• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

papatyacım bence ece bir yerde ece ismini taşıyan kişiler için çok ii şeyler sölediler.hem daha güzxel bence

haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
ece mi yoksa ipek mi olsun,kociş sen karar ver diyo..
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...
CADIARZU
uzun süredir girmedim ama canım senin oğlun olmuyor muydu??

haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...

Ben Ece ismini daha çok seviyorum. Ama çok fazla Ece tanıyorum.Şu sıralar baya revaçta. İlerde belki her yerde bir sürü Ece olunca o kadar hoşumuza gitmeyecektir.

günaydın canım sanada güzel hayırlı bir hafta dilerizz oğlumla :)
fatoş canım senin tansiyonun yüksek çıkıyo ya el ayak şişmesi yüzde dahil, bide elde uyşma felan oluyomu acaba benimdemi tansiyonum yüksek acaba
çünkü ayaklarım ve elim acaip şişiyo davul gibi oluyo normalde tnsiyonum hep düşüntü ama hamilelikte 12 8 , 9 8 , çıtı normalde gebelik yokken 8 6, 7 4 bile oluyodum çünkü
doktorum ilaç verdi kullanıyorum ama elimdeki uyuşma hiç azalamdı özellikte sağ elim ayağım daha çok şişiyo

canım benim ayaklarım çok şiş elimde şiş çünkü yüzüklerim olmuyo ondan anlıyorum yüzümde şiş yok varsada anlamıyorumbenim elim arasıra uyuşuyor ama çok nadir karıncalanıyo bazen sor canım doktoruna tansiyondan olurmu diye bana doktor düşşse bile tansiyonun kullancan dedi.son hali 13/9 son 3 ölçüm böle idi.

esma canım sana bişey sorcam senin dr sana verdiği magnezyum ilacı suda eriyenlerden mi benimki öylede içiyorum ama hala uyuşuyor elim kolum

canım suda eriyen magnezyum içiyorum daha önce kalsiyum içtim kaç kutu ama hiç geçmedi hala uyuşuyo hele sağ elim kötü bi bezle bişiy silemiyorum meselaa

canım benim ayaklarım çok şiş elimde şiş çünkü yüzüklerim olmuyo ondan anlıyorum yüzümde şiş yok varsada anlamıyorumbenim elim arasıra uyuşuyor ama çok nadir karıncalanıyo bazen sor canım doktoruna tansiyondan olurmu diye bana doktor düşşse bile tansiyonun kullancan dedi.son hali 13/9 son 3 ölçüm böle idi.

anladım canım geçmiş olsun
senin bebeği sezeryanla alırlar tansiyon yüzünden
neyse herşeyin hayırlısı hakkımızda

slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.

canım hadi inş düzelir..

haklısınız galiba...

herkes ece demiş ama ben ipek diyorum,ipek daha güzel kaydirigubbakcemile2

benim kızımda ya ECENAZ yada ASLIECE olcak inş...

ikisinden biri ise, ecenaz güzel süprizzzzz aslıece uymamış gibi, ama sadece aslı ismi de güzel..

günaydın kızlar, herkes sağlıklı ve güzel haberlerle dolu bi hafta geçirir inş.

çakırgözlü, geçmiş olsun güzelim. Inancını yitirme, herşey çok güzel olacak. Allaha emanetiniz.

Ben de bugün ayrıntılıya girecem. Stres oldumm.

haklısınız galiba...
Kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
Kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
Beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...

bence de ece güzel. Başta bende ebrar ece (iyilik kraliçesi) koymaya karar vermiştim ama çevremde ece ismi çok var. O yüzden miray'a karar verdik.
ya ben yeni okudum çakırgözlü'yü. üzüldüm bak şimdi. Ben ayrıntılıya çok çok erken girmiştim daha ilk aylardaydı. Umarım sonrasında bir sorun olmamıştır. Hani birinden bi şey duyunca iyi ya da kötü empati yaparak anlıyoruz ya onu okurken bile berbat hissettim kendimi. Allah yardımcıları olsun onun da selda'nın da. Umarım düzelebilecek bir problemdir. Selda'ya ne güzel olumlu ihtimaller açıldı. çakırgözlü'ye de öyle olsun.:saruboceq:

canım sen nerde girdin ayrıntılıya. Ortadoğuda mı?

daha iyi gibi tansiyonun. Inş bir an evvel normale doner cnm.

tanıdığım butün Ece bebekler yaramaz Ben İpek taraftarıyım.hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3tanıdıgım bütün zeynolarda fenaaa..ipekmi öylemi sagol...

benim kızımda ya ECENAZ yada ASLIECE olcak inş...

evet senin kızı ismini biliyorum.bakalım ikinsinden birini koycam..

