2010 Şubat Anneleri

kızlar camdankalp fatolina guide ben sohbet odasındayız sizleri bekliyoruz

çok kalabalıklaştı herkes bi kafadan konuşuyo biz konuşamıyoruz zaten muhabbet başka şuan gelmeyin bence :KK43:

kızlar gelin gelin başka odaya geçtik diyet gruplarına geçtik kimse yok sohbet güzel.. benimde bi dediğim bi dediğimi tutmuyo :)) ama gelin

Merhaba arkadaşlar dün doktordaydık kesemizi ve içinde nokta gibi minicik bebeğimizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık. Doktorum erken olduğunu 1 hafta sonra duyacağımızı söyledi.
yanlız bu sabah kahverengi lekelenmem oldu ayrıca 2 kerede gün içinde oldu. Doktorumu aradım hemen progestana başlayalım dedi sabah başladım içmeye.. Bebeğime birşey olmaz değilmi arkadaşlar ilk bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyorum..:çok üzgünüm:senağlama

Canım korkma inş bişey olmaz, bol bol dinlen ve kendini yorma ilacınıda ihmal etme....

Sağol canım inşallah. Allahım korusun verdiği mucizeyi... ılaçlarımı hiç ihmal etmiyorum. ınşallah faydalı olur..

ebrucum geçmişi okumamıştım kusura bakma yeni gördüm canım inşallah korktuğun gibi bişey değildir küçüktür belki ondandır........benimkinide göremedi doktor geçen pazartesi bugün kalp atışıyla birlikte gördük keseyi sabret ........inşallah korktuğun gibi değildir bebeğin seninledir inşallah.........

umarım öyledir ama çarşambaya kadar nasıl sabredicem....

ben geldim kimsecikler kalmamış, eşimle yürüyüşe gitmiştik sonra bi yerde oturup çay içtik ancak gelebildik.
camdankalpcim biraz geç oldu ama minoset ve parol gibi parasetamol içeren ağrı kesicileri içebilirmişiz.herkese iyi geceler.

ya kızlar siz de mi öylesiniz herşeye ağlıyorum ben, saçma sapan hayaller kuruyorum kocamı kıskanıyorum, zavallımın hibir suu da yok
ay psikolojim değişti..

günaydın kızlarr... yaz temizliğine başladım.. çook yorgunum ve çook işim var.. dantel,vitrin bugün bitmesi gereken iş.. yarın mutfağı da hallettimmi bayaa azalcak ama gün içinde giremiyorum sizin yanınıza :) dün öğlenden beri ne çok kaynatmışınız oku oku bitmedi..

tek tek cvp yazamıcam şu an ama size genelbişey söylemek istiyorum... kızlarr ben 57 kiloyla evlendim.. 7. ayda hamilekaldığımda72 kg. dım.. 7 ayda 15kilo almıştım evde oturmaktaniçerez,koladan :KK43:
doğumda da 87 kg. ulaşmıştım.. hamilelikte 15 kg.aldım.. bakıyorum da şimdiden 2-3 kg. alanlar var.. kızlarr benm yaptığım hataya düşmeyin nolur.. bebek 8 hattalıkken boyu 1.6 cm. ağırlığı da 1 gram oluyo kızlarr.. yani bu dönemde aldığınız kilolar direk sizin kilonz :) bende hamileliğimde bebek büyüsün diyeye babam ye.. kızımın cinsiyetiniöğrenmeye gittiğimizde ben 6 kg. almıştım 20 . haftamızda ama kızım daha 300 gr. dı.. eve gelince ağladım şiştim resmen. ama artık yapıcakbişi yoktu..doğumda 6-8 kg. arası gidiyo.. ben doğumdan sonra 80 kg. dım ama kızım 6 yaşında şu an. bu yıllar içinde97yigördüğüm oldu... yani siz siz olun lütfen bebeğime kiloaldırıcam derken kendiniz doğumdan sonrzverilmesi çoook zor olan kilolar almayın... sağlıklı şekilde beslenip bebeğefaydalı olacak gıdalar tüketip,çook kilo almayın.. sakın beni yanlış anlamayın amaben şu an.2. bebeğimde aynışeyleri yaşamamak için aç geziyorum resmen.. aynı duruma sizin de4 düşmenizi istemem...

sağlıklı bebeklerle hayırlı doğumm diliyorum size... bulantısız,baş dönmesiz bir gün geçirin inş..

kızlar kalp atışlarını dün akşam gördüm çok şükür rabbime tam 13 mm olmuş tosunum maşşallah 7+4 olmuşuz muhtemel dogum tarihimiz 1 şubat ama bence ocakta olacak öyle hissediyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş kesemizde bebeğimizde annemizde çok iyiymiş maşşallah kese tam rahmin ortasında gelişmiş kalp atışı dk 153 atoyoooo allahım esirgesin ama ben 2 kilo vermişim mide bulantılarından dolayı 55 olmuşum ama çok şükür ki bebeğim gayet sağlıklı darısı duymayanlara bekleyenlere inş

kızlar kalp atışlarını dün akşam gördüm çok şükür rabbime tam 13 mm olmuş tosunum maşşallah 7+4 olmuşuz muhtemel dogum tarihimiz 1 şubat ama bence ocakta olacak öyle hissediyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş kesemizde bebeğimizde annemizde çok iyiymiş maşşallah kese tam rahmin ortasında gelişmiş kalp atışı dk 153 atoyoooo allahım esirgesin ama ben 2 kilo vermişim mide bulantılarından dolayı 55 olmuşum ama çok şükür ki bebeğim gayet sağlıklı darısı duymayanlara bekleyenlere inş

çok sevindim ebrucum tebrik ederim...sonuna kadar herşey yolunda gitsin inş:teytey:

ebrucum..çook sevindim cnmm.. sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla doğurursun meleğiniinş..
kalpatış sayısına göre kız gibi duruyo ama allah bilirtabi.. hayırlı evlatolsun sağlıkla doğsun da cinsiyeti önemlimi canmmm.... öpüyorum seni güzel anne..opuyorumnanaktan
yemeye çalışcnm. tuzlu ye.. gerçi 3. aydan sonraalırsın bulantıların geçince ama sen yine de çubuk kraker fln.. aç kalmamaya çalışcnm benim..

aminnnnnnnnnnnn inş herkesin başına duymayı bekleyenlerin ve gebeliği bekleyen herkesin başına inş

X