2010 Şubat Anneleri

evet canım benım kı daha yavaslamadan doktor soylemıstı korkmayın eger boyle bısey olursa dıye,benımde 10 gun var daha gunler hıc gecmıyor ya,aksam olsa sabah olmuyo :sinifsinif:

evet ya günümüz yaklaştıkça sanki zaman dahada yavaşladı

yalnız değilmişiz canım bak herkeste aynı durum olduğuna göre normal bişey bu demekki

esmacım çok geçmiş olsun canım.merak etmiştik seni. keşke evde biraz daha dinlenseydin.inş tamamen iyileşirsin canım, hamile iken çok zor hastalık.

kızlar bişey sorcam.çoğunuz bebişlerin kıyafetlerini yıkadı, ütüledi. kalanlarda artık bugünlerde yapacak. sadece giyeceği kıyafetleri mi yıkadınız. yoksa mesela yorganı,battaniyesini falan da yıkadınız mı? bu kalın battaniyeleri yıkayıp yıkamamakta kararsız kaldım. yıkamasam içime sinmicek, ama yıkamaya da gerek yok gibi :) ayy benim bu kararsızlığımm..siz nasıl yaptınız?

yarencim biz yani annem herşeyini yıkadı.... battaniye yorgan yastık ne varsa hepsini hatta peluş oyuncaklarını bile :)

hulyacım o yıkanmazkı ya bozulmazmı ben kuru temızleme dusunuyorum sonrasındada utulerım dıye dusunuyorum ama... bılmıyorum kı olurmu?

bende herseyını yıkadım buyuk elbıselerını bıle hazır dursun dıye,sadece ona has deterjan doktum bunlarla onlarda yıkansın dedım yıkadım

kızlar sizinde hareketler azaldımı 32 haftadan sonra azalıyomuş benimkiler gerçekten geçen haftadan beri azaldı tekme pek atmıyoz artık sadece vücut hareketleri çok nadirde tekme oluy sizinde böylemi
ben daha o haftaya gelmedim ama benimkide hep dalgalandırıyo itikliyo

slm kızlar
geçen soguk almıstım bende doktora gittim ilaç falan yazdı birde bitki çayı içme erken doguma neden oluyomus soguk aldım ıhlamur içeyim falan demeyin sakın paylasayım dedim:)

Allah Allah ben durmadan ıhlamur içiyomhemde nasıl sabah akşam hafta sonları içmiyim bari artık
bitki çayları rahim kasılmalarına ve kanama yapma riskinden dolayı gebelikte faydalı değilmiş internetten baktımda.Günlük 2 fincanı geçmicekmiş akannehir
dikkat ederim artık yaa

esmacım çok geçmiş olsun canım.merak etmiştik seni. keşke evde biraz daha dinlenseydin.inş tamamen iyileşirsin canım, hamile iken çok zor hastalık.

canım sağol
ya evde yatmakta sıkıyo alışık deilim heryerim ağrıyo yatınca 3 gündür yattım çok kötü oldum bu girip aylarca bırakmıyo ki bide bronşite çevirmiş benim
Allah tan iş yerim sıcak oturuyorum bide

hulyacım o yıkanmazkı ya bozulmazmı ben kuru temızleme dusunuyorum sonrasındada utulerım dıye dusunuyorum ama... bılmıyorum kı olurmu?

evet zeynepcım sana katılıyorum battanıye bozulabılır,ben o peluslardan almadım su polar fermuarlı battanıyeler varya onlardan aldım oda annemde suan yıkamadık onu

zeynep kurutemizleme riskli bence... biliyorsun kimyasal kullanıyorlar o tip yerlerde.....
bence iyi arastır

evet ya günümüz yaklaştıkça sanki zaman dahada yavaşladı

yalnız değilmişiz canım bak herkeste aynı durum olduğuna göre normal bişey bu demekki

canım dun benım doktorum dedı kı 10 dan asıgı olursa harektelrın bu suyun azaldıgı anlamına gelır buda kotu o yuzden say hareketlerını dedı yerı daraldıgı ıcın tekmelerını degıl vucut hareketlerını hıssedersın dedı
son zamanlar dıkkat etmek gerekıyormus

bende bi yıkamya başlıyayım bebeğimin herleyinmi yıkıcam
siz konfeksiyonlarda kaç kişinin elinden geçtiğini nerelre değidiğini görseniz hemen yıkardınız arkadaşlar
kuzenimin bebe atölyesi var kendimde konfeksiyonda çalıştım aldığım şeyleri yıkarım mutlaka giymeden önce

evet ona bende dıkkat edıyorum

evet canım haklısın herkese acılıyor gosterılıyor falan yıkanması gereklı

sağol canım yardımın için 10 tekme olmuyo ama vücut hareketleri 10 geçer fazlasıyla yemeklerden sonra 5 dk filan devamlı dönüyo gün içindede bi kaç defa daha hareketleniyo genede sayarım bundan sonra bizim ilk aylardaki doktorda 24 saatte 15 defa demişti bakalım bugün sayıyım

zeynep kurutemizleme riskli bence... biliyorsun kimyasal kullanıyorlar o tip yerlerde.....
bence iyi arastır
ewet oda war nasıl yıkıcazkı bu battanıyelerı -tatlicadiarzu-

evet zeynepcım sana katılıyorum battanıye bozulabılır,ben o peluslardan almadım su polar fermuarlı battanıyeler varya onlardan aldım oda annemde suan yıkamadık onu
polarlı war bendede ama yunlude war... bıde uyku setı war mesela onlar nasıl yıkanıcak ıclerı hep elyaf falan???

evet genelde yemeklerden sonra hareket edıyorlar canım
aman dıkkat edelım bebıslerımıze

ewet oda war nasıl yıkıcazkı bu battanıyelerı -tatlicadiarzu-

polarlı war bendede ama yunlude war... bıde uyku setı war mesela onlar nasıl yıkanıcak ıclerı hep elyaf falan???

valla benım bebısın esyaları hep annemde,bebegın 40 cıkınca getırcek uyku setını falan ama bı sorayım hakkaten nasıl yıkancak hep bozulur yaaa atınca makınaya,hadı nevresım falan tmm da,uyku setlerı zor bıraz gıbı.Bıde kullanmadan yıkıycaz mahvetmeyelım sonra

kızlar bu arada banyo ıcın bebek kuvetlerınden alacakmısınız,ben almayı dusunuyorum kullanıslımı acaba karar veremedım?

canım ben dahha hiç birşey yıkayıp ütüleyemedim... ama annem aldığı battaniye yorgan havlu ne varsa 60 derecede yıkamış polarlara falan da hiçbirşey olmamış.. yıkamazsan ne mikropları bebişine sarcan onu düşün boşver tipi bozulursa bozulsun yahu.. bu virütik ortamda ben olsam yıkarım..yıkıcam herşeyi alt açma süngerini bilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…