Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım korkunç diye tabir etmeyelim yani zati herkesde bi tedirginlik dokuz doğurucaz böle giderse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3her iki doğumda korkunç yaaaaa......ikiside kesili....yapcak bişi yok
canım son haftalara kadar dönebilir sen yürüyüş yap bence benimkide 31. haftadan sonra döndü. gerçi belki seninki farklıdır bana doktor öle bişey dememişti.. aman kızlar sebepsiz yere sezeryan olmayın tabi isteğe bağlı oluyosanız saygı duyarım kaydirigubbakcemile3
canım korkunç diye tabir etmeyelim yani zati herkesde bi tedirginlik dokuz doğurucaz böle giderse kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın kızlar... Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Dünkü gibi fena oldum yine. tansiyon vs her şey normal de neden oluyo anlamadım. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyo elim ayağım kesiliyo. anlatması zor bir durum kızlar.. Bi de hemşiremiz de korkuttu beni. Ayyy ağlıyorum deminden beri. Allahtan minişim tekmeledi şimdi de içim rahatladı...Allah acılarını göstermesin kızlar....
Bülbülcüm son haftaya kadar bile dönebiliyolarmış endişelenme...
neyse kızlar ben çıkyom kahvaltı yapayım şöle güzel sonrada topla hazırlan derken öğlen olur doktora gidicem bugün dua edin canlarım.... çatı matı yapmaz inş... :))))) öpüyorum hepiiniziii
hep sezeryan dedim şimdide ondanda tırsyom
Herkese günaydın kızlar... Umarım herkes iyidir. Ben pek iyi değilim. Dünkü gibi fena oldum yine. tansiyon vs her şey normal de neden oluyo anlamadım. Sanki tansiyonum düşmüş gibi oluyo elim ayağım kesiliyo. anlatması zor bir durum kızlar.. Bi de hemşiremiz de korkuttu beni. Ayyy ağlıyorum deminden beri. Allahtan minişim tekmeledi şimdi de içim rahatladı...Allah acılarını göstermesin kızlar....
Bülbülcüm son haftaya kadar bile dönebiliyolarmış endişelenme...
tansıyonunu olcturdunmu? bırde ayaklarını yukarı bır yere kaldır ve bes dakkika beklet bırde tatlı bır seyler yemeyı dene kan sekerı dusmesınde de aynı belırtıler oluyora ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın
bugün tükkanı ben açıyorum galiba hepinize günaydınnnnnnnnn opuyorumnanaktan uyuyamadım gece dün kontrolümüz vardı ipeğim 2 hafta önce 1,218 gr dı dün 2 kilo çıktı şoklardayım. Kocaman olmuş ve ben doğuma biraz daha yaklaşmışım eve gelince direk hastane çantasına saldırdım bikaç bişi daha koydum. Cuma akşamı çekirdek yemiştim tansiyonum bir kaç gündür dalgalanıp duruyor ve parmaklarımda ödem var. Doktorum 34 haftaya kadar kendini dengeleyebilirsen 34. Haftada alıcam dedi :1shok: :1shok: :1shok: Gene günde 20+20 dk lık yürüyüşlere başlıyorum benden çok doktorum stresleniyor valla gene iyi duruyorsun diyo.. Hepinize güzel bir çarşamba diliyorum fıstıklar
günaydın güzel anneler...
esmacım nasıl oldun?
Bugün rüyamda senle serap(mydarling) i gördüm. Senin iyileşip topiğe döndüğünü gördüm..
Ayy serap seni geçen de gördüm kız, bu ara kafayı senle bozdum galiba :) sen böyle çok güzel kek yapıyomuşsun, hem çok hafif, hem çok güzel kabaran, hem de böyle 2-3 dk pişiyo kek. Bize tarifini veriyosun, biz çok defa deniyoruz ama bi türlü senin kekin gibi olmuyo.sonra ben sana kızıyorum, kesin bişeyini söylemiyosun diye :bbo:
Bugün de bursa da özcan deniz-nurgül yeşilçay konseri varmış, ona gitmişim :) (akşam tvde görmüştüm,ondan etkilendim zaar :)) özcan deniz şarkısını söylüyo ama nurgül yeşilçay unutuyo sözleri saçmalıyo bişeyler. O sırada seni görüyorum, aaa ben tanıyorum diyorum, gözlerinden tanıyorum seni, hemen karnına bakıyorum, evet hamile, serap bu diyorum. Arkandan geliyorum ama siz bir grup, başka hamileler falan da var, ağaçlı bi yerlere gidiyosunuz. Sonra nurgül yeşilçay da benim arkamdan geliyo, meğer o da yanındaki hamileyi arıyomuş..falan filan işte..
Ben bu gece açıkta kalmışım heralde kaydirigubbakcemile3
hep sezeryan dedim şimdide ondanda tırsyom