• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

selam kızlar burdaydım ama gecmisi anca bitirebildim..

cakırgozlu canım dualarımız seninle insallah iyi haberlerle geleceksin bugun heyecanla seni bekliyoruz..

ya bende efe ismini sevmiyorum.bende açıklayayım..ama ahmet ismini çook severim...bi ahmet ismi vardı degilmi.....ya bende begendiremiyorum söyledigim isimleri kocaya.onun söylediklerinide ben begenmiyorum..ay ne diyo bana zarife koyalım diyo eşim:umursamaz:

mefaret diyodun dimi sen ilk başlarda.. öyle kalsın da gör..sırnaşık şey

fatoşcum, bizimki erkek olsaydı, Arcan yada Eymen'i düşünmüştük. belki sana da alternatif olur. :emir_bebek:

canım kayınpederin ismi RAŞİT ıyy :bbo:onlar tek oğlumuz var diye kendi isimlerinin konmasını istiyorlar açıkca söylediler hemde benim ailemin yanında bana bişey diyen yokta daha cinsiyeti bile belli olmadan ama eşim MERTKAN istiyor bende ona ben karışmam isim konusuna sen bilirsin dedim annenler özeniyorlar dedim oda arada kaldı ama bana ne ya bak gelin ismimi koydurtmadı demesinler diye ben hiç isme karışmayacağım :umursamaz:

Ya isim konuca ne oluyor ki? Hangi devirde yaşıyoruz. Ne saçma şeyler bunlar.

mefaret diyodun dimi sen ilk başlarda.. öyle kalsın da gör..sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3inanırmısın hala mefoş deyip duruyoruz kıza...ayy artık yeter dedim kaldı kızımda bu isim.bir an önce ismini koyalım diyom..

ya kızlar ben niye sizlere oy veremiyorum.hepinize deniyorum olmaz diyo...

ben şimdilik çıkayım kızlar eşim ögle yemegine gelir her gün iş yeri beş dakkalık yer.yakın yani.şöyle zeynepsiz bi başbaşya bi yemek yiyelimzemuszemusŞeniz

Bu kayınpeder kayınvalde ısımlerı benıde sıkıyor 1. OĞlumda ısrar ettıler benden Önce eŞım sen nıye babanın adını koymadın dedı bende sıze peygamber adları koydum ıyı ıŞte bende yunusemre koyuyorum dedı kestırıp attı 2. Sınde de kayınvaldeye gıdıp kulaĞına hemen ısmnı okuycam dıyormuŞ bende hemen babasına sÖylerım ıstedıĞımızı okur dedım hehe sen tılkıysen bende kuyruĞuyum

Çakırgözlü canım inşşallah her şey iyi olucak canım sıkma güzel canını dua edelim birlikte

Canım beğenmiyorsan koyma tabi ki.. Onların da açıkça dile getirmesi ayıp bişey..

Biz iki isim koyacağız, Ahmet kayınpederimin ismi.. ben hem ismini beğeniyorum, hem de kendini.Ama onlara sorduk, biz kesinlikle karışmayız, sizin kararınız dediler..Ahmet Efe olcaktı ama efe'si değişecek sanırım bu günlerde -tatlicadiarzu-

Olmazsa siz de iki isim koyun..

canım o ısım konusunda bızde anlasamıyoruz esımle dedesının ısmı Alı tamam Alı koyacaz ama efeyı esımde begenmıyor cok dıye dun bır suru ısım baktık bı tek Çağan ısmını begendı
bu arada cakırgozlu ve selda arkadasımızın Allah yardımcısı olsun ıyı haberler alırlar hep ınsallah cakırgozlu bu gun gıdecektı dımı selda arkadasımzı ne oldu tam okuyamıyorum gecmısı bırı aydınlatırsa sevınırım
bende yarın seker yuklemesı ıcın gıdecem seker yuklemsı yaptıran arkadaslarla var mı nasıl yapıyorlar onu

kızlar merhaba.. geçmişi okumadım ama isim konusundasınız şuan sanırım. anne babası hariç çocuğun ismi konusunda kimsenin birşey söyleme hakkı olduğunu düşünmüyorum.. isim önermek başka birşey tabii ama şu olsun diye diretilmez.. ayıptır..

