2010 Şubat Anneleri

kızlar gunaydın herkes ıyıdır umarım
papatya dogum yaptımı acaba bıle var mı gecmısı okudum ama goremedım bısey
baska doguma gıden var mı

Ayşegül muhtemelen doğurmuştur. Doğurmasa eve dönecekti yazardı bugün bi ara teli olan biri arar sorarız.

Günaydin kizlar nasilsiniz

Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmus :nazar: teyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim

Ay maşallah kızına canıım. Tembel kıız yiyip içip büyüyo rahat orası tabiiikaydirigubbakcemile3

izmirrin nersindensin bide nerde doğum yapmayı düşünüyosun

Bornova Manavkuyudayım canım. Gazi hastanesinde yapıcam doğumumu.

aykızz maşallah senin erken olmucak kızlar erken olur genelde diye biliyorum benimde kız ama erken gelecek gibi 28 şubattan 20 şubata gün verdi doktorum son gittiğimde birdahaki kontrolumdede öne verirmi gün bilmiyorum

Nasıl bazı doktorlar gün veriyor değiştiriyor kafam almıyor. Benim doktor sata göre 40. haftanın sonuna kadar beklicez diyo ultrasonda 2 hafta önde çıkıyor ama tarihle ilgili değişiklik yapmıyor.

aykızz maşallah senin erken olmucak kızlar erken olur genelde diye biliyorum benimde kız ama erken gelecek gibi 28 şubattan 20 şubata gün verdi doktorum son gittiğimde birdahaki kontrolumdede öne verirmi gün bilmiyorum

Saol canim evet normalde bizde kizimizi erken bekliyoduk ama pek nazli çikti prensesimiz sonuna kadar bekleticek bizi

Günaydin kizlar nasilsiniz

Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmus :nazar: teyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim
ben yoruldum artık ve korkuyorum bısey olacak dıye bıran once gelsın ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum bu halımı cok sevıyorum onun ıcımde olması cok hosuma gıdıyor harektelrını fılan hıssetmek cok guzel
ama dogum yapanları okuyunca ve yasadıklarını ogrennınce daha guzel seyler yasayacagımı bılıyorum hemen dogurmak ıstyorum karısıgım yanı
senınde cok az kalmıs canım ınsallah kazasız belasız alırsın yavrnu kucagına
ben ctsi sabahı gidicem korkuyorummmmmmmmm:gitme:

canım korkma ınsallah bısey olmayacak
kızlar bu arada benım yıne bır sorunum var aslıda gıdıp bebegımı sezeryanla dunyaya getırecektım ozel bır hastanede 1 hafta once ve bana kan testı fılan yapıldı kanım cok dusuk cıktı ve kan grubumda ab rh negatıf doktor bu rıskı goze alamam dedı ve benı kabul etmedı bana dogumda kan bulamayacagını soyledı capaya da gıdıyorudm ayrıca ordakılerde kan verecek en az 3 kısı olması gerektıgını soyledı ve ben bu kan grubundan kımseyı bulamıyorum tv lerde de sureklı bu kandan arıyorlar napacam bılmıyorum esım kızılaya sureklı kan verıyor ama bana gereklı olacak kadar bulabıleceklerını sanmıyorum dua edınde bulayım ve dogumda kanamam fılan olmasın doktor cok kotu seyler soyledı cunku:çok üzgünüm:

Sorma serapcim ya disarda havalar soguk nasilsa çikip napsin sicak yeri birakirmi
ekmek elden su gölden besleniyo içerde keyfi yerindekaydirigubbakcemile3

ben yoruldum artık ve korkuyorum bısey olacak dıye bıran once gelsın ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum bu halımı cok sevıyorum onun ıcımde olması cok hosuma gıdıyor harektelrını fılan hıssetmek cok guzel
ama dogum yapanları okuyunca ve yasadıklarını ogrennınce daha guzel seyler yasayacagımı bılıyorum hemen dogurmak ıstyorum karısıgım yanı
senınde cok az kalmıs canım ınsallah kazasız belasız alırsın yavrnu kucagına

