kızlar bugün telaşlıyım biaz pek ilgilenemedim sizlerle, aslında bugün iyice dinlenmeyi kafama koymuşum ama benim minişim daha dünyaya gelmeden isteklerde bulunmaya başladı benden, canımız biraz zahmetli bişeyler istediği için epeydir uğraşıyorum, bi ara verip dinleneyim dedim birazdan devam edeceğim,
Gülşah canım ne güzel dua etmişsin aminnn amin binler kere amin , Fatolina senin de duan çok güzeldi cnm Allah ikinizden de razı olsun
kuru, pofidi hoşgeldiniz canlarım hayırlıs olsun bebişleriniz, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da naip etsin inşallah,
sadolin cnm gerçekten çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısı demekki böyleymiş, Allah sabrını da verir inşallah ve dilerim en kısa zamanda yeniden bi bebişin mutluluğu sarar bedenini, kalbini
esra cnm klasik bi gün demişsin ama eşinin taktiğine bayıldım adam haklı ne diyelim madem en çok istediğimiz şey bebişlerimiz o zaman her anından mutlu olmalıyız,
kızlar arada unuttuklarım kusura bakmasınlar hepinzi öpüyorum ben tekrar mutfağa kaçıyorum,