2010 Şubat Anneleri

çok şükür iyiyim plaj sen nasılsın?
kocam grip olmuş izin aldı eve geldi ben de hazır araba evdeyken kuaföre gideceğim, ateş basıyor her gece terliyorum bari saçlaımı kısalttırıyım da hasta olmayım di mi?!
kıyamıyorum saçlarıma zor uzatmıştım ama napıyım artık anne olacağım saçlaımla değil bebişimle igilenmeliyim :ecrin_bebek:
bu sırada bende bazen adet sancısı gibi ağrı oluyor o kadar başka bişi yok. zaten doktor da ntsye alırken bile birşey çıkmaz ama neyse diye gönderdi. bebek kanaldan çok uzaklardaydı kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım kıs kestirme şimdi çocuğun ömründen gider derler doğumdan sora kestir..............ayyy bende saçlarımı boyatmayı oje sürmeyi şıukır şıkır olmayı özledim benim saçlar sarı.............kanldan uzak eee ne olcak yani daha erken dimi

ne olsun vala, bekliyoruz hala. sende ne var ne yok?

iyilik canım evdeyim izne ayrıldımda anacım hep uyuyom ben gözümü açamıyom çok ağırlaştım yaa...bende beklemedeyim bi türlü karar veremiyorum hülenim spinalmi olsam genel mi olsam bende sezeryan istiyom ya....spinalde başım ağırır diye korkuyom böle hergün düşünüyom ya

ozlem483 tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler sende saglıkla al mınıgını kucagına ıns opuyorumnanaktan

slm kizlar bende daha hala beklemedeyim, benim ki gununu beklicek heralde :)) bugun drum herhangi bir sorun olmazsa en gec 15ini bekleriz dedi..bakalim yarin benim dogum gunum belki bir surpriz yapip yarin gelir zemuszemus
Allah himizin yardimcisi olsun.

slm kizlar bende daha hala beklemedeyim, benim ki gununu beklicek heralde :)) bugun drum herhangi bir sorun olmazsa en gec 15ini bekleriz dedi..bakalim yarin benim dogum gunum belki bir surpriz yapip yarin gelir zemuszemus
Allah himizin yardimcisi olsun.

dogum gunu hedıyesı olur belkı sana opuyorumnanaktan

ay şu VOLES denen kızda doğurmuş valla onun normal doğum hikayesini çok merak ediyorum çok acaip
istiyodu normal doğumu nasıl geçti acep ......

ya şubat melekleri listesinde normal doğum yapan çok az :KK43: ümidimi kaybetmeye başlıyorum ben... sonumuz sezaryen olacak gibi...

bizde kızlarımla gedik tozduk dönerkende doktorumuza uğradık kızım çok nazlı kilo alıyor ancak 2900 olmuş herşeyimiz iyiymiş çok şükür gezmeye devam

ben kendim istedim kızlar sezeryanı
korkmayın yahu hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Aaa ıyiyim Selmacım sen nasılsın?Ancak girebildim nete. Çok gezdik bugün yorulduk..

sağol canım iyiyiz bizde,dün zeynebin göbeği düştü bugünde banyosunu yaptırdım,sarılık biraz azalmış gibi
ama cuma günü tekrar kontrolü var sarılığı tekrar ölçülecek ayrıca kalça usg si ve işitme testi yapılacakmış tam testler bitti derken zeynebin testleri başladı onların stresini yaşıyorum şimdide ....

benimki de hala kanala yanaşmamıştı, bakalım yarın tekrar bakacak doktor ama ben aşağı indiğini çok hissedemiyorum, yürümemde de bir değişiklik yok halen, rahatı yerinde herhalde :)
BEN DE aşağı indiğini falan hisetmiyorum hala bir güzel yürüyorum yani :umursamaz: ama beni gören herkes "aaa aşağı da inmiş yakında doğar" diyor bir aydır :eek:klava: benim karnım hep böyle aşağıda gibi görünüyor ama doktor daha yukarıda kanala girmemiş dedi geçen hafta. bakalım bu hafta cuma gideyim diyorum...

geçmiş olsun canım kıs kestirme şimdi çocuğun ömründen gider derler doğumdan sora kestir..............ayyy bende saçlarımı boyatmayı oje sürmeyi şıukır şıkır olmayı özledim benim saçlar sarı.............kanldan uzak eee ne olcak yani daha erken dimi
kıs Allah korusun o ne biçim bir batıl inanç öyle :eek:klava: inanma bacım öyle şeylere. doktor geen hafta "kanala girmemiş, suyu bol, hareketli, ntsden de birşey çıkmaz, daha var doğuma" dedi

ya şubat melekleri listesinde normal doğum yapan çok az :KK43: ümidimi kaybetmeye başlıyorum ben... sonumuz sezaryen olacak gibi...
evet canım ya ben de listeyi görünce çok üzülüyorum. ben bir kez normal yaptım ve normalden korkmuyorum ama sezeryandan korkuyorum, hem de o kadar anestezi ilacı yemek istemiyorum, sonuçta ben ağrı kesici bile yutmam dayanamayacak kadar ağrımayınca. ilacı da sevmem, kesilip dikilmeyi de sevmem :roflol:
bizde kızlarımla gedik tozduk dönerkende doktorumuza uğradık kızım çok nazlı kilo alıyor ancak 2900 olmuş herşeyimiz iyiymiş çok şükür gezmeye devam
benimki de geçen hafta 36+5 iken 2800 gramdı
Aaa İyiyim Selmacım sen nasılsın?Ancak girebildim nete. Çok gezdik bugün yorulduk..

havva canım rüyamda seni gördüm -tatlicadiarzu- hayırdır inşallah

Ayyy yerim ben onun göbişini...ınşallah iyi çıkar sonuçlar canım... Bu arada hastanede kalça usg si hastaneden çıkmadan çekilmiyo mu?Doktoru kim? ben de aramaya başladım çocuk dru. Büyük ihrimal gop tan bi dr olacak. Bayan olan. Adı neydi unuttum.

Akpak hayır olsun inşallah... Dineva da görmiş rüyasında beni gece...Nasıl gördün kızzz

Akpak hayır olsun inşallah... Dineva da görmiş rüyasında beni gece...Nasıl gördün kızzz

birkaç arkadaş daha vardı, oturmuş muhabbet ediyorduk. hatta sana sen havvaydın değil mi falan diye soruyorum. şubat annelerinden birileri daha vardı ama ben birtek seni hatırlayabildim aklinialirimsmile

Bizim doktorumuz Ahmet Bey onu daha öncesinden tanıdığım için onu tercih ettim canım,bana bebek onbeşgünlük olunca bakıyoruz dediler(kalça usgsine),doğduğu gün sadece zeka testi için kan aldılar birde kan gurubuna baktılar o kadar, daha sonra bir haftalık olunca tekrar kan aldılar zeka testi için iki kere kan alınıyormuş Ankara'ya gönderiyorlarmış sorun çıkarsa sizi ararlar dediler inş.bir sorun çıkmaz...Sen nst çektirmişsin 9.katta çektiler değilmi odaları gezebildinmi canım....

X