canım korkma ınsallah bısey olmayacak
kızlar bu arada benım yıne bır sorunum var aslıda gıdıp bebegımı sezeryanla dunyaya getırecektım ozel bır hastanede 1 hafta once ve bana kan testı fılan yapıldı kanım cok dusuk cıktı ve kan grubumda ab rh negatıf doktor bu rıskı goze alamam dedı ve benı kabul etmedı bana dogumda kan bulamayacagını soyledı capaya da gıdıyorudm ayrıca ordakılerde kan verecek en az 3 kısı olması gerektıgını soyledı ve ben bu kan grubundan kımseyı bulamıyorum tv lerde de sureklı bu kandan arıyorlar napacam bılmıyorum esım kızılaya sureklı kan verıyor ama bana gereklı olacak kadar bulabıleceklerını sanmıyorum dua edınde bulayım ve dogumda kanamam fılan olmasın doktor cok kotu seyler soyledı cunku:çok üzgünüm:

Canim sikma canini sende insallah hersey yolunda gider hayirli bi dogum nasip olur sanada. Allah yardim eder merak etme hakkimizda hayirlisi

derinderen, http://www.acilkanlazim.com/
sitesine basvur istersen, tanıdıklarından bulamıyorsan burdan gonululerden bulabilirsin. ben bu yuzden kızılaya bagıs yapmadım hic, acil lazım olana vermek daha iyi oluyor, sart kosuyorlar cunku, yoksa boyle durumlarda donor bulmadan hic bir sey yapmıyorlar insana kalıyorsun oyle, zor durumda bırakıyorlar insanı,

Canim sikma canini sende insallah hersey yolunda gider hayirli bi dogum nasip olur sanada. Allah yardim eder merak etme hakkimizda hayirlisi
sagol canım ınsallah
derinderen, Acil KAN Lazim
sitesine basvur istersen, tanıdıklarından bulamıyorsan burdan gonululerden bulabilirsin. ben bu yuzden kızılaya bagıs yapmadım hic, acil lazım olana vermek daha iyi oluyor, sart kosuyorlar cunku, yoksa boyle durumlarda donor bulmadan hic bir sey yapmıyorlar insana kalıyorsun oyle, zor durumda bırakıyorlar insanı,

haklısın canım valla herkes basından atıyor kısacası ben bakayım gonderdıgın sıteye cok sagol

herkese gecikmiş bir günaydın.. nasılsınız canlar inşallah herkes iyidirrrrr
biz iyiyiz şükür. farklı bişey yok günleri geçiriyorum işte ööle. 11 gün kaldı hihoyyttttt :)))

Canım 12 subatta doguracaktık ne guzel, seninki sabırsız çıktı, heyecanlandım ben de, inşallah dertsiz kucagına alırsın yavrunu, darısı bizim başımıza :)

amin bizim kızın sabırsızlıgı ben şubat annesi olamayacam ama aramızda 2 günün lafımı olur demi canım:1hug:

Herkese Merhaba,
bende 2010 şubat annesi adayıyım:) Sabırsızlıkla kızımın sağ salim gelmesini bekliyorum. Tahmini doğum tarihi 14 Şubat 2010. Şubat annelerini hergün mutlaka takip ediyorum, hemen hemen herkesi tanıyorum ama muhabbete katılamıyorum bira ara katılmayı denedim ama hızınıza yetişemedim, sonunda sadece okuyarak takip etmeye başladım.

Sizlere bir sorum var, geçen gün çatı kontrolümde doktor leğen kemiklerimin arasında bir çıkıntı olduğunu söyledi. Çatı darlığı değil, kemiklerin arasında çıkıntı!! Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama doktor normal doğumun ortasında bebeğin kafası çıkmazsa sezaryan yaparız dedi. Bu düşünce beni baya korkuttu. İnternette aradım ama bunu yaşamış birini bulamadım. Siz böyle bişey duydunuz mu?
Bu arada bebeğim için tuttuğum günlüğü sizinle paylaşmak isterim: bebegibeklerken.blogspot.com

KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz

hayırlısı olsun allah bir avazda kurtarsın cnm inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın yavrunu kucağına

Ayşecim hayırlısı olsun hakkında...Sağlıkla al kollarına inşallah

ayshecım walla ben olsam dogurur gelırdım o kadar bekleyemezdım heralde kaydirigubbakcemile3
hadı gozun aydın canım cok az kalmıs sezeryan mı olucaksın sen sancıların sıklasırsa tekrar gıt bence...

hadi bakalım gözün aydın canım.tarihde belirlendi desene.inşallah zamanını bekler hayırlısı olsun canım.

