2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar inşaallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
9 haziran sabahı kanamam oldu ama çok değil 2 gün düşük tehlikesiyle
hastanede yattım çok şükür şimdi iyiyim
ama içimde korkuda yok değil birde akıntım çok oluyor beyaz krem gibi sizdede var mı

oluyor evet, sıkma canını.
benim anladığım kadarıyla bu dönemde, her şey normal.
karnın ağrıyabilir, kasıkların sızlayabilir, belin ağrıyabilir, her yerin ağrıyabilir.. başın dönebilir, miden bulanabilir, akıntın az olabilir-çok olabilir.. bisürü şey daha olabilir :)

ama doktorun da söylemiştir muhakkak.. akıntının rengi önemli. rengine dikkat et... o kadar.
pembe gibi bi akıntı görürsen (ki umarım olmaz öyle bişey hiçbirimize) .. hemen doktorunu arıyorsun.

umarım öyle olur eşimde dr.kese yi büyütünce bir beyazlık göründü dr. da gördü diyor of inşallah bebeğim oradadır

canım üzme kendini allahın izniyle tabikide ordadır merak etme annesi oyun yapıyo ... :::::)))

Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...

Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...

Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...

Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi

Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..

Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...

O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...

canım çok güzel bi dua bu ellerine yüreğine sağlık bu duayı mümkünse sık sık yenileyelim ve sık sık okuyalık olur mu?

kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki

canım allah sabırlar versin çok acı bişeydir eminim.. Allahım en kısa zamanda bunun acısını unutturucak yeni bi bebiş nasip etsin etsin inşallah canım...

herkeze merhaba topiği görünce sevindim
bende Allah kısmet edrde 2010 subat annesi olacağım :)
su an 6hafta 4 günlük hamileyim

canım sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin Allahım...

herkese günaydın, bugün nasılsınız arkadaşlar
yaren cnm kaşıntını ihmal etme bence özellikle bu sıcak havalarda iyice çekilmez olur,
caneylom inşallah kalp atışlarını duyarsınız benim daha 10 günüm var randevuma ama o kadar heyecanlıyım ki şimdiden, zaman geçmek bilmiyor sanki,
camdankalp çok sevindim cnm, hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah
ebru sen de iyisindir umarım cnm,
voles bulantıların nasıl oldu cnm , umarım bugün daha iyisindir
benim çok şükür lekelenmelerim kesildi, hiç olmazsa şimdilik biraz içim rahatladı
ama progestana devam etsem mi karar veremedim, yoksa biraz daha kullansam mı???

çok şükür arkadaşlar bugün gördük kesemizi tekrar ve kalp atışlarımızı .................
herşey çok güzelmiş normalmiş.............allahım isteyen herkese nasip etsin böyle günleri.........

cok canım sıkkın dün arkadasımla kendisi 6 aylık hamileydi
doktora gittik ben çıktım o girdi kontrole bende yanındaydım
doktor amniyon sıvısının cok azaldığını söyledi ve kafa gelişimi geride kalmış
dedi hemen karından sıvı verdiler ama maalesef akşam bebek anne karnında öldü:KK43:
bu gün öğlende arkadasıma suni sancıyla doğum yaptırdılar bebekte otopsiye gidecek çok üzüldük
çok moralim bozuldu canım sıkkın
oysa güle oynaya gitmiştik doktora
kesede kaçak varmış o yüzden sıvı akıntı seklinde dısarı gidiyomuş
arkadasımda normal akıntı sanmış anlamamış pek

herkese teşekkür ederim iyiki sizler varsınız beni çok rahatlattınız kızlar moralim düzeldi çok çok sağolun :teselli:

çok şükür arkadaşlar bugün gördük kesemizi tekrar ve kalp atışlarımızı .................
herşey çok güzelmiş normalmiş.............allahım isteyen herkese nasip etsin böyle günleri.........

amin canım.

cok canım sıkkın dün arkadasımla kendisi 6 aylık hamileydi
doktora gittik ben çıktım o girdi kontrole bende yanındaydım
doktor amniyon sıvısının cok azaldığını söyledi ve kafa gelişimi geride kalmış
dedi hemen karından sıvı verdiler ama maalesef akşam bebek anne karnında öldü:KK43:
bu gün öğlende arkadasıma suni sancıyla doğum yaptırdılar bebekte otopsiye gidecek çok üzüldük
çok moralim bozuldu canım sıkkın
oysa güle oynaya gitmiştik doktora
kesede kaçak varmış o yüzden sıvı akıntı seklinde dısarı gidiyomuş
arkadasımda normal akıntı sanmış anlamamış pek

ay pofidi... inanmıyorum, allahım uzak etsin hepimizden böyle şeyleri.

ya sorma valla şok olduk şok inanamadık
Allah hepimizi korusun yardımcımız olsun çok sabır gerektiren bi sürecteyiz
inşallah güzellikle sonuçlanır
çok üzüldüm arkadasıma hamilelikte çok yakısıyodu kendinede iyi bakıyodu ama
kader böyleymiş elimizden bişey gelmiyo bende cok etkilendim hep yanındaydım destek olmak için
yarın evine gidecek karnım büyümden yanına gideceğim
karnım büyüdüğü zaman üzülür diye gidemem artık

ebrucum geçmişi okumamıştım kusura bakma yeni gördüm canım inşallah korktuğun gibi bişey değildir küçüktür belki ondandır........benimkinide göremedi doktor geçen pazartesi bugün kalp atışıyla birlikte gördük keseyi sabret ........inşallah korktuğun gibi değildir bebeğin seninledir inşallah.........

