2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar ne bileyim üzüldüm biraz.

canım ben hamile kaldığımdan beri özel konak hastanesi erkan türköz'e gidiyorum kontrole.benim drum aynı zamanda haftanın 2 günü çarşıdaki konak tıp merkezinde de muayene ediyor.bende çarşı daha yakın diye tıp merkezine gideyim bu sefer dedim ama gitmez olsaydım ne oğlumu net görebildik nede doğru düzgün ölçü verebildi makina.zaten bundan sonra 2 haftada bir çağırdı 30 aralıkda hastaneye gidicem bu sefer randevumu aldım.
inşallah doğuma kadar dönerde sezeryan olmak zorunda kalmam

Konak'a gidiyorum.. Öğle araları bugün yürüyeyim bakayım, denetleme öncesi hem ambarı kontrol etmiş olurum :) hem iş hem sağlık:)) Esra ismim ya.. Da voles adaşım nerde? Birşey mi oldu ona nerde kız?

gecen hafta kent meydanı olarak konuşmuştuk aklım orda kaldı tabi, olur canım orası da olur biraz ayakaltı muhabbet etmek için ama..

evet evet, ben de erkan beydeyim, zaten en iyisi o ya başka çare yok :))

ikiniz de aynı hastaneye gidiyormuşsunuz bir gün randevuları denkleştirin hastanede buluşun kızlar. bu dönme mevzuu benim de kafamı kurcalıyor şimdilik pozisyonu uygun ama dönerse ben de sezaryen olucam. gerçi benimki çok kilo almış pek dönücek yeri kalmadı galiba zaten karnımın bir köşesine kıvrılıp yatıyor gitgide daha fazla hisseder oldum poposunu.

gecen hafta kent meydanı olarak konuşmuştuk aklım orda kaldı tabi, olur canım orası da olur biraz ayakaltı muhabbet etmek için ama..

ya onun orda toplanırız ordan hem çarşıda yakın ya işi falan olan çarşıya gider merkezi diye dedik illa orda oturmamız şart değil toplanalım yeterki :))))

selam kızlar. bugün günaydın diyemedim size anca girebiliyorum. öğleden sonra seminer vericem müşterilere. yılbaşına programları hazırlıyoruz demiştim ya, onların tanıtımı olacak.

ayy herkes herbişeyi yıkayacak demekki, ben de yıkayım o zaman. sağolun kızlar. kararsız kalmıştım. düşük ayar bi programda yıkasak bişey olmaz bencede.

ben bakım ürünlerri niveanın setini almıştım.

serapcım akşam oğluşundan iyi haberler getir bize..

bugün daha da giremem gari, öptüm hepiciğinizin mis kokulu bebişlerini..bye

SUMıFER... canım zaten yanlış ölçüyo demiş üzme kendini sen zaten kontreller 2 haftaya düştü 2 hafta sora içine sinen yere gidersin canım...nese her şe normalmiş ya yine Allaha şükür...

SUMİFER... canım zaten yanlış ölçüyo demiş üzme kendini sen zaten kontreller 2 haftaya düştü 2 hafta sora içine sinen yere gidersin canım...nese her şe normalmiş ya yine Allaha şükür...

evet canım öyle söyledi drum inşallah 2 hafta sonra gittiğimde iyi sonuçlar alırım.kendi druma gittim ama farklı hastaneyddi bu sefer.kendim kaşındım işte ama ders oldu bidaha başka yere gitmem.şaşmam hani hastanemizden.
bide bebeğim inşallah döner doğuma kadar yoksa sezeryan dedi.

Sağol yarencim. Kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan
Hoşgeldin hulencim hayırlı cumalar.

iyi diyeli iyi olsun cnm. evin içinde dönüp duruyorum işte. sen nasılsın?

iyiyim azcık dişlerim sızlıyo sabah süt içtim aslında.... bende iş yerindeyim ....ne güsel işte evdesin aç televizyonu birazdan izdivaç programları da başlar....sıkılyonmu evde olmaktan ...keyfine bak sen

ya üzülme ...döner işallah...benimkide öle ya ters duruyo aynı şeyi banada dedi.....benim 12. haftadan beri eşi aşağıda bilmiom deişirmiki durumu hayırlısı ...bebişler sağlıkla gelsinde ne yapalım.....

selam şekerlerrr
ne var ne yok görüşmeyeli bende dün doktordaydım
gene idrar yollarımda iltihap çıktı ama bu sefer antibiyotik verdi
inş. geçer bu sefer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…