2010 Şubat Anneleri

hadi kızlar iyi çalışın yaa hani şubat annelerinde bu kadar kişimi olacaz allah korusun artsın sayımız şubat anneleride girmiyo zaten merak ettiklerim var kimseden ögrenemiyorum girin de bilgilerimizi paylaşalım yaa

ebrucum ben şubat annesı olucam inş. 1 şubat.. sorabilrsin merak ettıklerını ..

ebrucum ben şubat annesı olucam inş. 1 şubat.. sorabilrsin merak ettıklerını ..

ayy cnm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin galiba benim tahminime görede şubat başı olacak dogumum satını ögrenebilirmiyim cnm degerin kaç çıktı

cnm benım sat 27 nisan 1 şubat dıyor hesaplayıcılar daha test yaptırmadım ilk gebelıgım kimsaysaldı o yüzden biraz beklıyorum haftaya falan ancak dr. giderim sadece evde test yaptım belirgin bi şekilde çıktı 2. çizgi ama kontrol çizgisi kadar koyu diildi bugun gecikmemın 7. günü ... senın kan degerın kaç çıktı cnm ? ağrıların varmı ? bende bel bacak ağrıları var ama çok rahatsız edıcı diil birde su gibi gelen akıntım var ...

cnm benım sat 27 nisan 1 şubat dıyor hesaplayıcılar daha test yaptırmadım ilk gebelıgım kimsaysaldı o yüzden biraz beklıyorum haftaya falan ancak dr. giderim sadece evde test yaptım belirgin bi şekilde çıktı 2. çizgi ama kontrol çizgisi kadar koyu diildi bugun gecikmemın 7. günü ... senın kan degerın kaç çıktı cnm ? ağrıların varmı ? bende bel bacak ağrıları var ama çok rahatsız edıcı diil birde su gibi gelen akıntım var ...

ayy cnm dr um da bana kimyasal gebelik olabilir dedi yarın tekrar gidecem kana bakalım yükselmeler devam ediyomu en son p.tesi yaptırdım 101.91 çıkmıştı bu 101 den önce 3 gün önce 16 çıkmıştı kanım 3 günde bu kadar yükselmişti ama benim sat 15 nisan 15 mayısta adet olmam gerekiyodu olmadım adetime 3 gün kala test yaptım silik çok açık ikinci çizgi çıktı inanmadım test bozuktur dedim ama o testimide atamadım hala saklıyorum:eek:sonra adetim 3 gün gecikti tekrar yaptım hiç bişe çıkmadı.
7. gün bir kez daha yaptım yine silik dedim bu test te bozuk arkadaşlarım ısrar etti kanba gittim ve değerim 16 çıktı sonrasınıd abaşta yazdım zaten rabbim büyük inş sevincim yarıda kalamyacak degerim yükselecek
agrılarım olmazmı ben ögrenmeden önce başladı belirtilerim o kadar erken yani
bel agrısı çok şiddetli kopacak gibi ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliyordum sonra hep adet olacakmışım gibi bir his ve sancım vardı ara ara giren uyku halim falan :eek:o akıntı bende de var halada var bakalım rabbim salıkla bebeğimi göndersin de razıyım herşeyine :Saruboceq:

cnm hayırlsıı bakalım şimdi başka topikte arkadaşın kan değeri düşmüş üzüldum ona allah ım hakkımızda hayırlısını versin.. cnm bu kan degerı kaç günde bir ikiye katlaması lazımdı unuttumda ben onu :) cnm heaplara göre sen 6. haftadasın kese görülebilir inş. görürsün :)

adetim geçeli bir gün oldu geçen ay gecikme yaşadım diye adet tarihim ileriye attı test yapmaya korkuyorum

ayy loveli heyecanlandım cnm inş adetin gebelikten dolayı gecikmiştir cnm burda yanlız kalamktan sıkıldım hadi çogalalım artık

inşallah kızlar bekliyorum işte olumlu olumsuzhaber veririm size

merhaba kızlar inşallah bende şubat annesi olurummmmmm 4-5 gün var reglime çatlıycam test yapsam çok mu erken olurrrrrr

bu arada hamile tüm arkadaşları kutluyorumm.
Ebru cum inşallah güzel haberler alırısın sen de.

kızlar rada başka kopiclere ugruyorum orada yeni hamile kalan arkadaşlerın varlıgını görüyorum ama kimse nedense bu topice gelmiyo bizi begenmiyomusunuz yoksa:CüvCüv:senağlama

selam arkadaşlar,.arkadaşımız demişki,çok sessiz bu topic diye,bence bi on gün sonra burası baya bi kalabalık olacak,.şimdi biraz erken,diye düşünüyorum,.benim adet tarihim 9-10 mayıs,.ALLAH nasip ederse bende şubat annesi olmak çok istiyorum..tabiki herşeyin hayırlısı..balsuratın açtığı sayfa inşallah uğurlu gelir:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:delikafadulden :eek:

ayy cnm benim inş ugur getirirde burası dolup taşar ama yok kimse yok benim muhtemel dogum tarihim 4 şubat olacak ama ben ögreneli 1 hf ta oldu 1 hf dır kaç kişi gebe kladı benim ögrendiğim gün 4 kişi yine ögrenmişti bizim topicde ama kimse gelmedisenağlama

bu rada avatarından korktum :1shok: halka gibi abooowww

ayy inş cnm keşke öyle birileri gelsede sohbet etsem sıkıldım bütün gün bu boş sayfanın bekçiliğini yapmaktan

bu arada ebrucum,fazla avatarıma bakma,ALLAH korusun hamilesin falan korkarsın,,aman aman....:1ninca: :1ninca:

X