• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar a.s.
Cumartesi günü kontrole gittim, doktorumu değiştirdim bu arada. Oğlum iyiymiş çok hareketli dedi doktor, 23+1 30 cm 552 gr olmuş gayet iyi dedi ayrıntılı ultrasonu sormayı unutmuşum doktorda birşey söylemedi ama kendisi epey inceledi. Bir ay sonra şeker yüklemesi yapılacak erken aç karnına gel, Birde tahlil sonuçlarına baktı tansiyon problemi çıkabilir dedi.

anladım güzelim. açıklama yapsalar ölürler sanki. gerekli görürlerse yaparlar yine bence, takma kafana. özel adahada arızalıymış ayrıntılıutrason cihazı, çukurova tıpa yönlendirdiler. 17:45 te randevum var. offfff. dua et canım, herşey yolunda gitsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah her şey yolunda gider Hulen. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar erkek isimlerri önerin hiç isim gelmiyo gelenleride beğenmiyorum.

canım benimki erkek olsaydı rüzgar ismini seviyordum.serde düşünebilirsin...nasıl eski bi isimmi istiyosun yenimi....

Günaydın kızlar a.s.
Cumartesi günü kontrole gittim, doktorumu değiştirdim bu arada. Oğlum iyiymiş çok hareketli dedi doktor, 23+1 30 cm 552 gr olmuş gayet iyi dedi ayrıntılı ultrasonu sormayı unutmuşum doktorda birşey söylemedi ama kendisi epey inceledi. Bir ay sonra şeker yüklemesi yapılacak erken aç karnına gel, Birde tahlil sonuçlarına baktı tansiyon problemi çıkabilir dedi.

gözün aydın canım.maşallah ogluna....dikkat et tansiyon için....

günaydım 2010 anneleri...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası, dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

sen nerelerdesin satdaşım. eskiden hep buralardaydın. artık takılmıyorsun pek, :oklava: özletiyorsun valla. oğluş nasıl? :emir_bebek:
canlarım benim ya malesef iş iş işşş çalışıyorum ya birde aşırı yoğun ondan bende sizi çok özledim oğluşumuzda iyi maşallah bu ay başında gördük en son kasımda artık tekrar görüşücez.

hoş geldin canım nasılsın oğlun nasıl
h.buldumm herkes iyi dimi hiç geçmiş filan okuyamıyorum ben ya oğluşta iyi maşallah tepikliyo artık:)))

kızlar erkek isimlerri önerin hiç isim gelmiyo gelenleride beğenmiyorum.

slm fatoşcumm 1 kaç tane var ama bakalım beyenirmnisin
rüzgar
poyraz
yiğit
talha
özgenç
özçağ

gözün aydın canım.maşallah ogluna....dikkat et tansiyon için....

Saol canım teşekkür ederim, şimdilik tansiyon sıkıntım yok ama çıkabilirmiş, inşallah çıkmaz, sıkıntısı olanlara da Allah yardım etsin.

Çakırgözlümden haber yok sanırım henüz. Güzel haberlerle gelecek inş.

Benim büyük oglumun ismi Eren, ikinciye henüz karar veremedim ama Eymen ve Emre var aklımda başkada beğendiğim bir isme rastlamadım.

Papatyacım benim oyum da ıpekten yana çok hoş geliyor kulağa.

Fatoş ben de olsa fikir verim de bizim çocuk ta isimsiz kalır bu gidişle. Benim beğendiklerim Toprak ve Ateş ti. Ama babamız bunları beğenmiyor o yüzden ben de bıraktım artık aramayı sen bul dedim babamıza.

yaren sen arada kalmışsın bendekaydirigubbakcemile3 ipek ismini oylayan çok oldu...sen nasılsın oglumuz nasıl...

ikimiz de iyiyiz çok şükür canım. klasik rahatsızlıklar var işte..

ya biz de efe isminden vazgeçicez sanırım bu gidişle. Ben zaten başından beri çok olduğu için istemiyodum, şimdi eşimle ablam da acaba başka bi isim mi bulsak der oldular..:) benim bulduğum isimleri eşime beğendiremiyorum.. Burak gündemde..ben utku ya da eymen istiyodum..

teşekkürler canım..sen ne koyuyon oglunun ismini...

