2010 Şubat Anneleri

kızlar mrb. ben de dün çok kötüydüm, hiç giremedim nete. alerjilerim sabah yine çok kötüydü, hemen cildiyeye gittik, mevsim değişikliğinden olmuştur, elevit de tetiklemiştir dedi. eleviti bıraktım, bi tane krem verdi alerjiler için. ama çok kötü bişe,Allah kimseye vermesin.
Sonra işe geldim ama çalışmak ne mümkün. midem başladı bu defa, izin alıp eve gittim, uyudum. akşam da misafir vardı, Allah razı olsun ablam ağırlayıverdi bi güzel. yoksa ben işin içinden çıkamazdım, çünkü akşama kadar hiiiiçç bişe yiyemedim, ve 5 defa istifra ettim..

bugün çoookk şükür iyiyim..

oo yaren teyze, sana kıyamayız biz... çok geçmiş olsun canım. iyi bi dinlen sen bacım, iyiyim deyip hemen ayaklanma.. dikkat et kendine...

bugun benim 3+0 son adet tarihime gore.
o zaman bende 5+0 oldugumda gideyim dr a

evet evet, erkenden gidip kurcalatmayın kendinizi kızlar boş yere.. bişeycik görünmüyor erken zamanlarda... boş yere alttan muayene oluyor..
en erken 5+1 gibi git derim ben.

slm kızlar allahım ızın verırse 7+6 haftalık ikizlere hamileyım bende subat annesıyım tabiiki acele edip erkenden dogmazlarsa...................

amanınn amanınnn hayırlı olsuunnnn..
olmuyo mu? ne olmaması :) çifter çifter olmuş annesi bak :)
hayırlı olsun inşallah canım, hoşgeldin aramıza..

kızlar sizin randevu tarihleriniz yakın yaa ben 23 temmuz da gideceğim iklili için :KK43:((((((( asıl bana çok var

ben de temmuz sonunda-ağustos başında gidicem ebrucum... ikili test için..
25 temmuz - 5 ağustosa kadar gidicem işte o arada..
meraktan çatlıcam artık valla... 2 hafta oldu gideli... bunca zaman nasıl geçicek bilemiyorum

ama ben bi hinlik yapıcam.
o arada ben ailemin yanına gidicem, eşim işi sebebi ile yurtdışında olacağından dolayı... gidince, orda anneanneyi de alıp doktora gidicem. anneanneye kalp atışlarını dinletmek bahanesiyle görücem kuzumu :)

slm kızlar nasılsınız....bende hamıleyımmmm:) 6 aftalık hamıleyım 1 hafta once keseyi gorduk ve yolksac denen o seyı 3 hafta sonra gel dedı kalp atıslarını duymaya ...işte bole tahmını dogum tarıı allah kısmet ederse 1-8 şubat arasıymıs allahım hepımızı saglıkla kurtarsın saglıkla buyutsun bebıslerımız karnımızda cok heyecanlıyım

aaa hayırlı olsun çoookkkk çok kocaman.
hehe senle ben şubat annelerinde muallaktayız şekerim.
ben de 1 şubatta görünüyorum sat'a göre.
ama ocak annesi olucam gibi bi his var içimde.
ama o topiğe gitmek de içimden gelmiyor hiç.

yalelcim bende 1 şubat olarak gözüküyorum ama içimden ocakta gelecek diyo :))))))) 25 ocak gibi falan ben dogurmuş olacagım inş

yalelcim bende 1 şubat olarak gözüküyorum ama içimden ocakta gelecek diyo :))))))) 25 ocak gibi falan ben dogurmuş olacagım inş

bana da öyle geliyor... olsun, gene de şubat annelerine takılıcam ben.
arada bi ozakçılara da bakıyorum ama.. yok buraya ait hissediyorum kendimi :)

bizim topikten daha tembeli yok valla kızlar.
nerdesiniz beya siz?
herkes sus pus.. :KK43:

ben de gyno ferro sanol kullanıyorum canım. demir ilacı.. beni kabız yapmakta.
bunun için de ilaç kullanmamak için, kayısı yiyorum.

