evet canım benım kı daha yavaslamadan doktor soylemıstı korkmayın eger boyle bısey olursa dıye,benımde 10 gun var daha gunler hıc gecmıyor ya,aksam olsa sabah olmuyo :sinifsinif:
bebegın hareketlerı bendede degıstı... cok sık tekme hıssetmıyorum daha cok karnımın ıcınde hareket edısını hıssedıyorum... bı yerlere bı yerlerını dayıyo... karnımın uzerı dalgalanıyo... eskısı gıbı tekmeler cok sık olmuyo pek.
ben daha o haftaya gelmedim ama benimkide hep dalgalandırıyo itikliyokızlar sizinde hareketler azaldımı 32 haftadan sonra azalıyomuş benimkiler gerçekten geçen haftadan beri azaldı tekme pek atmıyoz artık sadece vücut hareketleri çok nadirde tekme oluy sizinde böylemi
slm kızlar
geçen soguk almıstım bende doktora gittim ilaç falan yazdı birde bitki çayı içme erken doguma neden oluyomus soguk aldım ıhlamur içeyim falan demeyin sakın paylasayım dedim:)
dikkat ederim artık yaabitki çayları rahim kasılmalarına ve kanama yapma riskinden dolayı gebelikte faydalı değilmiş internetten baktımda.Günlük 2 fincanı geçmicekmiş akannehir
esmacım çok geçmiş olsun canım.merak etmiştik seni. keşke evde biraz daha dinlenseydin.inş tamamen iyileşirsin canım, hamile iken çok zor hastalık.
hulyacım o yıkanmazkı ya bozulmazmı ben kuru temızleme dusunuyorum sonrasındada utulerım dıye dusunuyorum ama... bılmıyorum kı olurmu?
evet ya günümüz yaklaştıkça sanki zaman dahada yavaşladı
yalnız değilmişiz canım bak herkeste aynı durum olduğuna göre normal bişey bu demekki
canım dun benım doktorum dedı kı 10 dan asıgı olursa harektelrın bu suyun azaldıgı anlamına gelır buda kotu o yuzden say hareketlerını dedı yerı daraldıgı ıcın tekmelerını degıl vucut hareketlerını hıssedersın dedı
son zamanlar dıkkat etmek gerekıyormus
bende bi yıkamya başlıyayım bebeğimin herleyinmi yıkıcam
siz konfeksiyonlarda kaç kişinin elinden geçtiğini nerelre değidiğini görseniz hemen yıkardınız arkadaşlar
kuzenimin bebe atölyesi var kendimde konfeksiyonda çalıştım aldığım şeyleri yıkarım mutlaka giymeden önce
canım dun benım doktorum dedı kı 10 dan asıgı olursa harektelrın bu suyun azaldıgı anlamına gelır buda kotu o yuzden say hareketlerını dedı yerı daraldıgı ıcın tekmelerını degıl vucut hareketlerını hıssedersın dedı
son zamanlar dıkkat etmek gerekıyormus
ewet oda war nasıl yıkıcazkı bu battanıyelerı -tatlicadiarzu-zeynep kurutemizleme riskli bence... biliyorsun kimyasal kullanıyorlar o tip yerlerde.....
bence iyi arastır
polarlı war bendede ama yunlude war... bıde uyku setı war mesela onlar nasıl yıkanıcak ıclerı hep elyaf falan???evet zeynepcım sana katılıyorum battanıye bozulabılır,ben o peluslardan almadım su polar fermuarlı battanıyeler varya onlardan aldım oda annemde suan yıkamadık onu
sağol canım yardımın için 10 tekme olmuyo ama vücut hareketleri 10 geçer fazlasıyla yemeklerden sonra 5 dk filan devamlı dönüyo gün içindede bi kaç defa daha hareketleniyo genede sayarım bundan sonra bizim ilk aylardaki doktorda 24 saatte 15 defa demişti bakalım bugün sayıyım
ewet oda war nasıl yıkıcazkı bu battanıyelerı -tatlicadiarzu-
polarlı war bendede ama yunlude war... bıde uyku setı war mesela onlar nasıl yıkanıcak ıclerı hep elyaf falan???
canım ben dahha hiç birşey yıkayıp ütüleyemedim... ama annem aldığı battaniye yorgan havlu ne varsa 60 derecede yıkamış polarlara falan da hiçbirşey olmamış.. yıkamazsan ne mikropları bebişine sarcan onu düşün boşver tipi bozulursa bozulsun yahu.. bu virütik ortamda ben olsam yıkarım..yıkıcam herşeyi alt açma süngerini bilezemuszemuskızlar bişey sorcam.çoğunuz bebişlerin kıyafetlerini yıkadı, ütüledi. kalanlarda artık bugünlerde yapacak. sadece giyeceği kıyafetleri mi yıkadınız. yoksa mesela yorganı,battaniyesini falan da yıkadınız mı? bu kalın battaniyeleri yıkayıp yıkamamakta kararsız kaldım. yıkamasam içime sinmicek, ama yıkamaya da gerek yok gibi :) ayy benim bu kararsızlığımm..siz nasıl yaptınız?