günaydııın göbüşlü anneler.....anaaaam burası ne kadar kalabalık böyle...10 kişi online sabah sabah....erkencisiniz siz maşallah.
günaydın sağol canım
bizim topik hep kalabalık canım maşallah opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııın göbüşlü anneler.....anaaaam burası ne kadar kalabalık böyle...10 kişi online sabah sabah....erkencisiniz siz maşallah.
evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk
GÜNAYDINNN!!! İNŞALLAH KOLAY BİR GÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN!!opuyorumnanaktan
günaydın hayırlı günler herkeseee opuyorumnanaktan
Günaydın
gunaydinlar kızlar hayirli bir gun gecirmenizi dilerim calisan arkadaslara da kolay gelsinnn nasilsiniz
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar.
Çakırgözlüm Allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
Günaydın dünyanın en güzel anneleri.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
Mutlu sağlıklı gülücük dolu bir hafta diliyoruz bebişimle hepinize..
kızlar günaydın...
zeynoyu kreşe bıraktım geldim.ay ne bileyim kendimi iyi hissetmiyorum.sanki bi çocuga bakamamışım gibi hissediyorum.ama onun için iyi olacak diyorum sonra.neyse bir hafta deneme müddeti verdim menmun olursam gider yok olmazzsam alacagım..
sizler nasılsınz ben bi geçmişe bakayım....
Papatya ama onun arkadaş ortamı ile kaynaşması için bu okul öncesi kreşler çok iyi öyle düşün ve 2. olduktan sonra Zeyno ile ilgilenemezsen daha çok üzüleceksin kreş saatlerinde minikle ilgilenip /zeyno gelince ona yoğunlaşırsın.
kızlar günaydın...
zeynoyu kreşe bıraktım geldim.ay ne bileyim kendimi iyi hissetmiyorum.sanki bi çocuga bakamamışım gibi hissediyorum.ama onun için iyi olacak diyorum sonra.neyse bir hafta deneme müddeti verdim menmun olursam gider yok olmazzsam alacagım..
sizler nasılsınz ben bi geçmişe bakayım....
slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.
günaydın canım
çocukların erken yaşta girişkenlik ve aktif olma açısından kreşe gitmelerinde fayda olduğunu düşünüyorum öle bakamadım felan die düşünme bence bak alışabilecekse gitsin onun için daha iyi olur bence tabi
slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.
haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
ece mi yoksa ipek mi olsun,kociş sen karar ver diyo..
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...