canım kayınpederin ismi RAŞİT ıyy :bbo:onlar tek oğlumuz var diye kendi isimlerinin konmasını istiyorlar açıkca söylediler hemde benim ailemin yanında bana bişey diyen yokta daha cinsiyeti bile belli olmadan ama eşim MERTKAN istiyor bende ona ben karışmam isim konusuna sen bilirsin dedim annenler özeniyorlar dedim oda arada kaldı ama bana ne ya bak gelin ismimi koydurtmadı demesinler diye ben hiç isme karışmayacağım :umursamaz:

fatıma'cım maşallah oğluşuna :nazar: şeker yüklemesi de iyi çıkar inş. Doktorunu da değiştirdiğin iyi oldu kız, boşver.. için rahat rahat gidersin işte..tansiyona hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor evet...

fatma tatlım maşallah oğluşuna :nazar: inş. tansiyonda şeker yüklemeside problemsiz çıkar

canım kayınpederin ismi RAŞİT ıyy :bbo:onlar tek oğlumuz var diye kendi isimlerinin konmasını istiyorlar açıkca söylediler hemde benim ailemin yanında bana bişey diyen yokta daha cinsiyeti bile belli olmadan ama eşim MERTKAN istiyor bende ona ben karışmam isim konusuna sen bilirsin dedim annenler özeniyorlar dedim oda arada kaldı ama bana ne ya bak gelin ismimi koydurtmadı demesinler diye ben hiç isme karışmayacağım :umursamaz:

Canım beğenmiyorsan koyma tabi ki.. Onların da açıkça dile getirmesi ayıp bişey..

Biz iki isim koyacağız, Ahmet kayınpederimin ismi.. ben hem ismini beğeniyorum, hem de kendini.Ama onlara sorduk, biz kesinlikle karışmayız, sizin kararınız dediler..Ahmet Efe olcaktı ama efe'si değişecek sanırım bu günlerde -tatlicadiarzu-

Olmazsa siz de iki isim koyun..

Canım beğenmiyorsan koyma tabi ki.. Onların da açıkça dile getirmesi ayıp bişey..

Biz iki isim koyacağız, Ahmet kayınpederimin ismi.. ben hem ismini beğeniyorum, hem de kendini.Ama onlara sorduk, biz kesinlikle karışmayız, sizin kararınız dediler..Ahmet Efe olcaktı ama efe'si değişecek sanırım bu günlerde -tatlicadiarzu-

benimde oğlumun ön adı ahmet olcak ahmet furkan diye düşündük ahmet erende güzel isim

öyle olacak canım galiba eşim ilk başta bana ne koymam diyordu şimdi fikri değişti 2 isim koyarız diyor ikiside ne alaka ama benim kayınpederde sorunlu adam aramız limoni bende kayınpederden dertliyim işte sevsem kesin koyardım:dilcikar: çift isim olursa onlar kendi ismiyle çağırır ben diğer isimle önemli değil

Çakırgözlü şimdi okudum mesajını.. Kendi acımmış gibi hissettim içimde.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu tahmin edemezsin..Benim durumumu biliyorsun canım..Sakın ümitsizliğe kapılıp bırakma kendini.. bak ben çok fazla üzüldüğüm için bebeğimde gerilik başladı ilk gittiğimde 1 hafta 2 gittiğimde 1 hafta geri kalmıştı bebeğim..
Tıp çok ilerledi.. bir çok sağlık problemi anne karnında tedavi ediliyor artık.. eminim senin bebeğinde sağlığına kavuşacak.. Kalbim ve dualarım sizinle canım.. Allaha emanetiz

Papatyacım benim oyum da İpekten yana çok hoş geliyor kulağa.

Fatoş ben de olsa fikir verim de bizim çocuk ta isimsiz kalır bu gidişle. Benim beğendiklerim Toprak ve Ateş ti. Ama babamız bunları beğenmiyor o yüzden ben de bıraktım artık aramayı sen bul dedim babamıza.

sagol canım....

ikimiz de iyiyiz çok şükür canım. klasik rahatsızlıklar var işte..

ya biz de efe isminden vazgeçicez sanırım bu gidişle. Ben zaten başından beri çok olduğu için istemiyodum, şimdi eşimle ablam da acaba başka bi isim mi bulsak der oldular..:) benim bulduğum isimleri eşime beğendiremiyorum.. Burak gündemde..ben utku ya da eymen istiyodum..

ya bende efe ismini sevmiyorum.bende açıklayayım..ama ahmet ismini çook severim...bi ahmet ismi vardı degilmi.....ya bende begendiremiyorum söyledigim isimleri kocaya.onun söylediklerinide ben begenmiyorum..ay ne diyo bana zarife koyalım diyo eşim:umursamaz:

ayy canım raşitte iyi degilmiş hakkaten...ama mertkan iyiydi.sen şöyle ufaktan ufaktan aklına koysana bu ismi..ama tabi siz bilirsiniz..

Back
X