size de gunaydıın!!!hayırdır sabah sabah.. :)uyuyan şubat annelerine şimdiden günaydııınnnn.. akpak escos maşalla bebişlere......
amann bizim sabahımız gecemizmi belli kız kaydirigubbakcemile3size de gunaydıın!!!hayırdır sabah sabah.. :)
uyuyan şubat annelerine şimdiden günaydııınnnn.. akpak escos maşalla bebişlere......
size de gunaydıın!!!hayırdır sabah sabah.. :)
sabah sabah kaynanam aradı annem niye gelirmiş temizliğe kendi işimi kendim yapaymışım hareket olsunmuş sankı ben bütün gün yatıyom ay allahım hem bir b.ka yaramaz hem kıskanır deli olcam valla
kötükedihüso
Kızlar ya bugün acayip keyifsizimmirmirmirmir Sabah çok zor uyandım zorla çalışıyorum valla.
Bi de ağrım vardı dün akşam falan sabahtan da vardı şimdi biraz geçti gibi. Bi de ayıptır söölemesi salıdan beri 3. kez ishal oldum. Hayırdır inşallah:bbo:
Anaaam karışmasalar da olmazklava:
korkma birşey olmaz ben hamile kaldığımdan beri süreklı ishalım hiç geçmedi bir de herkes kabızlığa karşı uyarmıştı beni... aklinialirimsmile
gunaydınnnss tekrar kızlar.. ebn cok fena bi huy edindim bebiş olunca yandım vallahi.. kalkıyorum kocişle sabah kahvaltı ediyoruz beraber o işe gidince karnım tok sırtım pek iken... hep işe giderken yapmak istediiğim şeyi yapıp devirip kendimi yatağın sıcacık ortamına gömülüp uyuyorummm taa bu saatlere kadar... nasıl uyumuşum ya 4 saat... bugun yan komşunun tadilatcıları da yok galiba harika uyumuşum...:)) yandım valla ye yat ye yatt.. ama onun dışında oğluşum gelince hiiç uyuyamıyam boyle deliksiz...ya da bebeğim oldugunu unutup uyursam?? diye korkuyorum cok uyku canavarıyım dogdugum gunden beri..yerimseniben
bu arada ishal doğumun yaklaştığının habercisiydi canım sen artık işe gitme nolurr.. iznin kalmıcak yarın doguruverirsen hiç dinlenemicen srpp cım!!
ebrjuli kız valla sen de cok kafasın tekirdağın neresindensin?? ilçe mi merkez mi...oralımısın yoksa dışardan mı memleket nirE??hep sorcam unutuyorum..turkbayragi