Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim allah herkesin gönlündekini kabul etsın umarım benimde bebeğim benimledir.......
kpss de başarılar dilerim cnm, inşallah bebişin uğur getirir sana,
bişey değil, tekrar hoşgeldin.
sınav da iyi geçer inşllah.
kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki
canım bizimde alt komşu sabah akşam soğan kavuruyo hamile olmadan önce bile rahatsız olurdum halada rahatsızım ama yapcak bişey yok kiya ben var ya.. bu alt komşumu, şikayet edicem biyerlere sonunda :)
olamaz böyle bir soğan bağımlılığı yahu...
sabah bir başlıyor soğan kavurmaya... akşama kadar soğan kavuruyor... içim dışıma çıkıyor haberi yok.
deli edicek beni ya
hayırlı olsun canım5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu
hepinizin cuması müberek olsun hanımlar
Allah gönlünüzde ki mradınızı versin inşallah
bebişlerimizi korusun esirgesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiinn fatolina cnmm... sizin bebişlerinizi korusun rabbim.. bize de tez zamanda bebiş nasip etsin de sizin meleklere kardeş haberi verelim ... :Saruboceq:
herkeze merhaba topiği görünce sevindim
bende Allah kısmet edrde 2010 subat annesi olacağım :)
su an 6hafta 4 günlük hamileyim
DENİZKIZIL mrb canım...rica etsem eşine sorarmısın ağrı kesici olarak ne kullanabiliriz...yani onlar dr olarak hangi ağrı kesiciyi veriyolar?
selam kızlar bende dün dr.a gittim meleğimi görmek için ama malesef göremedik kese var ama içi boş olabilir dedi dr.yada geç dölleniş küçük olduğu için göremiyoruz dedi çarşamba yine gideceğim eğer yine görünmezse kürtaj dedi dr. çok üzgünüm dua edin bebeğim orada olsun....
bebeg en kısa zamanda sanada nasip etsin mevla inş.canım
yalel dualarımız kabul olur inşallah canım