ben zaten normalde de bağırsak tembelliği olan biriydim.. şimdi hepten durdu bağırsaklarım.
ben kayısı yiyorum.. günde 8-10 tane yiyorum... ama sert değil, olmuşlarından olsun :)
mevsimi geçince de kuru kayısı yiyeceğim sanırım.

yalelcım ilgin için saol cnm iyiyim şimdi ... düzgün beslenemıyorum zaten yedıgım çıkıyor birde hareket kısıtlaması gelince halıyle zor oluyor.. bırazda psikolojik bende önceki gebelğimde dr. kesınıkle kabız olmuyacaksn demişti wc gitmeye korkar olmuştum .. artık yediklerime daha dikkat etcem ...

selam kızlar ben hala çok üzgünüm bebeğim aklımdan çıkmıyor çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum ama dr. yok derse ne yaparım bilemiyorum.........

yine kimse yok yaaa. neyse gelince görürsünüz. umarım herkes ve bebişleri iyidir. biz kesemizi gördük çok şükür. 2 hafta sonra da tekrar gidip miniğimizi görüp kalp atışlarını duyacaz inşallah.

kendinize iyi bakın. görüşürüz

yedim arkadaşlar bugun hepsini yaptım :KK43:( sonuç yok .. çok bunaldımm

sızı cok ıyı anlıyorum arkadasım ıkıncı kızımdada ben yasamıstım ve sonunda drumdan ılac tavsıyesı aldım onu kullandım cok rahatladım
burda ısım vermem dogru olurmu bılmıyorum ama drunuzla konusun veya eczaneye sorabılırsınız ben kullandım sakıncasıda olmadı hatta artık kabızlık sorunumdan dolayı yemek yıyemıyor ve bebegım beslenemıyordu drum kendısı ılac tavsıye ettı
cok gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesırsınız ınsaallah

arkadaslar ben hayalı zıyarete gelmıstım topıgınıze yazılarınızı okudum bazı arkadaslara rep seklınde ıyı dıleklerımı belırtırken sadolın arkadasımızın ılk yazısına yorum yapmıstım ama bebegını kaybettıgını okudum cok uzuldum
allah sabırlar versın arkadasım ınsaallah en kısa surede kucagınıza alırsınız allah buyuk
herkese allah yardımcı olsun ınsaallah en guzel donemlerı kaygıları sevınclerı ve sıkıntıları bır arada yasıyorsunuz su an.
ama sıze bır tavsıye rahat olun ve tadını cıkarın her gununuzun.
herkese hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım
hayal bebegım senıde cok ozledım ınsaallah keyıfler yerındedır gorusmek uzere kıb

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|:nazar:|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
16|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
19|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
21|:nazar:|caneylom||2 mayıs|||kalp atışını duydu
22|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
23|:nazar:|ciciliBicili|
24|:nazar:|bbaran|
25|:nazar: :nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|:nazar:|turkkahvesi85|
29|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
30|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|:nazar:|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|:nazar:|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|:nazar:|fasulyee|
34|:nazar:|toxicdaisy|
35|:nazar:|akpak|||20 şubat
36|:nazar:| bitterciqokata
37|:nazar:| kuru|||17 şubat
38|:nazar:| pofidi|63|

benim eksik bilgileri de veriyim
24 yaşındayım
53 kilo ie başladım
bebişimi ne gördüm ne duydum opuyorumnanaktan

yarencim bende 24 yaşındayım 65 kilo başladık........... iyi geceler

kızlar bende 2008 28 şubatta doğum yapacaktım bebeğim oğluşum 2 martta dünyaya geldi
sizler gibi bende geçen sene aynı telaşları yaşıyordum umarım rabbim hepinize sağlıklı uzun ömürlü bebekler verir

ben geçen sene bu gün yani 20 haziranda öğrenmiştim mucize oğluşumun içimde olduğunu

hosgeldin bebegimmm.......bebegimizin haberini aldik bize araniza katildik ins, Herkese merhaba ...Rabbim sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin ins ve olmayanlarada versin ins biranonce....

X