ayyy cok gecmıs olsun esmacım ya sen baya kapmıssın sıfayı... sen 15 gun sonra al raporunu yat dınlen ewde ıyıce...kızlar herkese günaydın inş. herkes iyidir
ben pazartesiden beri yatıyodum çok ağır girip geçirdim
pazartesi çok hastalınca patron gönderdi aile hekime gittim oda demezmi malum girip olabilir sen önce kadın doğumcuna git o yönlendirsin die.kafamdan kaynar sular indi sanki hemen acildenn hastaneye doktorum ordaymış acile gönderdi enfeksiyon hastalıklarına doktor kontrol etti acil katına gönderrdi kan ver die çıktım kan verdim 1 saat bekle dediler zonuç çıkana kadar mahvoldum çok şükürki domuz giribi deilmiş iki tür grip çıkıyo dedi acil doktoru adam gibi cvpta vermiyo
sonra reçeteye bronşit yazdı hastanede 5 saat sürüklendik tabi daha beter hastalandım öksürdükçe sanki bebeğim çıkıcak gibi geldi 3 gün yattım kanlı öksürdüm hep bugün biraz daha iyi hissettim geldim işe hala öksürüyom balgam atıyom sölemesi ayıp.Rabbim sağlıktan etmesin gerisi boşmuş kızlar aklım hep yavrumda oldu ona bişiy olucak die çok kokrtum Allah tan hep kıpır kıpırdı bana morel verdi.
cumartesi kontorlede gitmiştim 1590 gram 38 cm olmuş doktor maşallah dedi sağlıklıymış çok şükür
kafası midemdeydi şuan ters ama sonra ne olucak belli olmaz 15 gün sonra çağırdı raporumu hazırlıcak inş.
Merhaba kızlar.. yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben evdeyim yarın kontrolümüz var... bebeğimin kalbine bakacaklar yine inşallah iyi haberlerle gelirim.. hepinizi çok öpüyorum
ben pazartesi aşımı oldum hiçbir yan etkisi de olmadı. Bayramda 5 gün gripten yataklarda yatınca bana ders ldu, ben bu ara ağır bir hastalığı kendi bünyemmiş gibi atlatamayacağımı anladım. Pazartesi de paşa paşa gittim oldum hamileler için olan aşımı. Çünkü olmazzsam da kötü birşey olursa ikimizi de sırf ben olmadım diye kaybedebilriz. Ama aşı olursam % 90 koruyuculukla atlatabilriiz. Yada birşey olursa en azından ben onun ve benim için tüm önlemleri almıştım derim..Yine de herkesin kendi kararı saygı duymak lazım ama ben o panik ve korku ile yaşayamazdım..arkadaşlar fatih altaylının bugünkü h1n1 aşısıyla ilgili yazısını okuyun isterseniz belki ikna edici olaBİLİR
selam kızlar bende nasipse şubat sonu gibi bekliyoum doğumu sanırım en son doğum benimkisi olacak
dineva merhaba girp aşısı hamilelere yapılıyormu ben önermiyorlar diye biliyordum
selam kızlar
ben pazartesi günkü aşıyı kaçırdım olmadım aslında düşünüyodum olmayı ama gribim tam atlatamadım aşıda olunca ikisi birleşir rahatsız olurum diye beklemek istedim gribimin geçmesini bi daha yaparlarmı bilmiyorum ama ben olmayı düşünüyorum haberleri duyunca insan kötü oluyo normal gribi tam 4 haftadır atlatamadım bütün çabalarıma rağmen ıhlamurlar ikişer üçer yenip içilen greyfurtlar portakallar limonlar ayvalar ne yaptıysam olmadı 4 haftadır tam atamadım bide allah korusun öbür türlü grip olsak halimiz harap yani yaparlarsa ben olcam inşallah
walla bende bı grıp oldum 2 ay once oda 2-3 haftada zor gectı... sımdı odum kopuyo yıne hastalancam dıye nası koruyorum kendımı gorsen gulersın walla kafamçokkarıştı
o zaman iyi yapmışsın canım inşallah doğuma kadar hasta olmazsınbneim doktorum her iki aşıyıda yaptırmamı önerdi ayrıca zaten astımımda var risk grubundatım zaten ekimden beri 3 sefer bronşit oldum o yüğzden yaptırdım
kızlar ben çıkıyorum şimdilik bacaklarım ağrıdı biraz dinlenşyşm sonra yine gelirim inşallah
kızlar sizinde hareketler azaldımı 32 haftadan sonra azalıyomuş benimkiler gerçekten geçen haftadan beri azaldı tekme pek atmıyoz artık sadece vücut hareketleri çok nadirde tekme oluy sizinde böylemi
göstermedi beya, neyse ne yapalım iyiymiş ya ona şükrediyoruz artık.. erkekler babalarına benzer diyorlar babası da çok isityor her gün bana benzesin diyor.. inşallah benzer neyse sağlıklı olsunlarda yüzünü nasılsa bir ömür görcez :)) ksımetsekızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için şu boğazım hala geçmedi öksürünce mahvoluyorum ve nefes zorluğu yaşıyorum ama çok şükür biraz iyi oldum çok ilaç içtim ama inş.bebeğim iyidir .
hastaneye gidince doktor nie aşı olmadın die sordu bende güvenmedim dedim böle olursun işte dedi
escos göstermedi he yüzünü yaramaza bak benimkide zor gösterdi beyimiz ama aynı babası
slm kızlar
geçen soguk almıstım bende doktora gittim ilaç falan yazdı birde bitki çayı içme erken doguma neden oluyomus soguk aldım ıhlamur içeyim falan demeyin sakın paylasayım dedim:)
evet canım sadece vucut hareketlerı var yatınca tekme atıyor,zaten doktorda demıstı hareketlerı azalır korkmayın dıye
canım içimi rahatlattın valla azalacağını duymuştum netteki gebe takip sitelerindede yazıyodu ama genede insan şüpheleniyo kontrolede daha on gün var iyi oldu senden duyduğum benimkide öyle canım yatınca bir iki tekme atıyo oda eskisi kadar sık değil ama tekmeliyo genede çok şükür