2010 Şubat Anneleri

tatlım yarın sabahtan itibaren satıstalar sabah gıtmesılın kı bıtıyo cabuk bende yarın oglen bakıcam kalırsa alcam

pişik kremi olarak bubchen marka aldım alkolsüzmüş benim ağabeyimin bebe mağazası var orda çalışan arkadaşlarım onu tavsiye etti sebamedde iyidir ama bebe yağı almadım ben kızımda almıştım hiç kullanmadım şampuan olarak johnson aldım kızımada onu kullanıyorum memnunum ıslak mendildeyse uninin yeni doğan için ıslak mendili var alkolsüz onu önerdiler şimdilik onları aldım

bimin ürünlerine baktım da kızlar şu arielin leke çıkarıcısını 1 tl ye veriyorlarmış almayın. ben zamanında bi sürü para verip almıştım hiçbir işe yaramıyo. sıradan bulaşık deterjanı bile daha iyi leke çıkarıyor. zaten baksanıza kutu parasına bedava dağıtmaya başlamışlar.
tuvalete gitmekten bıktım. bir bardak su içiyorum hemen tuvalete. ay çok yoruldum

akpak cnm bende aynıyım sen gibi tuvalete gıt gel gıt gel vala boyle olcak artık galıba

GÜNAYDIN HERKESE BENDE İLK KIZIMDA SEBAMED KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR HİÇ PİŞİK FALAN OLMADIM YAĞ YERİNEDE SEBAMEDİN VÜCÜUT LOSYONU VAR ONDAN ALABİLİRSİN ÇOK GÜZEL YAPIYOR MUSTELAda iyi markadır ben sanırım bu sefer mustela kullanıcam daha karar veremedim

yıkayabilirsin canım ben bu kızımda da ilkinin uyku setini kullanıcam kaç sefer yıkadım hiç bozulmadı

günaydınnnnnn canolar.. Bayadır giremıyoruz masallah bebeklerimize ve bizlere.. Yeni topık hayırlı olsun.. Biz 32 haftalık olduk şükür sıkıntımız felan yok 34 kadar gidelım dedidaktır amcamız.. Bu arada dogum öncesini dogum sonrasına eklettim. 6 ocaga kdr dogum olmazsa 18 hafta izinli olacağım. Ama cok zorlanıyoruz artık herkes benden korkuyor :roflol:ış yerınde kapıya ambulans dikecekler yakında :sm_cool:Hepınızı ve bebeklerinizi Öpuyorum. Sevgiler

Günaydın Sevilay.. Az kalmış senin. Umarım sağlıcakla kavuşursun bebeklerine.

Günaydın kızlaar. Bizim için çok mutlu bir gün akşama oğlumu görmeye gidiyoruzzzzz:sm_cool:

Günaydın Sevilaycım ne mutlu sana bebeklerin seni üzmüyor. İnşallah mümkün olduğunca kalsınlar sen de şu izne kadar bir an evvel atlat. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ayy arielin leke çıkarıcısı benim eşyalarımın rengini kaçırdı.. eşim beni sopaladı pantolonlarının rengi açılmışmış..
evetttt benimki de öyle işte...bir de karnımın alt kısmında sürekli ağırlık var.. bebeişin kafası kocaman orda duruyor ondan mıdır nedir?? Ya kızlar dün ve önceki gn ikisinde de tansiyonum 13 e 8 çıktı doktorun biri 12 ye 8 den yüksekse ilaç kullancaksın dediydi.. Ne yapıcam sizin tansiyonlar kaç? Nolur bilgi.. kafama göre ilaç almak istemiyorm...:ecrin_bebek:
hakkaten escoscum ya elıme bı gecsın yıkayıp yıkayıp yerlestırıyım,yoksa ortalıkta hastalık kol gezerken

valla öyle foşur foşur yıkamalı...zemuszemus

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
geçmişi biraz okudum bende bakım ürünlerini sebamed aldım yağını almadım losyonunu aldım
dünde hastane çikolatası hastane şekeri ve mevlüt şekerlerimizi aldık onları süslicem resmini eklerim fikir olur belki birde nerdeyse hepiniz eşyalarını yıkamışsınız ben daha yıkamadım odamız 7 ocakta gelicek o hafta yıkayıp hastane çantamı hazırlarım artık biraz ağırdan satıyorum daha çok var gibi geliyor ama benim ağrılarım başladı doktorum erken doğum ihtimalin var dedi bu rahatlık nerden geliyorsa bana anlamadım
hepinizi öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…