2010 Şubat Anneleri

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim allah herkesin gönlündekini kabul etsın umarım benimde bebeğim benimledir.......

kpss de başarılar dilerim cnm, inşallah bebişin uğur getirir sana,

bişey değil, tekrar hoşgeldin.

sınav da iyi geçer inşllah.

teşekkür ederim inşallah bebeğimin rızkı boldur da annesi atanır :asigim: opuyorumnanaktan
ayyy Allahımmm opuyorumnanaktan
ne kadar mutlu oluyorum böyle cümleler kuruncaaaa
tabi sonra da mutluluktan ağlıyorum
ya kızlar siz de mi öylesiniz herşeye ağlıyorum ben, saçma sapan hayaller kuruyorum kocamı kıskanıyorum, zavallımın hibir suu da yok :kedi:
ay psikolojim değişti..

kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki

çok üzüldüm :çok üzgünüm: canım eminim böylesi daha hayırlıdır. biliyorum ne desek boş ben de 8 aylık bebeğimi ölü doğurduğum.
Allah şimdi başka bir bebek nasip etti. inşallah en kısa zamanda senin de yeni bir bebeğin olur da biraz olsun acın hafifler :teselli:

ya ben var ya.. bu alt komşumu, şikayet edicem biyerlere sonunda :)
olamaz böyle bir soğan bağımlılığı yahu...
sabah bir başlıyor soğan kavurmaya... akşama kadar soğan kavuruyor... içim dışıma çıkıyor haberi yok.
deli edicek beni ya
canım bizimde alt komşu sabah akşam soğan kavuruyo hamile olmadan önce bile rahatsız olurdum halada rahatsızım ama yapcak bişey yok ki
5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu:eek:
hayırlı olsun canım
kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki

canım çok üzüldüm nasıl oldu bu kanaman mı vardı

hepinizin cuması müberek olsun hanımlar
Allah gönlünüzde ki mradınızı versin inşallah
bebişlerimizi korusun esirgesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

camdankalp... canmm yüreğine sağlık.. allah hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde inşallah.. amiiiinnn....

sadolin... cnmm çok şaşırdım ve çok üzüldüm... ama üzme kendini.. sana bu mucizeyi veren rabbim tekrar verir... bende 4 haftalık bebeğimi düşükle kaybetmiştim.. şimdi meleğim göbişimde olsaydı 2 hafta sonra kucağımda olacaktı mafoldumben insanın aklından çıkmıyo.. seni çook iyi anlayabiliyorum cnm.. ama merak ettim nasıl oldu? kanaman vardı da düştü mü.. yada gelişmedi kürtaj fln?
ama ne olursa olsun ümidimizi kaybetmememiz lazım.. rtabbim kısa sürede sana da bana da verir inş. meleklerimizi.. u sefer yapışsınlar annelerine inş..

amiiinn fatolina cnmm... sizin bebişlerinizi korusun rabbim.. bize de tez zamanda bebiş nasip etsin de sizin meleklere kardeş haberi verelim ... :Saruboceq:

sadolina gerçekten çok üzüldüm. benim de aklıma hemen kaybettiğim ilk bebeğim geldi. şimdi sana ne desek boş biliyorum ama allah sabrını verecektir canım, geçmiş olsun...

herkeze merhaba topiği görünce sevindim
bende Allah kısmet edrde 2010 subat annesi olacağım :)
su an 6hafta 4 günlük hamileyim

sadolina, eğer benim meleğim... ilk kaybettiğim meleğim beni bırakmamış olsaydı, şimdi doğmuş ve 5 aylık olup, nerdeyse dişleri çıkmaya başlamış olacaktı...
ikincisini ocakta kaybettim... kaç haftalıktı bilmiyorum.
ben her ikisini de düşük yaparken öğrendim. varlıklarını daha önce faretmedim yani.

şimdi yeniden 3. gebeliğimi yaşıyorum. inan bana, ikisini de hesaplamadan edemiyorum.. olsaydı şimdi şu kadarlık olurdu.. şimdi şöyle olurdu.. diye diye beynim ağrıyor bazen.
ama fayda etmiyor canım benim.

şimdi sana ne söylesek.. faydasız.. acını çok iyi anlıyorum.. ama her şey allahtan geliyor.. karşı gelmemek lazım, sabretmek lazım...
unutma, meleğin seni cennetin kapısında bekliyor olacak... :)

sımsıkı sarıl hayata... kendine her zamankinden daha iyi bak.. yeni meleğine sapasağlam hazırlanmaya çalış.

hepinizin cuması müberek olsun hanımlar
Allah gönlünüzde ki mradınızı versin inşallah
bebişlerimizi korusun esirgesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu ne güzel dua böyle.. amiiinnnn

amiiinn fatolina cnmm... sizin bebişlerinizi korusun rabbim.. bize de tez zamanda bebiş nasip etsin de sizin meleklere kardeş haberi verelim ... :Saruboceq:

amin canım benim, allah sana da en kısa zamanda versin meleğini..

hayırlısı olsun pofidi... çok sevindik.. allah tamamına erdirsin inşallah... hogeldin aramıza

DENİZKIZIL mrb canım...rica etsem eşine sorarmısın ağrı kesici olarak ne kullanabiliriz...yani onlar dr olarak hangi ağrı kesiciyi veriyolar?

canım yanlış hatırlamıyorsam minoset kullanabilirsin demişti, ama sen yine de bekle bakalım şimdi nöbetten geldi uyuyor, uyanınca teyit eder hemen sana yazarım.ayrıca çok güzel bir dua etmişsin. ağzına sağlık.ben de canı gönülden amin dedim. allah kendisine açtığımız ellerimizi boş çevirmesin.

selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....

canım bozma hemen moralini, dur bakalım bekle biraz. zor geçecek biliyorum ama sabret. hayır düşün sonu hayır olsun.

hoşgeldin pofidi, tebrikler...:nazar:

bebeg en kısa zamanda sanada nasip etsin mevla inş.canım
yalel dualarımız kabul olur inşallah canım

sağolun kızlar inşaallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
9 haziran sabahı kanamam oldu ama çok değil 2 gün düşük tehlikesiyle
hastanede yattım çok şükür şimdi iyiyim
ama içimde korkuda yok değil birde akıntım çok oluyor beyaz krem gibi sizdede var mı

bebeg en kısa zamanda sanada nasip etsin mevla inş.canım
yalel dualarımız kabul olur inşallah canım

inşallah inşallah...

allah melekleri korusun... ayırmasın alahım bizlerden..
isteyen herkese de versin inşallah en kısa zamanda..

başka da önemli bi duam yok :)

X