2010 Şubat Anneleri

günaydın cnm uyuyamadınmı akşam

günaydın tatlım
ya gece sol kasığıma sancı girdi
2falandı uyudum ama uyumak denirse her kalktığımda ya sırt üstüyüm yada
sağa dönmüşüm off
sabah uyuyım dedim bu seferde kaşıntı tuttu
dr'a randevu alıcaktı eşim bugün bakalım ne ne yapıcaz

günaydın tatlım
sağa dönmüşüm off

canım yaa özlemide kaşıntı tutmuş oda uyuyamamış biraz dinlenmeye çalış bakalım cnm

aynı dert bendede var gece olsun istemiyorum derin uyku diye bişey kalmadı yattığımdada heryerim uyuşuyo haftalar ilerledikçe dahada zorlaşıyor allah kolaylık versin artık...
valla canım artık hepten zorlaşmaya başladı herşey
hayırlısıyla alalımda kucağımıza inş. gerisi boş tabi

canım yaa özlemide kaşıntı tutmuş oda uyuyamamış biraz dinlenmeye çalış bakalım cnm

ayy çok kötü ya duş falan aldım
bez ütüleyip koydum biraz daha iyiyim şimdi
geçse bi şu meret rahat edicem bende

günaydın canım teşekkür ederim tatlımelimden geldiğince yapmaya çalışıyorum sende verdinmi siparişlerini nasıl yaptırıyosunnn

ben şekerleri bademli yaptırıyorum serapcım magnetli olucak, yılbasından sonra teslim edicekler kapı süsünü sepetini takı yastığını da ordan aldım. hastane odasını da süslicekler baktım kociş benden hevesli o da olsun bu da olsun dünyanın parasını bayıldı bana mısın demedi adam. bu gidişle iflas edicek :)

Kızlar cicilerimizin çekebildiğim kadarını ekledim profilime. Bi ara bakarsınız cicilerimizeopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=13519

baktım cok ciciler hayatım güzel günlerde kullanın mevlüt takımını ayrıca begendim

günaydın tatlım
sağa dönmüşüm off

günaydın fatoscum dün gece korktum uyandığımda sırtüstüydüm soluma döndüğüm zaman nasıl çırpındı bebeğim içeride anlatamam. bayağı bir kıpırdandı şiddetli şekilde. damarlara baskı oldu da oksijensiz mi kaldı diye aklım cıktı şimdi iyi hareketleri

ben şekerleri bademli yaptırıyorum serapcım magnetli olucak, yılbasından sonra teslim edicekler kapı süsünü sepetini takı yastığını da ordan aldım. hastane odasını da süslicekler baktım kociş benden hevesli o da olsun bu da olsun dünyanın parasını bayıldı bana mısın demedi adam. bu gidişle iflas edicek :)

baktım cok ciciler hayatım güzel günlerde kullanın mevlüt takımını ayrıca begendim

günaydın fatoscum dün gece korktum uyandığımda sırtüstüydüm soluma döndüğüm zaman nasıl çırpındı bebeğim içeride anlatamam. bayağı bir kıpırdandı şiddetli şekilde. damarlara baskı oldu da oksijensiz mi kaldı diye aklım cıktı şimdi iyi hareketleri

çok iyi olmuş canım boşver bazı şeyler bir kere oluyo ben yapmayı uğraşmayı seviyorum yoksa herşeyin hazırı daha rahat oluyo bizde dün organizasyon şirketi vardı bizim hastanenin onla anlaştık 100 tl odayı süslüyolar herşey içindeymiş bakalım nasıl olcakk

Ben doğurduüğum zaman ne hissetcem çok merak ediyorum böyle kendimi anne olacakmış gibi hissedemiyorum şu anda bakalım doğunca anlıcam artıkhayırlısıyla yaa ben gece olsun istemiyorum artık heryerim uyuşuyo yatakda gerçekten Allah çalışıp sabah erken işe gidenlere yardım etsin çok zor.
bende dün gündüz 1 saat uyumuştum bir daha o hatayı yapmam uykum kaçtı gece kalp çarpıntısı üstüne alt kattaki kadının konuşması bende sinir oldum kalktım saat 1 buçuk yere ayağımı vurdum 3 seferde anladı anlayışsız sonra sustular bekar kadın ne anlar işi gücü laklak
srpp güle güle giydir bakması bile güzel giyince ne kadar yakışacakbebişlerimize

melissa evet ya bende çok korkuyorum bi kalkıyorum dönmüşüm
bu seferde kızım hareket etmeden uyuyamıyorum uyku falan kalmıyo

