ebrulicim yarın girecekmiş satışaşu anda satıştamı
kızlar bu arada banyo ıcın bebek kuvetlerınden alacak
mısınız,ben almayı dusunuyorum kullanıslımı acaba karar veremedım?[/QUO
cnm ben kızımı nerdeyse 1 -2 yaşına kadar küvette yıkadım tavsiye ederim helede küçükken fileye yatırıp çok rahat yıkanıyor biz eşimle yıkıyoduk o çocuğu tutardı filenin üstünde ben yıkardım çok rahat ettim oğlumada kısmetse kullanıcam küvetide fileyide sakladım başka türlü zorlanırsın yıkarken bence al yinede sen bilirsin tabi
herkese selam iyimisiniz kızlar, ben iyiyim şükür. yemek yaptım oturuyorum.
kendinize iyi bakın. arada yazarım öptümm...
hee bide bişey sorayım, yağ, sabun, pişik önleyici şampuan falan ne marka aldınız hanginden alsam acaba ben CADIARZU
herkese selam iyimisiniz kızlar, ben iyiyim şükür. yemek yaptım oturuyorum.
kendinize iyi bakın. arada yazarım öptümm...
hee bide bişey sorayım, yağ, sabun, pişik önleyici şampuan falan ne marka aldınız hanginden alsam acaba ben CADIARZU
kızlaar bakım ürünü olarak bende sebamed aldım herşeyı
eşyalarını yıkamak içinde dalinin sıvı deterjenını ve yumuşatıcısını aldım
40 da falan yıkıyacam
uyku setınde kararsız kaldım sıkınca bozulmazmı sıktırma yapmadan çıkarsakmı
günaydınnnnnn canolar.. Bayadır giremıyoruz masallah bebeklerimize ve bizlere.. Yeni topık hayırlı olsun.. Biz 32 haftalık olduk şükür sıkıntımız felan yok 34 kadar gidelım dedidaktır amcamız.. Bu arada dogum öncesini dogum sonrasına eklettim. 6 ocaga kdr dogum olmazsa 18 hafta izinli olacağım. Ama cok zorlanıyoruz artık herkes benden korkuyor :roflol:İş yerınde kapıya ambulans dikecekler yakında :sm_cool:Hepınızı ve bebeklerinizi Öpuyorum. Sevgiler
ayy arielin leke çıkarıcısı benim eşyalarımın rengini kaçırdı.. eşim beni sopaladı pantolonlarının rengi açılmışmış..bimin ürünlerine baktım da kızlar şu arielin leke çıkarıcısını 1 tl ye veriyorlarmış almayın. ben zamanında bi sürü para verip almıştım hiçbir işe yaramıyo. sıradan bulaşık deterjanı bile daha iyi leke çıkarıyor. zaten baksanıza kutu parasına bedava dağıtmaya başlamışlar.
tuvalete gitmekten bıktım. bir bardak su içiyorum hemen tuvalete. ay çok yoruldum
evetttt benimki de öyle işte...bir de karnımın alt kısmında sürekli ağırlık var.. bebeişin kafası kocaman orda duruyor ondan mıdır nedir?? Ya kızlar dün ve önceki gn ikisinde de tansiyonum 13 e 8 çıktı doktorun biri 12 ye 8 den yüksekse ilaç kullancaksın dediydi.. Ne yapıcam sizin tansiyonlar kaç? Nolur bilgi.. kafama göre ilaç almak istemiyorm...:ecrin_bebek:ne zamandar beri böyle derinderen
doğum öncesi izninimi aktardın canım doğum önemi geldi benim bebekte 28. haftada 30 haftalık gibiydi dr erken doğmaz dedi senin durumunda böylmi?
ben almayı düşünüyorum kolay yıkarız
hakkaten escoscum ya elıme bı gecsın yıkayıp yıkayıp yerlestırıyım,yoksa ortalıkta hastalık kol gezerken