2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar
escoscum bende 11 6 çıkıyordu tansiyonum cuma gününden beri 12 8 - 13 8
çıkıyor ama ben tuzlu yedim o yüzden oldu. sürekli kontrol ediyorum doktorumun söylediği kadarıyla küçük 9 ve üstüne çıkarsa müdahale gerekiyor. tansiyonu ölçerken kafama takılırsa bu durum daha da yüksek çıkıyor sonuçlarım. benim elimde değil ama sen fazla kafana takmamaya bak
esmacım geçmiş olsun canım
doktora gidecek veya doktordan gelen bütün annişlere ne mutlu gözünüz aydın

aaa nası yani çok erken daha??? yalancı ağrı değil mi onlar?

ben bakım ürünü olarak sadece chicco nun yenidoğan şampuanını aldım, dün kursta cocuk doktoruna sordum bebeyağı daha iyi dedi, ben aslında özel nemlendiricilerden istiyordum ama bunun üzerine bebeyağı alıcam

Benİm hep 10 6 Çıkıyor
ay ne kadar güzel... ama o zaman benimkinde bir acayiplik var herhalde ya.. yürürken de nefes nefese kalıyorum vs. ya ondan mı acaba ya.. revirde oturup bekleyeyeim yarım saat sonra ölçtüreyim.. 13-8 oluyor benimki 11-7, 12-8 falan çıkıyordu...Ya bence problem yok ya.. Zaten işte sürekli tansiyon yüksek, bizim fabrikada herkesin tansiyon 16-17-20 lerde benimki bu ortamda normal sayılır kaydirigubbakcemile3 değilmi ya??

ayy hayırlısı olsun ya benimkine de daha çok var ne araba, ne yatak, ne oda aldık, ..Odayı da düşünmüyorum daha zaten büyüyünce alıcam, yatak ve yatağın içine parkyatak yatağı alıcam ama ölçüler farklı farklı duruyor.. Off vakit olsa da gitsem baksam istanbuldan...zemuszemusneyse bence sen dikkat et, doktor bana erken doğum riski yok dediğinden böyle yaydım.. Ama bi tersi olsa valla bebeişim bi donla gelcek eve delikafadulden

günaydın arkadaşlar.
biz dün drumuza gittik.her zaman büyük hastaneye giderdik ama bu sefer drumuzun da gittiği aynı hastanenin tıp merkezine gittik.çok kötü bi ultrason makinası vardı bebeğimi hiç de net göremedik sadece bir karartı vardı.kilosuna ise 1.890 dedi ama bu makina 300 gr yanlış çıkartabiliyor dedi boyu 42 cm miş.kızdım kendime neden her zaman gittiğim hastaneye gitmedim diye.:mymeka: bebeğim şu an makat pozisyonunda duruyormuş.eğer dönmezse sezeryan olabilir dedi.ama baştan beri hep drumla normal doğum olacak diye konuşuyorduk.ben döndürürüm oğlumu dedim inat ederse dönmez dedi :çok üzgünüm:
suyum bebeğin gelişimi hepsi normalmiş.2 haftada bir bundan sonra görüşücecekmişiz.30 aralıkta tekrar gidicez.o zaman büyük hastaneye gidicem bakalım kilosu gerçekten makinadan dolayımı eksik çıktı kafama çok taktım yoksa ben ben bakamadım mı oğluma mafoldumben

canım günaydın sanada geçmiş olsun çok dikkat et tansiyonuna
yarın müsaitsin demi canım hepimiz buluşuyoruzz

Ay melisacımm senin durumun da benimkinin aynısı..ben de tuzlu tuzlu yiyourm ne istesem ama azaltmam lazım biliyourm.. ikinci doktor da ödem olmuşsun dedi.. NAsıl kurtulcam deyince doğurarak diyorlar :dance:

pınarcım günaydın gözün aydın tatlım bence bebişinin kiilosu normal neden kafana taktınki artık bundan sonra kilo alıcaklar hiç üzme kendini değerlerin normal hadi hayırlısı bakalım
300 gr fazlada olabiir kilosu..