çok iyi serapcım ya kız bebiş odası olduğu belli olsun di mi ama :) bizimki de o fiyattan süslenicek bir de pijama aldım kendime nolur nolmaz aslında rahat edemiyorum pijamayla ama lazım olur belki

selam kızlar hepimizde aynı uykusuzluk başladı allah yardımcımız olsun bide bu kaşıntıların bi sebebi varmı kızlar bilen varmı bütün sorunları halletsek pozisyonu bulduk karnımız rahat herşey yolunda desek bide kaşıntı uyutmuyo herkeste az çok yaşadığına göre özel bi sebebi varmı acaba çok merak ettim

çok iyi serapcım ya kız bebiş odası olduğu belli olsun di mi ama :) bizimki de o fiyattan süslenicek bir de pijama aldım kendime nolur nolmaz aslında rahat edemiyorum pijamayla ama lazım olur belki

bencede canım kız odası belli olsun pijama iyi olmuş bende çantama 2 takım koydum valla

bencede canım kız odası belli olsun pijama iyi olmuş bende çantama 2 takım koydum valla

Serapçım bayıldım her şeyine...Bizimkiler çok sade kaldı senin yanında. Esra Hanım kokoş bi şey olursa başımın etini yiyecek anne bunlar ne diye :roflol:

Yarencim seninkiler de çok güzel. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar bu arada şekerlerin üstüne ne yazacaksınız. Değişik fikri olan var mı. Benim aklıma gelmiyo bi şey ya....

Serapçım bayıldım her şeyine...Bizimkiler çok sade kaldı senin yanında. Esra Hanım kokoş bi şey olursa başımın etini yiyecek anne bunlar ne diye :roflol:

Yarencim seninkiler de çok güzel. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar bu arada şekerlerin üstüne ne yazacaksınız. Değişik fikri olan var mı. Benim aklıma gelmiyo bi şey ya....

sağol havvacım ben biraz seviyorum kokoş şeylerinidee ondan canım ben o görevi kocama verdim o bulucak yazısınııı

kızlar ben geldım doktordan...
cok sukur herseyımız normal kızımın esı az daha yukarı cıkmıs su an normal dogum ıcın bı engelın yok dıyo doktor az daha cıkarsa cok ıyı olucakmıs ama bakalım bu kadar duzelmıs dahada duzelıcek ınsallah :)
bebegım tam gunuyle uyumlu gıdıyo su an ne eksık ne fazla 1.820 olmus kılosu boy da 42 cm. anneyle babanın dogum kılosunun ortalaması olurmus genellıkle bebeklerın kılosu. bızım babamız 2.670 dogmus bende 3.500 :roflol: bızımkı 3 kılo dogucak heralde doktor amcamız oyle dedı kaydirigubbakcemile2
2 hafta sonra yıne kontrole cagırdı bebegın mıadında kuveze ıhtıyacı olmadan dogucagı tarıhler subat 4 ıle 20 arasıymıs bu tarıhler arasında dogarsa 37 haftası doldugundan kuveze ıhtıyacı olmaz dedı 1 ay daha tutucaz ıcımızde kaydirigubbakcemile3
bu arada karnımdakı agrılar kasılmalar ıcın magnezyumu sakın ıhmal etme dedı adamcagız bılmıyo kı ıcmedıgımı ama ıcıcem bundan sonra sandıgımdan daha onemlıymıs meger...
bızden bu kadarrrrrrr :lepi:

hadi gözün aydın zeynepcim güzel haberlerle gelmişsin kilosu çok iyi maaşallah bebişinin.... benimde kontrolüm haftayaydı dayanamadım bi hafta daha yarına aldım randevu bakalım nolcak en son gittiğimden 4 hafta geçti...

Ohhh maşallah Zeynepçim ikinize de. Ana kız ne güzel haberler bunlar...Odasını da bekliyoruz ıpek Hanımın..

srpcım cicileriniz çok güzel allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah

X