Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CADIARZUhaklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
ece mi yoksa ipek mi olsun,kociş sen karar ver diyo..
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...
haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...
günaydın canım sanada güzel hayırlı bir hafta dilerizz oğlumla :)
fatoş canım senin tansiyonun yüksek çıkıyo ya el ayak şişmesi yüzde dahil, bide elde uyşma felan oluyomu acaba benimdemi tansiyonum yüksek acaba
çünkü ayaklarım ve elim acaip şişiyo davul gibi oluyo normalde tnsiyonum hep düşüntü ama hamilelikte 12 8 , 9 8 , çıtı normalde gebelik yokken 8 6, 7 4 bile oluyodum çünkü
doktorum ilaç verdi kullanıyorum ama elimdeki uyuşma hiç azalamdı özellikte sağ elim ayağım daha çok şişiyo
esma canım sana bişey sorcam senin dr sana verdiği magnezyum ilacı suda eriyenlerden mi benimki öylede içiyorum ama hala uyuşuyor elim kolum
canım benim ayaklarım çok şiş elimde şiş çünkü yüzüklerim olmuyo ondan anlıyorum yüzümde şiş yok varsada anlamıyorumbenim elim arasıra uyuşuyor ama çok nadir karıncalanıyo bazen sor canım doktoruna tansiyondan olurmu diye bana doktor düşşse bile tansiyonun kullancan dedi.son hali 13/9 son 3 ölçüm böle idi.
slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.
haklısınız galiba...
benim kızımda ya ECENAZ yada ASLIECE olcak inş...
anladım canım geçmiş olsun
senin bebeği sezeryanla alırlar tansiyon yüzünden
neyse herşeyin hayırlısı hakkımızda
haklısınız galiba...
Kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
Kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
Beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...
ya ben yeni okudum çakırgözlü'yü. üzüldüm bak şimdi. Ben ayrıntılıya çok çok erken girmiştim daha ilk aylardaydı. Umarım sonrasında bir sorun olmamıştır. Hani birinden bi şey duyunca iyi ya da kötü empati yaparak anlıyoruz ya onu okurken bile berbat hissettim kendimi. Allah yardımcıları olsun onun da selda'nın da. Umarım düzelebilecek bir problemdir. Selda'ya ne güzel olumlu ihtimaller açıldı. çakırgözlü'ye de öyle olsun.:saruboceq:
canım benim ayaklarım çok şiş elimde şiş çünkü yüzüklerim olmuyo ondan anlıyorum yüzümde şiş yok varsada anlamıyorumbenim elim arasıra uyuşuyor ama çok nadir karıncalanıyo bazen sor canım doktoruna tansiyondan olurmu diye bana doktor düşşse bile tansiyonun kullancan dedi.son hali 13/9 son 3 ölçüm böle idi.
tanıdığım butün Ece bebekler yaramaz Ben İpek taraftarıyım.hihoyyyt
benim kızımda ya ECENAZ yada ASLIECE olcak inş...
Herkese günaydın arkadaşlar...
papatyacım bence ece bir yerde ece ismini taşıyan kişiler için çok ii şeyler sölediler.hem daha güzxel bence
canım suda eriyen magnezyum içiyorum daha önce kalsiyum içtim kaç kutu ama hiç geçmedi hala uyuşuyo hele sağ elim kötü bi bezle bişiy silemiyorum meselaa
CADIARZU
uzun süredir girmedim ama canım senin oğlun olmuyor muydu??
Ben Ece ismini daha çok seviyorum. Ama çok fazla Ece tanıyorum.Şu sıralar baya revaçta. İlerde belki her yerde bir sürü Ece olunca o kadar hoşumuza gitmeyecektir.
benim çevremde ne ece ismi nede ipek ismi mevcut.onun için düşünmüştüm ama ne bileyim şimdi bak...bu arada günaydın..günaydın kızlar, herkes sağlıklı ve güzel haberlerle dolu bi hafta geçirir inş.
bence de ece güzel. Başta bende ebrar ece (iyilik kraliçesi) koymaya karar vermiştim ama çevremde ece ismi çok var. O yüzden miray'a karar verdik.
]
Ortadoğu'da girdim Hulen. Yani sanırım. Damarlara bakacağız demişti doktor. Hatta ben de korkmuştum be damar ultrasonu ne diye. Burda bir süre konuşmuştuk hatta. Sonra alt katta bir yerden randevu alındı. Gittim, yat dedi hemşire. Sonra bi baktım normal ultrason. Bana bişey söylemedi. Doktor hep içeriye rakamlar yazdırdı. Sonra normal dedi. Ama ilk aylardaydı sanırım daha. Çok uzun zaman geçti üzerinden.2. ya da 3. aydır herhalde.
günaydın iyi haftalar herkeşlereee nasılsınızz
günaydın iyi haftalar herkeşlereee nasılsınızz