Ay melisacımm senin durumun da benimkinin aynısı..ben de tuzlu tuzlu yiyourm ne istesem ama azaltmam lazım biliyourm.. ikinci doktor da ödem olmuşsun dedi.. NAsıl kurtulcam deyince doğurarak diyorlar :dance:

dikkat et canım kendine tuzlu çok zararlı şu dönemde ödem oluşabiliyo yaa

Canım hiç takma kafana madem yanlış ölçebiliyormuş diğerine gidersin orda doğrusunu görürsün. Hem niye bakamamış olasın ki belki de bebeğin minyon bir bebektir her bebek kilolu mu doğacak. Boşver onu bunu sağlığı iyiolsun gerisini hiiiç kafana takmaopuyorumnanaktan

maşallah canım hangi hastaneye gidiyorsun izmitte sen?

canım günaydın sanada geçmiş olsun çok dikkat et tansiyonuna
yarın müsaitsin demi canım hepimiz buluşuyoruzz

a a şimdi mi söylenir kız bakıyım ufak bir işim var ama gelmeye çalışırım... ne zaman karar verdiniz?

valla ben sabah uyanınca parmaklarımı şiş buluyorum 20+20 dk yürüyüş yapıcaksın bol su içiceksin kilo almıcaksın dedi deli danalar gibi koşturuyorum. ben hiç yemiyordum tuzluyu, birden yiyince vücut noolduğunu şaşırdı :kedi:

herkese günaydın kızlar doktora gidenlerin gözü aydın gelenlerin güzel haberlerini bekliyoruz..

canım benim ssk geçtiğinden ben de hep tıp merkezine gidiyourm hastaneye 1 kere gittim miyop gözüne gözlük takmış gibi oluyorsun ya.. naniknanikDediğin gibi çok farklı iki makina, ama ölçümler için siyah beyaz ekranı kullanıyorlar zaten.. Senin kızıın mı olucaktı? Kızlar biraz ufak tefek oluyor ya ondandır diyeceğim..Bir de büyümesi için bol bol yatıp sol yanına dinlen de bebeğine kan gitsin ben evde boyuna yatıyourm uyuyorum (ee işime de geliyor hem..:)) akşam 8 de yattım sabah 7ye kadar.. 1 kere kalktım o kadar.. Sonra uyuyamıcan dediler ya ben de uyuyorum şimdiden.. Bence bir sorun yoktur sumifercim dert etme... O anlık ölçüme de bağlı.. Eğer istersen 4 boyutlu var cankatta ona gidebilirsin, ben geçen deneme için oraya gittim sonuçları teyit etsin diye.. uzun uzun ölçüyorlar hem ssk da geçerli.. Yine sonra hastaneye gidersin ben de öyle yapıcam 32 den sonra hastaneye devam edicem..Zaten her halikarda yeni yılla SGK anlaşmalı yerlerde çok pahalı olucak...
kafamçokkarıştı
Ay ne çok konuştum!!! susturun beni!!

kız esma hastaydıya onun garantiliyoduk bugün kesinleşti esmayla konuştum seçile mesaj attım 12:30 da uygunmu yarın

canım ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirdim benim erken doğum riskim enfeksiyondan kaynaklanıyor karın altımda bacak aralarımda ve belimde aşırı ağrılarım oluyor son zamanlarda

evet tamam bence de tuzlu olayı sorun..
ay haklısın ya ben hiçbirşey yapmıyorum doğru diyorsun.. bütün gün buradayım..

SUMIFER bu arada arkadaşım da bizim doktora gidiyordu 36 haftalıkken ters duruyordu ama sonra 38 de yine dönmüştü, dert etme yani...

saat iyi bence, diyeti hüpletip bişiler gümletebilirim orda tam yemek vaktine denk geliyor. sonra da kocişle alışverişe çıkarız, ben alışveriş merkezinden dışarı çıkamam fazla yürüyemem yani gene eski şartlar geçerli benim için olur mu tatlım?

escoscum senin ismin neydi hayatım ya kusura bakma hangi hast. e gidiyorsun izmitte?

offf havada çok sıkıcıbugün heryer karanlık biyerede gidemiyorum hastalık kaparım diye iş yapmakta canım istemiyo bursalı arkadaşlar bebek şekeri için malzeme falan aldınızmı aldınızsa nerden aldınız bari evdeyken alıp onları yapayım önerebileceğiniz bi yer varmı??

canım ben ağır böbrek enfeksiyonu geçirdim benim erken doğum riskim enfeksiyondan kaynaklanıyor karın altımda bacak aralarımda ve belimde aşırı ağrılarım oluyor son zamanlarda

geçmiş olsun canım ya hadi hayırlısı o zaman Allah ikinize de sağlık sıhhat versin

evet tamam bence de tuzlu olayı sorun..

ay haklısın ya ben hiçbirşey yapmıyorum doğru diyorsun.. bütün gün buradayım..

çalışıyorsan öğle araları yürü hayatım ya da akşam eve gittiğinde evde yürü ben öyle yapıyorum

yapmayı ben de isterdim ama incik cincik uğraşamıcam şimdi aylardır bi battaniyeyi bitiremedim elimde ordan oraya sürüklenip duruyor. pastaland e yaptırıcam ben.

canım biz mc donalds demiştik heykeldeki sana uymazmı orda otururuz olurmu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…