2010 Şubat Anneleri

esterya cnm degerimin 16 oldugunu ögrendikten 2 hafta sonra yani 5 haftada gittim garanti olsun diye o zmana gördüm

hihoyyythihoyyytYenii hamilerii tebrikk ediyorumm.
ALLAHA emanet olun güzell hamişlerrr.Dualarınızdaa bizleride unutmayınhihoyyythihoyyyt

slm kızlar allahım ızın verırse 7+6 haftalık ikizlere hamileyım bende subat annesıyım tabiiki acele edip erkenden dogmazlarsa...................

bende 6+5 oldum bi daha ki kontrolüm 1 temmuzda daha 10 gün var
nasıl beklicem catlarım benlaelaelaelaelae

bende 6+5 oldum bi daha ki kontrolüm 1 temmuzda daha 10 gün var
nasıl beklicem catlarım benlaelaelaelaelae

ins canım hersey yolunda gıder benımde 4 temmuzda zaman gecmıyor akmıyor bı turlu...........ALLAHIM hepimize saglıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsın ...........canım sen kalp atımlarını gordunmu.....

gördüm 5+6 da gördüm 122 idi
bide 2 gün önce gittim o zamanda gördüm
sonraki randevum 1 temmuz

yyaaa kızlar tebrik ediyorum yaşasın sonun da topicimiz de ikizlerimiz de var allahım nazarkan korusun onları ve diğer bebekleride ayy allahın ne kadar güzel bir duygu yaa ikiz annesi olmak cnm dogal yollamı oldu yoksa tedavi sonucumu ikiz

kızlar sizin randevu tarihleriniz yakın yaa ben 23 temmuz da gideceğim iklili için :KK43:((((((( asıl bana çok var

ben 2 ayrı doktora gidiyorum
1 temmuzda birine 15 temmuzda diğerine gideceğim
ondan yakın aralar oluyor benim

yyaaa kızlar tebrik ediyorum yaşasın sonun da topicimiz de ikizlerimiz de var allahım nazarkan korusun onları ve diğer bebekleride ayy allahın ne kadar güzel bir duygu yaa ikiz annesi olmak cnm dogal yollamı oldu yoksa tedavi sonucumu ikiz

tedavı canım tüp bebek ins hepimiz saglıkla kucaklarımıza alırız.............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ama cnm sık muayeneye girmenin bebege zarar verdiğini biliyorum ama dr konuştunnmu bu konuyu allh korusun

konuşmadım ama ben karından ultrasona giriyorum
vaginal muayene olmuyorum şu 2-3 lü testleride atlatınca birini bırakacağım

slm kızlar nasılsınız....bende hamıleyımmmm:) 6 aftalık hamıleyım 1 hafta once keseyi gorduk ve yolksac denen o seyı 3 hafta sonra gel dedı kalp atıslarını duymaya ...işte bole tahmını dogum tarıı allah kısmet ederse 1-8 şubat arasıymıs allahım hepımızı saglıkla kurtarsın saglıkla buyutsun bebıslerımız karnımızda cok heyecanlıyım

selam kızlarrrr
hamura hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun

ohh topiğimizde ikizler 2 oldu

ebrucum duymuşmun kalp atışlarını darısı başıma bende pazartesi gidicem duyarız inşallah dualarınızı bekliyorum kızlar çok stres ve heyecan yapıyorum ya

fatolin cnm stres yapma ben de çok yapıyodum ama yersiz miş bak gördüm çok şükür darısı sana
bu arada başka kim ikiz yaa ben bilmiyorum

yeni hamişimize tebrik ediyorum hayırlısı ile bebegin karnın da büyüsün arkadaşım

fatolına ebru cok sagolun amın hepımızın ınsallah...ya gunler gecmıyor zaman gecmıyor 9 ay nasıl gececk

X