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Allah yardımcın olsun.

ayse 1 şubatta 40. haftayı dolduruyorsun cetvele göre, maşallah senin bebiş sabırlıymış :) yine iyi bekledi
kimse merak etmemiş ama ben yine de yazayım. :dilcikar:
kızım 2800 gram olmuş 12 günde yaklaşık 300 gram almış. doğuma kadar 3500 olur dedi doktor. Allah bereket versin :roflol: daha ne isteyim :1rolleyes:
ntsye girdim, büyük ihtimal birşey çıkmaz kızın çok hareketli ama yine de bakalım dedi doktor. geç gittiğimiz için çıkacaktı hastaneden, ntsde bir sorun çıkarsa yarın arayacak.
kızımın odasının perdesini de sipariş verdik sonunda... böyle pembe atlı falan şirin bişey.

herkese cok cok tesekkur ederım kızlar
bızım bırbırımıze duamız gecer kızlar nolur dua edelım bırbırımıze
sımdılık ewdeyım
herhangı bı degısıklık yok
herhalde 1 subatta subat ayının ılk bebegı olarak dunyaya gelecek bebegım

KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz

hadı allah bı avazda kurtarsın ınsallah

gunaydınnnss tekrar kızlar.. ebn cok fena bi huy edindim bebiş olunca yandım vallahi.. kalkıyorum kocişle sabah kahvaltı ediyoruz beraber o işe gidince karnım tok sırtım pek iken... hep işe giderken yapmak istediiğim şeyi yapıp devirip kendimi yatağın sıcacık ortamına gömülüp uyuyorummm taa bu saatlere kadar... nasıl uyumuşum ya 4 saat... bugun yan komşunun tadilatcıları da yok galiba harika uyumuşum...:)) yandım valla ye yat ye yatt.. ama onun dışında oğluşum gelince hiiç uyuyamıyam boyle deliksiz...ya da bebeğim oldugunu unutup uyursam?? diye korkuyorum cok uyku canavarıyım dogdugum gunden beri..yerimseniben

bu arada ishal doğumun yaklaştığının habercisiydi canım sen artık işe gitme nolurr.. iznin kalmıcak yarın doguruverirsen hiç dinlenemicen srpp cım!!

ebrjuli kız valla sen de cok kafasın tekirdağın neresindensin?? ilçe mi merkez mi...oralımısın yoksa dışardan mı memleket nirE??hep sorcam unutuyorum..turkbayragi

merkez canım buralıyım kız bana mı gelcen yoksa valla her taraf kar yola çıkayım deme :roflol:

Allah yardimcin olsun hayirli dogumlar nasip etsin canim dualarimiz seninle

Herkese Merhaba,
bende 2010 şubat annesi adayıyım:) Sabırsızlıkla kızımın sağ salim gelmesini bekliyorum. Tahmini doğum tarihi 14 Şubat 2010. Şubat annelerini hergün mutlaka takip ediyorum, hemen hemen herkesi tanıyorum ama muhabbete katılamıyorum bira ara katılmayı denedim ama hızınıza yetişemedim, sonunda sadece okuyarak takip etmeye başladım.

Sizlere bir sorum var, geçen gün çatı kontrolümde doktor leğen kemiklerimin arasında bir çıkıntı olduğunu söyledi. Çatı darlığı değil, kemiklerin arasında çıkıntı!! Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama doktor normal doğumun ortasında bebeğin kafası çıkmazsa sezaryan yaparız dedi. Bu düşünce beni baya korkuttu. İnternette aradım ama bunu yaşamış birini bulamadım. Siz böyle bişey duydunuz mu?
Bu arada bebeğim için tuttuğum günlüğü sizinle paylaşmak isterim: bebegibeklerken.blogspot.com

Merhaba canim hosgeldin aramizazemuszemus

X