2010 Şubat Anneleri

Ben varken kimse yok yaaa.Herkes msn de heralde.ıki konuşayım rahatlayayım diyorum ama yok kimse.Neyse sonra yine girerim şimdi yemek yemeğe gidiyoruz mutfağa kızımla.

slm kızlar..
geçmişi okumaya çalıştım ama baya yoruldum zat4n belim ağrıyo
siz nasılsınız?

herkesler kaçmış profilimize yeni cicilerimizi ekledik teyzeleri fırsat bulursanız bakarsınız
öpüldünüz

selam kızzlarrr
fikirevi canım bebişinin cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın prensesin:ecrin_beb
ek:

fikirevi çok tatlılar canım güle güle kullansın kokoş kızın kaydirigubbakcemile3

meleksen çok duygusalım demişsin canım ay aynen ben de öyleyim
dün oturdum "ben nasıl ev taşıyacağım" diye ağladım. eşim noluyo sana diyo, sen taşımayacaksın biz taşıyacağız diyor gülüyor.
son günlerde hem herşeye ağlıyorum hem de çok stresliyim, ne evi temizlemek geliyor içimden ne de böyle pis pis oturabiliyorum. bi de taşınacağımız eve nasıl alışacağım diye şimdiden onu sıkıntı yapmaya başladım

Zeynepcim maşallah ıpek'e canım..Odasıda çok güzel olmuş mışıl mışıl uyusun meleğin beşiğinde.
Derinderen geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen, canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inş...

Canım benim gayet normal ama... Neyse ki senin ağlamak için makul sebeplerin var. Benim ağladığım şeyleri bir bilsen gülersin resmen.

Selmacım sen kaç haftalıksın. ne zaman sonra çağırdı kezban hn. Benim kontrol 2 ocakta. artık 15 te bir çağırsın istiyorum

Selmacım sen kaç haftalıksın. ne zaman sonra çağırdı kezban hn. Benim kontrol 2 ocakta. artık 15 te bir çağırsın istiyorum

Havvacım benim 34+6 oldu bugün, geçen hafta gitmiştim Kezban Hanıma 15 gün sonra gelirsin tekrar , o zaman alttan muayenede edecem demişti canım...07 ocak için randevu alacam havvacım bakalım neler olacak.

Ay canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Beni de 15 te bir çapırmaya başlar o zaman. Acaba her seferinde para ödeyecek miyiz. Bi de doğum fiyatlarını sordun mu acaba. ay ne çok soru sordum kusura bakma

Ay canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Beni de 15 te bir çapırmaya başlar o zaman. Acaba her seferinde para ödeyecek miyiz. Bi de doğum fiyatlarını sordun mu acaba. ay ne çok soru sordum kusura bakma

Haftaya gittiğimde para ödeyecekmiyim bilmiyorum canım ama doğum fiyatlarını sordum, doktora normal doğum 600 sezeryan 1500 tl imiş, tabi biz doğurana kadar bu fiyatlar değişirmi bilmiyorum havvacım..

ınşallah değişmez canım ama sonuçta SGK yüzde 30 u karşılayacakmış artık.Yani bize yüzde 70 kalıyo

ınş.değişmez canım.Benim bebişim biraz iri bir bebek olcakmış, şimdiden kilosu 3000-3200 gr.arası imiş gelişimide 2 hafta önden gidiyor eğer 4,000 ve üstü olursa sezeryan olabilirsin dedi doktor,eğer ilk doğumun olsaydı kesin sezeryan derdim ama 3.olduğu için normali deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi bende şimdi sezeryan olabilirim diye çok korkuyorum hakkımda hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…