merhaba a.s.
sabah seker yüklemesi için hastaneye gittim ama çok kalabalıktı yarına kaldı tahlillerÇok üzgünüm çoook
çakırgözlü inşallah bebişin durumu için bi çare bulunur Allah yardımcın olsun inşallah düzelir:Saruboceq:

kızlar kusura bakmayın nolur çakırgözlü nün ne gibi bir problemi var geçmiş okuyamıyorum gelen gidenden hep yarın kalıo birisi bana yazabilirmi çok merak ettim.inş.çok kötü bişiy yoktur allah hepimizin yardımcısı olsun

evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk

burda yazıyo:çok üzgünüm:

evet okumuştum seldayı
oğlumunkalbinin yerinde akçigeri varmış
ve kalbide daha yukardaymış
dokturlar kalbi bu güne kadar atmış budurumda
da atarmı diye bakacaklar.
çünkü şuan kilosu ve kendi çok zayıf.kilo alırsa nasıl olacak.
çoçuk kardiyolojisi yönelendirecek.
doktur herşeye hazır olun dedi.
neyse kızlar sizide üzmek istemem.

:çok üzgünüm:

merhaba kızlar bende uzun zamandır sağlık problemlerimden giremedim

çakırgözlü çok üzüldüm canım dualarım seninle inşallah bir hal çaresi bulunur tıp çok ilerde şimdi.

ömer
burak
eren
enes
kerem
ben bunları düşündüm hepsi var sülalede
EMİR KAĞAN die karar veridk

canım benimki erkek olsaydı rüzgar ismini seviyordum.serde düşünebilirsin...nasıl eski bi isimmi istiyosun yenimi....

gözün aydın canım.maşallah ogluna....dikkat et tansiyon için....
canım ben çok istiyorum ama eşim beğenmiyo nemiş o rüzgarın adıymış ozaman diyo bilgisayar koyalıım
canlarım benim ya malesef iş iş işşş çalışıyorum ya birde aşırı yoğun ondan bende sizi çok özledim oğluşumuzda iyi maşallah bu ay başında gördük en son kasımda artık tekrar görüşücez.

h.buldumm herkes iyi dimi hiç geçmiş filan okuyamıyorum ben ya oğluşta iyi maşallah tepikliyo artık:)))

slm fatoşcumm 1 kaç tane var ama bakalım beyenirmnisin
rüzgar
poyraz
yiğit
talha
özgenç
özçağ

Papatyacım benim oyum da İpekten yana çok hoş geliyor kulağa.

Fatoş ben de olsa fikir verim de bizim çocuk ta isimsiz kalır bu gidişle. Benim beğendiklerim Toprak ve Ateş ti. Ama babamız bunları beğenmiyor o yüzden ben de bıraktım artık aramayı sen bul dedim babamıza.

fatoşcum, bizimki erkek olsaydı, Arcan yada Eymen'i düşünmüştük. belki sana da alternatif olur. :emir_bebek:
teşekkürler kızlar not aldım sağolun
merhaba a.s.
sabah seker yüklemesi için hastaneye gittim ama çok kalabalıktı yarına kaldı tahlillerÇok üzgünüm çoook
çakırgözlü inşallah bebişin durumu için bi çare bulunur Allah yardımcın olsun inşallah düzelir:Saruboceq:

canım hangi hastaneye gittin

merhaba kızlar bende uzun zamandır sağlık problemlerimden giremedim

çakırgözlü çok üzüldüm canım dualarım seninle inşallah bir hal çaresi bulunur tıp çok ilerde şimdi.

evet canım uzun zamandır yoktun.. hayırdır,sağlık problemi derken? bebiş nasıl?

canım ben çok istiyorum ama eşim beğenmiyo nemiş o rüzgarın adıymış ozaman diyo bilgisayar koyalıım

teşekkürler kızlar not aldım sağolun

canım hangi hastaneye gittin

buca kadın doğum hastanesine gittim çok klabalıktı bana sıra gelene kadar kan alma
bitti
gitmez olaydım boşuna bekledim ben hiç hasteneye gitmiyordum sıkılıyorum kalabalıkta
duramıyorum önüme geleni dövesim geliyo
artık bugünkü kaydımla yarın hiç beklemeden kan vereceğim

buca kadın doğum hastanesine gittim çok klabalıktı bana sıra gelene kadar kan alma
bitti
gitmez olaydım boşuna bekledim ben hiç hasteneye gitmiyordum sıkılıyorum kalabalıkta
duramıyorum önüme geleni dövesim geliyo
artık bugünkü kaydımla yarın hiç beklemeden kan vereceğim

anladım canım tepeciği diyosun evet ya hepsi öle kalabalık oluyo

Back
X