2010 Şubat Anneleri

yok cnm o kadar da değil bişe olmaz ben severim korku filimlerini ama babası yüzünden izleyemiyoruz ühühüh

ayy cnm dr um da bana kimyasal gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidecem kana bakalım yükselmeler devam ediyomu en son p.tesi yaptırdım 101.91 çıkmıştı bu 101 den önce 3 gün önce 16 çıkmıştı kanım 3 günde bu kadar yükselmişti ama benim sat 15 nisan 15 mayısta adet olmam gerekiyodu olmadım adetime 3 gün kala test yaptım silik çok açık ikinci çizgi çıktı inanmadım test bozuktur dedim ama o testimide atamadım hala saklıyorum:eek:sonra adetim 3 gün gecikti tekrar yaptım hiç bişe çıkmadı.
7. gün bir kez daha yaptım yine silik dedim bu test te bozuk arkadaşlarım ısrar etti kanba gittim ve değerim 16 çıktı sonrasınıd abaşta yazdım zaten rabbim büyük inş sevincim yarıda kalamyacak degerim yükselecek
agrılarım olmazmı ben ögrenmeden önce başladı belirtilerim o kadar erken yani
bel agrısı çok şiddetli kopacak gibi ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliyordum sonra hep adet olacakmışım gibi bir his ve sancım vardı ara ara giren uyku halim falan :eek:o akıntı bende de var halada var bakalım rabbim salıkla bebeğimi göndersin de razıyım herşeyine :Saruboceq:

Canım ben tedavi ile hamile kalmıştım geçen ekim ayında..Benim de beta hcg düşüktü..10. gün 34, 12. gün 57 idi..Kimyasal gebelik dedi dr un biri..Ama ben ikizlerime hamile kalmıştım...Ki senin 16 dan 100 küsura çıktığına göre gayet güzel katlanıyor değerlerin..:teselli::nazar:

Canım ben tedavi ile hamile kalmıştım geçen ekim ayında..Benim de beta hcg düşüktü..10. gün 34, 12. gün 57 idi..Kimyasal gebelik dedi dr un biri..Ama ben ikizlerime hamile kalmıştım...Ki senin 16 dan 100 küsura çıktığına göre gayet güzel katlanıyor değerlerin..:teselli::nazar:

ayy cnm allah razı olsun beni nasıl mutlu ettin bilemezsin cnm bu gün yine değerime bakacaklar bakalım o kaç çıkacak kan vermekten gına geldi ama katlanacak oluncaya kadar her şeyine razıyım dedim bundan sonrasında şikatet etmek yok :1rolleyes:

ebru sence sivilce çıksada hamile olunabilir mi ya bende sivilce çıkınca adet oluyorum bugün moralim bozuldu yaaaaa

loveli cnm benim bir tane arkadaşım hamile ve çok fazla sivilcesi çıktı neden olmasın ben çok kişidemn duydum hamile olup sivilce çıkan inş sen de öylesindir

kizlar benim adetime 2 gun var fakat o kadar uykum geliyorki kafamı kaldıramıyorum
dun idrar testi yaptım negatifti
psikolojikmi acaba ya

selamlaaarrrr
ben de geldiiiimmm :)

1 şubat bekliyorum :))) aksilik maksilik olurs, ocak annelerine mi geçicem ben :)))

Kızlar mrb.. Öncelikle tüümmm şubat annelerini tebrik ediyor ve sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini diliyorum. veee ben de şubat annesi olacağım inş Allah kısmet ederse.. ben şimdi şubat annelerinin listesini hazırlayayım, inş bizim bebişler diğer hamişlere şans getirir ve listemiz çoook kalabalık olur. Öptüm şekerler..

yarencım benıde eklermiisn yaş 24, kilo 64 , sat 27nisan tahmını dogum 1 şubat .tşkler

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| | | | |
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |

Son düzenleme:
kızlar siz de ilgili yerleri söylerseniz tabloyu dolduralım.bilgimiz olsun birbirimizden...

ya aslında 59 kilo değildim ben 56 kiloydum. ama aşılamada 3 kilo aldım. şimdi bunu hamilelikte alacağım kiloya eklemem mi lazım acaba :)

Son düzenleme:
Yeni gelen hamilelerii tebrikk ediyorum.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi inşalllahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt
hihoyyyt

kızlar benım su gibi akıntım var devamlı ıslaklık hissedıyorum ve halen ara ara belıme ağrı giriyor aynı regl ağrısı gibi .. sizdede böyle şey görülüyormu?

X