- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
papatyacım sanki banada ipek güzel gibi geliyor hani zeynep ipek te uyumlu gibi isimler birbirine ya onun için kaydirigubbakcemile5
teşekkürler canım..sen ne koyuyon oglunun ismini...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papatyacım sanki banada ipek güzel gibi geliyor hani zeynep ipek te uyumlu gibi isimler birbirine ya onun için kaydirigubbakcemile5
kızlar erkek isimlerri önerin hiç isim gelmiyo gelenleride beğenmiyorum.
anladım güzelim. açıklama yapsalar ölürler sanki. gerekli görürlerse yaparlar yine bence, takma kafana. özel adahada arızalıymış ayrıntılıutrason cihazı, çukurova tıpa yönlendirdiler. 17:45 te randevum var. offfff. dua et canım, herşey yolunda gitsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah her şey yolunda gider Hulen. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Günaydın kızlar a.s.
Cumartesi günü kontrole gittim, doktorumu değiştirdim bu arada. Oğlum iyiymiş çok hareketli dedi doktor, 23+1 30 cm 552 gr olmuş gayet iyi dedi ayrıntılı ultrasonu sormayı unutmuşum doktorda birşey söylemedi ama kendisi epey inceledi. Bir ay sonra şeker yüklemesi yapılacak erken aç karnına gel, Birde tahlil sonuçlarına baktı tansiyon problemi çıkabilir dedi.
canlarım benim ya malesef iş iş işşş çalışıyorum ya birde aşırı yoğun ondan bende sizi çok özledim oğluşumuzda iyi maşallah bu ay başında gördük en son kasımda artık tekrar görüşücez.sen nerelerdesin satdaşım. eskiden hep buralardaydın. artık takılmıyorsun pek,klava: özletiyorsun valla. oğluş nasıl?
![]()
h.buldumm herkes iyi dimi hiç geçmiş filan okuyamıyorum ben ya oğluşta iyi maşallah tepikliyo artık:)))hoş geldin canım nasılsın oğlun nasıl
gözün aydın canım.maşallah ogluna....dikkat et tansiyon için....
yaren sen arada kalmışsın bendekaydirigubbakcemile3 ipek ismini oylayan çok oldu...sen nasılsın oglumuz nasıl...
teşekkürler canım..sen ne koyuyon oglunun ismini...
canım kayınpederin ismi RAŞİT ıyy :bbonlar tek oğlumuz var diye kendi isimlerinin konmasını istiyorlar açıkca söylediler hemde benim ailemin yanında bana bişey diyen yokta daha cinsiyeti bile belli olmadan ama eşim MERTKAN istiyor bende ona ben karışmam isim konusuna sen bilirsin dedim annenler özeniyorlar dedim oda arada kaldı ama bana ne ya bak gelin ismimi koydurtmadı demesinler diye ben hiç isme karışmayacağım :umursamaz:
Canım beğenmiyorsan koyma tabi ki.. Onların da açıkça dile getirmesi ayıp bişey..
Biz iki isim koyacağız, Ahmet kayınpederimin ismi.. ben hem ismini beğeniyorum, hem de kendini.Ama onlara sorduk, biz kesinlikle karışmayız, sizin kararınız dediler..Ahmet Efe olcaktı ama efe'si değişecek sanırım bu günlerde -tatlicadiarzu-
Olmazsa siz de iki isim koyun..
Canım beğenmiyorsan koyma tabi ki.. Onların da açıkça dile getirmesi ayıp bişey..
Biz iki isim koyacağız, Ahmet kayınpederimin ismi.. ben hem ismini beğeniyorum, hem de kendini.Ama onlara sorduk, biz kesinlikle karışmayız, sizin kararınız dediler..Ahmet Efe olcaktı ama efe'si değişecek sanırım bu günlerde -tatlicadiarzu-
Olmazsa siz de iki isim koyun..
Papatyacım benim oyum da İpekten yana çok hoş geliyor kulağa.
Fatoş ben de olsa fikir verim de bizim çocuk ta isimsiz kalır bu gidişle. Benim beğendiklerim Toprak ve Ateş ti. Ama babamız bunları beğenmiyor o yüzden ben de bıraktım artık aramayı sen bul dedim babamıza.
ikimiz de iyiyiz çok şükür canım. klasik rahatsızlıklar var işte..
ya biz de efe isminden vazgeçicez sanırım bu gidişle. Ben zaten başından beri çok olduğu için istemiyodum, şimdi eşimle ablam da acaba başka bi isim mi bulsak der oldular..:) benim bulduğum isimleri eşime beğendiremiyorum.. Burak gündemde..ben utku ya da eymen istiyodum..
canım kayınpederin ismi RAŞİT ıyy :bbonlar tek oğlumuz var diye kendi isimlerinin konmasını istiyorlar açıkca söylediler hemde benim ailemin yanında bana bişey diyen yokta daha cinsiyeti bile belli olmadan ama eşim MERTKAN istiyor bende ona ben karışmam isim konusuna sen bilirsin dedim annenler özeniyorlar dedim oda arada kaldı ama bana ne ya bak gelin ismimi koydurtmadı demesinler diye ben hiç isme karışmayacağım :umursamaz: