- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
amin cümlemizin inş
geçmişi okumadım ama agrın mı var senin cnm
ağrı derken ? bazen ince sancılar giriyo çıkıyo kasıklarıma adet sancısı gibi onun dışında bi ağrım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cümlemizin inş
geçmişi okumadım ama agrın mı var senin cnm
ebrucum..çook sevindim cnmm.. sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurursun meleğiniinş..
kalpatış sayısına göre kız gibi duruyo ama allah bilirtabi.. hayırlı evlatolsun sağlıkla doğsun da cinsiyeti önemlimi canmmm.... öpüyorum seni güzel anne..opuyorumnanaktan
yemeye çalışcnm. tuzlu ye.. gerçi 3. aydan sonraalırsın bulantıların geçince ama sen yine de çubuk kraker fln.. aç kalmamaya çalışcnm benim..
allah bağışlasın canım hayırlısıyla sünnetlik sonrasındada damatlık günlerini göstersin rabbim...
artık 3. bebişte bi kız özlemi vardır sizde :)) Allahım hayırlısını versin inşallah...
ağrı derken ? bazen ince sancılar giriyo çıkıyo kasıklarıma adet sancısı gibi onun dışında bi ağrım yok
cnm sakın o agılar için ilaç almaya kalkma dr bana akşam kasıkların ve belin agrıyacak bu gayet normal çünkü artık rahmin büyüyecek bebeğin büyüyecek korkma endişelenme dei yani olacak olan bişe için vücüdüna ilaç alma ben de benim var zaten kasıklarım da ve belim de agrılarım ama rabbim muhtac etmein ilaç içmeyi düşünmüyom
YARDIM LUTFEN
siz taze annelerin yardımına ihtiyacım var kızlar,
ben 8 haziranda aşılama oldum. dun yani aşılamamın 11. gununde idrar testi yaptım silik ikinci cizgi cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.. kızlar bu deger dusuk mu, sizin kan testi degerleriniz nasıldı?