Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cnm dr um da bana kimyasal gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidecem kana bakalım yükselmeler devam ediyomu en son p.tesi yaptırdım 101.91 çıkmıştı bu 101 den önce 3 gün önce 16 çıkmıştı kanım 3 günde bu kadar yükselmişti ama benim sat 15 nisan 15 mayısta adet olmam gerekiyodu olmadım adetime 3 gün kala test yaptım silik çok açık ikinci çizgi çıktı inanmadım test bozuktur dedim ama o testimide atamadım hala saklıyorumsonra adetim 3 gün gecikti tekrar yaptım hiç bişe çıkmadı.
7. gün bir kez daha yaptım yine silik dedim bu test te bozuk arkadaşlarım ısrar etti kanba gittim ve değerim 16 çıktı sonrasınıd abaşta yazdım zaten rabbim büyük inş sevincim yarıda kalamyacak degerim yükselecek
agrılarım olmazmı ben ögrenmeden önce başladı belirtilerim o kadar erken yani
bel agrısı çok şiddetli kopacak gibi ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliyordum sonra hep adet olacakmışım gibi bir his ve sancım vardı ara ara giren uyku halim falan o akıntı bende de var halada var bakalım rabbim salıkla bebeğimi göndersin de razıyım herşeyine :Saruboceq:
Canım ben tedavi ile hamile kalmıştım geçen ekim ayında..Benim de beta hcg düşüktü..10. gün 34, 12. gün 57 idi..Kimyasal gebelik dedi dr un biri..Ama ben ikizlerime hamile kalmıştım...Ki senin 16 dan 100 küsura çıktığına göre gayet güzel katlanıyor değerlerin..:teselli: