2010 Şubat Anneleri

divena walla bende dedım saglıkla dogsunda ne gerekırse o yapılsın... benımde 25 subattı normal tarıh 10-15 arası alınıcak gıbı duruyo... aksı bı durum gelısmezse tabı...

ayyy cok gecmıs olsun esmacım ya sen baya kapmıssın sıfayı... sen 15 gun sonra al raporunu yat dınlen ewde ıyıce...

gelırsınız gelırsınız cooookkk ıyı haberlerle gelırsınız oglusunla ınsallah :1hug:

Son düzenleme:
Nasıl aa buradan mı devam edeceğiz?? :) Ne güzel.. Merhaba!!!

arkadaşlar fatih altaylının bugünkü h1n1 aşısıyla ilgili yazısını okuyun isterseniz belki ikna edici olaBİLİR
ben pazartesi aşımı oldum hiçbir yan etkisi de olmadı. Bayramda 5 gün gripten yataklarda yatınca bana ders ldu, ben bu ara ağır bir hastalığı kendi bünyemmiş gibi atlatamayacağımı anladım. Pazartesi de paşa paşa gittim oldum hamileler için olan aşımı. Çünkü olmazzsam da kötü birşey olursa ikimizi de sırf ben olmadım diye kaybedebilriz. Ama aşı olursam % 90 koruyuculukla atlatabilriiz. Yada birşey olursa en azından ben onun ve benim için tüm önlemleri almıştım derim..Yine de herkesin kendi kararı saygı duymak lazım ama ben o panik ve korku ile yaşayamazdım..
Öptüm sizi:dance:

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir
dr gidenler inş. güzel haberlerle gelirler hastalarda biran önce iyileşir güzel bir gün olur bugün hepimiz için inş.:Saruboceq::Saruboceq:
esmacım canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlenmen lazım bebişinede maşallah canım kocaman olmuş

selam kızlar bende nasipse şubat sonu gibi bekliyoum doğumu sanırım en son doğum benimkisi olacak

dineva merhaba girp aşısı hamilelere yapılıyormu ben önermiyorlar diye biliyordum

Eylülde normal grip aşısını oldum asıl hamileleri korumak için yapılıyor, şimdi de son 3 aydakiler riskte olduğundan diğer aşıyı oldum... ınşallah olan olmayan kimseye birşey olmasın, hele masum bebişleirmizi allah korusun. Esma sana da çoooook geçmiş olsun'!!

Kızlar ben de dün kendi doktorumu aldatıp 4 boyutlu ultrasonu olan bir doktora gittim kaçamak.. Babasıyle söyle bir güzel oğluşumuzun yüzünü görelim diye.. Doktor baktı baktı yüzünü benim sırtıma dönmüş popoyu kaldırmış.. Yüzü yerine başka yerlerini gösterdi.. Hiç de dönmedi.. Doktorda bize yüzünün fotosunu değil başka foto verdi.. Çok ayıp !!kaydirigubbakcemile3 Ama kendi doktorum da bu doktorda ikisi de bebeğin önde gittiğini söyledi maaşallah.. Normalde 27 şubat olan tarih şimdi 14 şubat görünüyor.. Ayy çok heyecan oldum izne zaten 3 şubatta çıkıcam.. :Saruboceq:ne yakın dimi..çok heyecanlı ama olsun gelişmesinde problem yok ya, olsun tombik olsun, bana benzesin :)) dimi ama??kaydirigubbakcemile2

kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için şu boğazım hala geçmedi öksürünce mahvoluyorum ve nefes zorluğu yaşıyorum ama çok şükür biraz iyi oldum çok ilaç içtim ama inş.bebeğim iyidir .

hastaneye gidince doktor nie aşı olmadın die sordu bende güvenmedim dedim böle olursun işte dedi

escos göstermedi he yüzünü yaramaza bak benimkide zor gösterdi beyimiz ama aynı babası

selam kızlar
ben pazartesi günkü aşıyı kaçırdım olmadım aslında düşünüyodum olmayı ama gribim tam atlatamadım aşıda olunca ikisi birleşir rahatsız olurum diye beklemek istedim gribimin geçmesini bi daha yaparlarmı bilmiyorum ama ben olmayı düşünüyorum haberleri duyunca insan kötü oluyo normal gribi tam 4 haftadır atlatamadım bütün çabalarıma rağmen ıhlamurlar ikişer üçer yenip içilen greyfurtlar portakallar limonlar ayvalar ne yaptıysam olmadı 4 haftadır tam atamadım bide allah korusun öbür türlü grip olsak halimiz harap yani yaparlarsa ben olcam inşallah

walla bende bı grıp oldum 2 ay once oda 2-3 haftada zor gectı... sımdı odum kopuyo yıne hastalancam dıye nası koruyorum kendımı gorsen gulersın walla kafamçokkarıştı

walla bende bı grıp oldum 2 ay once oda 2-3 haftada zor gectı... sımdı odum kopuyo yıne hastalancam dıye nası koruyorum kendımı gorsen gulersın walla kafamçokkarıştı

aynen bende öyle ama insan bişeyleri çok yeyince bide hamile olunca öğğğ geliyo yani doğurunca bi kaç ay meyve yemiycem galiba:umursamaz:

bneim doktorum her iki aşıyıda yaptırmamı önerdi ayrıca zaten astımımda var risk grubundatım zaten ekimden beri 3 sefer bronşit oldum o yüğzden yaptırdım
o zaman iyi yapmışsın canım inşallah doğuma kadar hasta olmazsın
kızlar ben çıkıyorum şimdilik bacaklarım ağrıdı biraz dinlenşyşm sonra yine gelirim inşallah

iyi dinlenmeler arkeos iyi uykular günde iki kere sol tarafa yarım saat yatmak gerekiyormuş bebeğin sağlığı için

kızlar sizinde hareketler azaldımı 32 haftadan sonra azalıyomuş benimkiler gerçekten geçen haftadan beri azaldı tekme pek atmıyoz artık sadece vücut hareketleri çok nadirde tekme oluy sizinde böylemi

slm kızlar
geçen soguk almıstım bende doktora gittim ilaç falan yazdı birde bitki çayı içme erken doguma neden oluyomus soguk aldım ıhlamur içeyim falan demeyin sakın paylasayım dedim:)

kızlar sizinde hareketler azaldımı 32 haftadan sonra azalıyomuş benimkiler gerçekten geçen haftadan beri azaldı tekme pek atmıyoz artık sadece vücut hareketleri çok nadirde tekme oluy sizinde böylemi

evet canım sadece vucut hareketlerı var yatınca tekme atıyor,zaten doktorda demıstı hareketlerı azalır korkmayın dıye

göstermedi beya, neyse ne yapalım iyiymiş ya ona şükrediyoruz artık.. erkekler babalarına benzer diyorlar babası da çok isityor her gün bana benzesin diyor.. inşallah benzer neyse sağlıklı olsunlarda yüzünü nasılsa bir ömür görcez :)) ksımetse

slm kızlar
geçen soguk almıstım bende doktora gittim ilaç falan yazdı birde bitki çayı içme erken doguma neden oluyomus soguk aldım ıhlamur içeyim falan demeyin sakın paylasayım dedim:)

neden erken doguma sebep oluyormus canım anlamadım ben kafamçokkarıştı ben ıcıyodum soguk aldım dıye :1shok:

voles falan nerde ya o buralarda olurdu..:) bir de fatoşta son durum nedir? Haftasonundan beridir haberim yok, ben de revire gidip bir tansiyon ölçtürüp tetanoz aşısı olup geleyim..

bitki çayları rahim kasılmalarına ve kanama yapma riskinden dolayı gebelikte faydalı değilmiş internetten baktımda.Günlük 2 fincanı geçmicekmiş akannehir

evet canım sadece vucut hareketlerı var yatınca tekme atıyor,zaten doktorda demıstı hareketlerı azalır korkmayın dıye

canım içimi rahatlattın valla azalacağını duymuştum netteki gebe takip sitelerindede yazıyodu ama genede insan şüpheleniyo kontrolede daha on gün var iyi oldu senden duyduğum benimkide öyle canım yatınca bir iki tekme atıyo oda eskisi kadar sık değil ama tekmeliyo genede çok şükür

evet canım benım kı daha yavaslamadan doktor soylemıstı korkmayın eger boyle bısey olursa dıye,benımde 10 gun var daha gunler hıc gecmıyor ya,aksam olsa sabah olmuyo :sinifsinif:

bebegın hareketlerı bendede degıstı... cok sık tekme hıssetmıyorum daha cok karnımın ıcınde hareket edısını hıssedıyorum... bı yerlere bı yerlerını dayıyo... karnımın uzerı dalgalanıyo... eskısı gıbı tekmeler cok sık olmuyo pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…