2010 Şubat Anneleri

sen bu konularda tecrübelisin benim değerim 101 e yükseldi ama ben kaç haftalık oldugunu bilmiyorum sat ile de uyumsuzluk var adetim çok gecikti ama degerim bu muhtemelen geç döllenme dir diyoruz hayırlısı bakalım sence ben kaç haftalıgım

sen bu konularda tecrübelisin benim değerim 101 e yükseldi ama ben kaç haftalık oldugunu bilmiyorum sat ile de uyumsuzluk var adetim çok gecikti ama degerim bu muhtemelen geç döllenme dir diyoruz hayırlısı bakalım sence ben kaç haftalıgım

tabiki ebru1987 biz tecrübeli şubat anneleri olarak her zaman sizlerin yanınızdayız...ve sorularınızı elimizden geldiğince cevaplamaya hazırız
canım benim bu değerler konusunda benim bir bilgim yok malesef.benim satım 7 mayıstı. ben 30 ya da 31 günde regl oluyordum.yani 7 haziranda regl olmama gerekiyordu.olmadım.12'sine kadar bekledim .12 haziran'da idrar testi yaparak öğrendim hamile olduğumu..hemen ve çok belirgin olarak çıktı ikinci çizgi.doktorumu aradım.bir hafta sonra gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi.bir hafta sonra gittim.kese gözüktü ama kalp atışı yoktu.doktor moralimizi bozmayalım sata göre 6+4'tüm ama bebiş daha küçük gözüküyordu.geç yumurtlamışsındır muhtemelen dedi doktor.10 gün sonra tekrar gittim bebişim fasülye kadar olmuş pıt pıt pıt atıyordu kalbi....10 günde bebişim arayı kapatmıştı...ve sonra sata göre takip ettik hamileleiği...
canım çokta yardımcı olamadım ama en azından bu dönemdeki tecrübemi paylaşmak istedim...

ebru1987 bu arada senin sat kaç?

ayy cnm onu hiç sorma ben 15 nisan da adet olsum en son halada olmadım adetime 2 gün kala test yaptım varla yok arısı silik çizgi vardı adetim 2 gün gecikti yaptım bişe çıkmadı sonra adetim7 gün gecikti yine yaptım yine silik sonra kana gittim değer 16 çıktı ama gecikmeye göre değerin düşük oldugunu kimyasal gebelik olabileceğini söyledi dr um allah korusun inş sonra p.tesi günü bir kez daha yaptırdım 3 gün içinde 101e fırlamış ben muhtemelen adetime yakın tarihte hamile kaldım diyorum çünkü yumurtlama günündden sonra 8 günlük bir aramız oldu buda adetimde 3-4 gün öncesine kadar geliyo ve o günlerde benim akıntım oldu yumurta akı kıvamın da bence o rada hamile kaldım ben yani ben adetime yaçın çatlıyo yumurtalarım diye düşünüyorum yani ben ce değerim gayet normal yada ben öyle olmasını istiyorum

ebru1987 düşük bir ihtimal ama adet gününden 3-4 gün önce hamile kalınabiliyormuş.muhtemelen senin dediğin gibi olmuş..geç döllenme olayı..kaç haftalık olduğunuda en sağlıklı şekilde doktorun sana ulturason görüntülerinden sonra söyler..bir arkadaşım şu an sata göre 20 haftalık hamile ama bebeğin gelişimi geç döllenmeden dolayı 18-19 doktor hamilelik haftasını hesaplarken bebeğin gelişimini baz alıyor.yani arkadaşım 18 haftalık hamile..

hmm anladım cnm çok teşekkür ederim çok saol

aayy inş cnmö senin adet tarihin ne zaman acaba

aayy inş cnmö senin adet tarihin ne zaman acaba

Canım benim adet tarihi 14 Hazirann.Yanii daha yumoşlamadım bilee.Yarın yumoş kontrolüm varr bakalım yumoşlarr kaç tane olmuşşş :)Belkide ikizz tutar ehuehuehu saçmalıyorum iyicekaydirigubbakcemile3

balsuratcım ayrıca seni çok tebrik etiyorum neden dersen bu inanışına bende hamileyim geleceğim yanına demene bayıldım burda buna pek sık rastlanmıyo malesef bu yüzden seni tebrik ediyorum inandıktan sonra senin de hamile kalamman imkansız

olurmu hiç öyle şey eger isityorsan neden ikiz olmasın olur inş sen yeterki iste

olurmu hiç öyle şey eger isityorsan neden ikiz olmasın olur inş sen yeterki iste

balsuratcım ayrıca seni çok tebrik etiyorum neden dersen bu inanışına bende hamileyim geleceğim yanına demene bayıldım burda buna pek sık rastlanmıyo malesef bu yüzden seni tebrik ediyorum inandıktan sonra senin de hamile kalamman imkansız

Sağolasınn ebrummm :asigim:

kızlar sat göre 4+2yim daHA DR. DA GİTMEDIM KAN TESTİDE YAPTIRMADIM TESTTE ÖGRENDIM BENIM GİBİ OLAN VARMI ARANIZDA?

hadi kızlar iyi çalışın yaa hani şubat annelerinde bu kadar kişimi olacaz allah korusun artsın sayımız şubat anneleride girmiyo zaten merak ettiklerim var kimseden ögrenemiyorum girin de bilgilerimizi paylaşalım yaa

kizlarrr bebisleriniz hayirli olsun saglikla alin kucaklariniza
uzun ömürlü saglikli olsunlar :))
cok garip bi his bende gecen yil bugün bir hafta önce hamis oldugumu ögrenmistim
rabbim herkeze nasip etsin a.s.

X