- 15 Ocak 2009
- 5.494
- 45
kızlar mrb. ben de dün çok kötüydüm, hiç giremedim nete. alerjilerim sabah yine çok kötüydü, hemen cildiyeye gittik, mevsim değişikliğinden olmuştur, elevit de tetiklemiştir dedi. eleviti bıraktım, bi tane krem verdi alerjiler için. ama çok kötü bişe,Allah kimseye vermesin.
Sonra işe geldim ama çalışmak ne mümkün. midem başladı bu defa, izin alıp eve gittim, uyudum. akşam da misafir vardı, Allah razı olsun ablam ağırlayıverdi bi güzel. yoksa ben işin içinden çıkamazdım, çünkü akşama kadar hiiiiçç bişe yiyemedim, ve 5 defa istifra ettim..
bugün çoookk şükür iyiyim..
oo yaren teyze, sana kıyamayız biz... çok geçmiş olsun canım. iyi bi dinlen sen bacım, iyiyim deyip hemen ayaklanma.. dikkat et kendine...
bugun benim 3+0 son adet tarihime gore.
o zaman bende 5+0 oldugumda gideyim dr a
evet evet, erkenden gidip kurcalatmayın kendinizi kızlar boş yere.. bişeycik görünmüyor erken zamanlarda... boş yere alttan muayene oluyor..
en erken 5+1 gibi git derim ben.
slm kızlar allahım ızın verırse 7+6 haftalık ikizlere hamileyım bende subat annesıyım tabiiki acele edip erkenden dogmazlarsa...................
amanınn amanınnn hayırlı olsuunnnn..
olmuyo mu? ne olmaması :) çifter çifter olmuş annesi bak :)
hayırlı olsun inşallah canım, hoşgeldin aramıza..
kızlar sizin randevu tarihleriniz yakın yaa ben 23 temmuz da gideceğim iklili için ((((((( asıl bana çok var
ben de temmuz sonunda-ağustos başında gidicem ebrucum... ikili test için..
25 temmuz - 5 ağustosa kadar gidicem işte o arada..
meraktan çatlıcam artık valla... 2 hafta oldu gideli... bunca zaman nasıl geçicek bilemiyorum
ama ben bi hinlik yapıcam.
o arada ben ailemin yanına gidicem, eşim işi sebebi ile yurtdışında olacağından dolayı... gidince, orda anneanneyi de alıp doktora gidicem. anneanneye kalp atışlarını dinletmek bahanesiyle görücem kuzumu :)
slm kızlar nasılsınız....bende hamıleyımmmm:) 6 aftalık hamıleyım 1 hafta once keseyi gorduk ve yolksac denen o seyı 3 hafta sonra gel dedı kalp atıslarını duymaya ...işte bole tahmını dogum tarıı allah kısmet ederse 1-8 şubat arasıymıs allahım hepımızı saglıkla kurtarsın saglıkla buyutsun bebıslerımız karnımızda cok heyecanlıyım
aaa hayırlı olsun çoookkkk çok kocaman.
hehe senle ben şubat annelerinde muallaktayız şekerim.
ben de 1 şubatta görünüyorum sat'a göre.
ama ocak annesi olucam gibi bi his var içimde.
ama o topiğe gitmek de içimden gelmiyor hiç.