Herkese günaydın arkadaşlar...

günaydın canım...

papatyacım bence ece bir yerde ece ismini taşıyan kişiler için çok ii şeyler sölediler.hem daha güzxel bence

sagol canım..

Benim de ayaklarım çok şişiyor. Hatta topuğumdaki keniği artık unuttum bile. Onu çok az görüyorum. Geçen öyle bi şişmişti ki korktum. Doktora sordum normal dedi. Bacaklarıma bastırdı. Parmak batar da öyle izi kalırsa o zaman önemliymiş. Ödem olabiliyormuş. Ama ayaktaki şişlik son derece normal ve önemsizmiş. Üstelik benim tansiyon problemim de yok. Hiç olmadı. En azından şimdilik.

canım suda eriyen magnezyum içiyorum daha önce kalsiyum içtim kaç kutu ama hiç geçmedi hala uyuşuyo hele sağ elim kötü bi bezle bişiy silemiyorum meselaa

mersi canım Şeniz kötü bişey ya valla uykumdan bile uyanıyorum hele yere falan oturduysam ayakalrım yarım saat yok gibi oluyor ov ov geçmiyor nasıl bişey şeyse inş. ileride düzeliriz

CADIARZU
uzun süredir girmedim ama canım senin oğlun olmuyor muydu??

ohoooo evet bayagı uzak kalmışsın.bi 15 gün erkek sanıldı.o kadar sonra kıza geri döndük.kordon yanılması yani.....kaydirigubbakcemile3

Ben Ece ismini daha çok seviyorum. Ama çok fazla Ece tanıyorum.Şu sıralar baya revaçta. İlerde belki her yerde bir sürü Ece olunca o kadar hoşumuza gitmeyecektir.

benim kardeşlerde öyle diyo çok var bu isimden koyma diyolar.iyide zeynepte çok vardı..ay ne bileyim .kafam karışıo....

günaydın kızlar, herkes sağlıklı ve güzel haberlerle dolu bi hafta geçirir inş.

bence de ece güzel. Başta bende ebrar ece (iyilik kraliçesi) koymaya karar vermiştim ama çevremde ece ismi çok var. O yüzden miray'a karar verdik.

]
benim çevremde ne ece ismi nede ipek ismi mevcut.onun için düşünmüştüm ama ne bileyim şimdi bak...bu arada günaydın..

ya aslında ben BEREN ismini koymak istiyorum ama koca istemiyo...amaan aklıma başka isim gelmiyo valaa...

Ortadoğu'da girdim Hulen. Yani sanırım. Damarlara bakacağız demişti doktor. Hatta ben de korkmuştum be damar ultrasonu ne diye. Burda bir süre konuşmuştuk hatta. Sonra alt katta bir yerden randevu alındı. Gittim, yat dedi hemşire. Sonra bi baktım normal ultrason. Bana bişey söylemedi. Doktor hep içeriye rakamlar yazdırdı. Sonra normal dedi. Ama ilk aylardaydı sanırım daha. Çok uzun zaman geçti üzerinden.2. ya da 3. aydır herhalde.

yaren sen arada kalmışsın bendekaydirigubbakcemile3 ipek ismini oylayan çok oldu...sen nasılsın oglumuz nasıl...

Ortadoğu'da girdim Hulen. Yani sanırım. Damarlara bakacağız demişti doktor. Hatta ben de korkmuştum be damar ultrasonu ne diye. Burda bir süre konuşmuştuk hatta. Sonra alt katta bir yerden randevu alındı. Gittim, yat dedi hemşire. Sonra bi baktım normal ultrason. Bana bişey söylemedi. Doktor hep içeriye rakamlar yazdırdı. Sonra normal dedi. Ama ilk aylardaydı sanırım daha. Çok uzun zaman geçti üzerinden.2. ya da 3. aydır herhalde.

anladım güzelim. açıklama yapsalar ölürler sanki. gerekli görürlerse yaparlar yine bence, takma kafana. özel adahada arızalıymış ayrıntılıutrason cihazı, çukurova tıpa yönlendirdiler. 17:45 te randevum var. offfff. dua et canım, herşey yolunda gitsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

papatyacım sanki banada ipek güzel gibi geliyor hani zeynep ipek te uyumlu gibi isimler birbirine ya onun için kaydirigubbakcemile5

Back
X