selam hanımlar, valla geldim ancak işte... ortalığı toparladım, azıcık uyudum... yemek yapmam lazım-canım istemedi.
ben de sizin yanınıza geliyim dedim.
ama geçmişi çok çok okuyamadım.
nasıl herkes?
amin kızlar allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...
amiinn...
biz de 7 aylık evliyiz.
bu hafta 8. haftamın içindeyim... 7+3 olduk teyzeleri :)
KIZLAR BEN de 4 haftalıkım :)))
20 şubat doğum görünüyoooo
hoşgeldin akpak, allah tamamına erdirsin inşallah canım.
arkadaşlar ya birşey sorucam size..
benim göğüslerim çok irileşti ve çok sertleşti. sizin de öyle mi
resmen canım yanıyo ya dokununca...
aynen denizkızıl, göğüslerim zaten daha adetim gecikmeden şişmeye başlamıştı.. acıyla karışık sancımalarım oluyor. irileşti epeyce benimkiler de..
sütyen alıcam bu haftasonu inşallah.
doktorum 8. haftayı geçir, hemen al özel bir sütyen dedi. 8. haftanın sonunda büyüme duracakmış bir süre. sonra 5. ydan itibaren yine ağrılı büyüme başlayacakmış.
ben normalde de gece yatarken çıkartırdım ama şimdi gündüz de hiç tahammül edemiyorum. cendereye sokmuşlar gibi hissediyorum. tabii küçük geliyor artık çamaşırlar.
ben evin içinde gündüz de takmıyorum... gece zaten takmıyorum.
ama bu pek iyi değil, sarkıcaz.. benden söylemesi...
volescim sağol tatlım
bakıcaz artık bi çaresine
geceleri nasıl yatıyosunuz kızlar ben çok zorlanıyorum yüz üstü yatmaya alışmışım
bi türlü uykuya geçemiyorum yan yatıncada bacak arama yastık koyuyorum öyle rahat ediyorum
ben de hep yüzüstü uyumaya alışmışım çocukluğumdan beri.. meleğimin üstüne yatmıyım diye, zorla sırtüstü yatıyorum.. ama kasık ağrısı sebebiyle gecede birkaç kere uyanıyorum ben.
kızlar bişey paylaşıcam sizinle bebeğimin günlüğünü tutmaya karar verdim.. daha doğrusu bi arkadaşım aklıma soktu o yapıyormuş benimde çok hoşuma gitti ve yapmaya karar verdim... aklı erdiğinde yazdıklarımı anlayabilecek yaşa geldiğindede doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum sanırım çok anlamlı olur.. her günü değil o biraz sıkıcı olabilir ama özel zamanları mesela kontrolere gittiğimde hissettiklerim yada zaman zaman tekmelediğinde yaşadıklarım gibi.. aralarada ultrason resimlerini falan koymayı düşünüyorum bence çok hoş bi fikir ne dersiniz...?
ben başladım :)
ama bilgisayarda yazıyorum ben..
bitince ciltletirim diye düşündüm.
Hatta size, ilk başını okutabilirim...
SAT : 27 Nisan 2009
Seni ilk hissettiğim gün : 14 mayıs 2009 - anneannenlerin evinde, salonda anneannenle dedikodu yaparken  çok şiddetli kasmıştın karnımı, kasıklarım çekildi birden, aniden rahmime indiğini fark ettim. Bu inanılmazdı meleğim… 3-5 damla kanla, yerleştiğini anladım içimde.
Henüz babana bişey söyleyemedim, emin olmak istedim bizimle olduğundan.. Sen benimlesin…. : 25 Mayıs 2009 –pazartesi
MELEĞİM… CANIM BEBEĞİM… SANA GEBEYİM… merhaba arkadaşlar ben geldim.hatta doktordan geldim bebegimi gördüm
aaa gözün aydın papatya.. hayırlı olsun... aşık oldun di mi sen de o mercimek kadar varlığa :)