selam kızlarrrr
ben geldim.bende çalışıyorum yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum.fakat sürekli konuşamıyorum.ama vakit buldukça sizlerleyim.bugün sabah doktotra gittik nihayet kalp atışlarını duydumm. çokkk mutluyummm.

inş şiddetlenmez canım...lekelenmenin kesilmesine sevindim dikkat et kendine enerji topla işe başlıcakmışsın bak...ay ben evde oturmak istiyorum galiba yaa işyerinde çok rahatsızım sürekli ayaklarımı uzatmak uyumak istiyorum mafoldumben

Bende aynen helede bugün mafoldumben

Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...

Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...

Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...

Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi

Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..

Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...

O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...

Aminnnnnn.....

5+2 günlük hamileyim.şubat 17 annesi olucam allah nasip ederse.forma ilk giriş yapan anneyim her halde.başka kimse yokmu.hamilelik nasıl geçiyor kimse yokmuuuuu:eek:

Tebrikler hayırlı olsun kuru, hoşgeldin aramıza

kızlar çok üzgünüm ben bebeğimi kaybettim ne yazıkki

Çok üzüldüm sadolin ne desek boş, Allah sabır versin.

hepinizin cuması müberek olsun hanımlar
Allah gönlünüzde ki mradınızı versin inşallah
bebişlerimizi korusun esirgesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aminnnnn

herkeze merhaba topiği görünce sevindim
bende Allah kısmet edrde 2010 subat annesi olacağım :)
su an 6hafta 4 günlük hamileyim

Tebrikler hoşgeldin pofidi hayırlı olsun...

pofidi başınız sağolsun canım allahım sen yaşatma kimseye çok acı çokkk acıııı Allah arkadaşınada sabırla versin canım... Allahım hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun...

selam kızlarrrr
ben geldim.bende çalışıyorum yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum.fakat sürekli konuşamıyorum.ama vakit buldukça sizlerleyim.bugün sabah doktotra gittik nihayet kalp atışlarını duydumm. çokkk mutluyummm.

gözün aydın canım Allahım her dr. gidişinde iyi haberlerle döndürsün seni en sonundada tamamına erdirsin inşallah... happy end :)))

selmakerem hoşgeldin canım klasik bi hamilelik günü benimkisi işte bulanma öğürme yer yer kusma uyku hali baş dönmesi baş ağrısı anlıycağın klasik yani ...

kızlar eşimin bulantılarda yapmamı söylediği taktiği söylüyorum size... gülücekmişim... ya nasıl güliyim diyorum içim dışımda diyorum... hayatta en çok ne istiyodun sen diyo bebek diyorum o zaman bu bulantılardan zevk alman lazım kahkaha at diyo bana .. ben her bulandıkça karşılıklı kahkaha atıyoruz...benim koca delirdi ::))))

Pofidi arkadaşın için çok üzüldüm allah sabırlar versin başınız sağ olsun.....

ya sorma valla şok olduk şok inanamadık
Allah hepimizi korusun yardımcımız olsun çok sabır gerektiren bi sürecteyiz
inşallah güzellikle sonuçlanır
çok üzüldüm arkadasıma hamilelikte çok yakısıyodu kendinede iyi bakıyodu ama
kader böyleymiş elimizden bişey gelmiyo bende cok etkilendim hep yanındaydım destek olmak için
yarın evine gidecek karnım büyümden yanına gideceğim
karnım büyüdüğü zaman üzülür diye gidemem artık

git git.. yanında ol tabi arkadaşının.
sonra da gitmemezlik etme, o zaman ''kıskanmasından korktuğun için gitmediğini'' düşünebilir sanırım.
alıngan olur o şimdi.. ah canım ah.. allah kimselere vermesin... allahım korusun hepimizi.. herkesleri.

selam kızlarrrr

çok sevindik canım, hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.

Hayırlı cumalar herkese, nasılsınız bugün arkadaşlar.....

merhaba selmakerem, sana da hayırlı cumalar canım.
iyiyiz, sen nasılsın?

selmakerem hoşgeldin canım klasik bi hamilelik günü benimkisi işte bulanma öğürme yer yer kusma uyku hali baş dönmesi baş ağrısı anlıycağın klasik yani ...

sağol canım aynen bulantı öğürme onların haricinde bütün günüm uykuyla geçiyor sersem gibiyim .Hiçbir kokuya tahammülüm yok deterjan,parfüm,yemek kokusu Allah yardımcımız olsun inş bu bulantılar fazla sürmez.....

kızlar eşimin bulantılarda yapmamı söylediği taktiği söylüyorum size... gülücekmişim... ya nasıl güliyim diyorum içim dışımda diyorum... hayatta en çok ne istiyodun sen diyo bebek diyorum o zaman bu bulantılardan zevk alman lazım kahkaha at diyo bana .. ben her bulandıkça karşılıklı kahkaha atıyoruz...benim koca delirdi ::))))

:) adam haklı
şikayet etmememiz lazım.. şükretmemiz lazım.

X