalama işaretleri çoğu zaman kullanılmadığı için bazı şeyler yanlış anlaşılabilir benim de başıma gelmiştir. bunu böyle hepimizi gerecek kadar dallandırıp ortalığı velveleye vermenin ne gereği var. şu son haftalarımızı huzurla geçirelim ve geçirtelim, burdan soğutmayalım birbirimizi lütfen.

Allah ikinize de sağlık sıhhat versin canım hadi gözünüz aydın
Günaydin kizlar
dua edin bana
reyhancım bizi habersiz bırakma merak ederiz. inşallah herşey yolunda gider miniğini alırsın kucağına

aysecim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün canım uzun ömürler versin maşallah

İnşallah dr dan güzel haberlerle gelirsiniz.ve en kısa zamanda güzel kızın kollarının arasında olur.

hamilelerin gördüğü rüyaların çıkarmış zemuszemus eee artık zamanıda geldi beklemez senin cimcime daha fazla içerde

maşallah oğluna canım.zaten şubat oğlanları çok aceleci çıktı zamanlarını beklemediler.
sonunda sende kavuştun oğluna darısı başımıza.
ama sıkıntılı bi doğum yaşamışsın anlaşılan inşallah en kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşursun geçmiş olsun.

Ya şu normal doğumda dikiş atılması beni de endişelendirmiyor değil.Haftaya benim de çatı muyenem var bakalım ne olucak sonuç.

bebeğe kordon dolanınca, yada iri bebek olunca dr riske girmemek için sanırım kesi atıyor.umarım bundan sonraki normal doğum yapacak arkadaşlarda aynı dikişler atılmazda rahat geçirirler doğum sonrası evreyi.

sumifer,sezeryanı sen kendin mi tercih etmiştin yoksa mecburen mi???Malum burda kalabalığız unutuyor insan.

haklısın canım unutmamız çok normal bende aynıyım unuttuğum oluyor.
benim oğlum hala doğum pozisyonunu almadı.makat pozisyonunda duruyor haliyle böyle oluncada normal doğum olması imkansızlaşıyor.mecburen sezeryana kayıyoruz.
baştan beri ben ve dr'umda normal doğum taraftarıydık ama oğlum inatçı çıktı dönmedi işte.:sm_confused:

seçilcim hayırdır inşallah canım fıstık kaldıysa bana da yolla çok ihtiyacım var bu hafta hihoyyyt

cnm sen 40.haftaya girmişsin bence hemen alır sezeryan olucaksan cumartesiyi beklemez hadi hayırlısı az kalmış senin.

hiç sorma cnm o dikiş olayı olmasa hiç korkmuycam ama o dikiş işi benide ürkütmüyor değil o kesiği atmazlarsa da yırtılıyormuş zaten o daha kötüymüş o yüzden kesik atıyorlar.Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah.

saol cnm inşallah dün gelicek sandım sanki çıkıcakmış gibi kafa atıp durdu aşağıyakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…