sizin bebeşlerin dogum tarihi ne zamana denk geliyor.benim ilk kızım sezeryan oldugu için budu halıiyle sezeryan olacagı için bir hafta öncesinden doguyor yani 5-6 şubata denk geliyor
ben 1 şubatı bekliyorum sat'a göre.. ama, sanırım ben ocak annesi olucam.
o topiğe gitmek istemiyor canım. burayı seviyorum ben.. arada bi bakıyorum ama..
beni dışlamayın emi kızlar? ben aslında ocak annesiyim sanırım :)
tebrikler yalel.allah insallah saglikli hayrli bi bebek nasip eder. benimde cocugm olsaydi subatta dogacakti ama ben dun dusuk yaptim. cok zor bisey canindan can gidiyo. dunden belli aglamaktan bi hal oldum. tekrar hamile kalmaktanda korkuyom.ayni sey basima gelcek diye . sen kendine cok dikkat et kendine ve bebege iyi bak; tebrikler:çok üzgünüm:
canıımmm... allah sabır versin. korkma sakın.
ben de yaşadım düşük... çk zor oluyor ama, geçiyor acısı... emin olabilirsin.
yavaş yavaş sızı hafifleyerek kayboluyor.. ama aklından çıkmıyor tabi.. hep, ''düşmeseydi şimdi şu kadarlık olurdu'' diyorum içimden..
ama geçiyor o ilk zamanki acı.
azıcık dirayetli ol lütfen.
ikinci gebelik için mutlaka doktorunu dinle ve hemen gebe kalma. muhakkak 3 ay bekle en az.
yat dinlen.
kürtaj olduysan, daha çok dinlen.
ben kürtaj olmamıştım, kendiliğinden boşalmıştı her şey, o yüzden sadece 1 gece hastahanede kalmıştım-çok kan kaybettiğim için.
ama sende kürtaj da varsa, aman çok iyi dinlen.. dikkat et kendine.
bu günler geçecek...
kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okumadım ama bir arkadaşımızın düşük yaptığı gözüme çarptı allah korusun cnm tekrarından rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın inş hiç birimize de yaşatmaz
canım hoşgeldin. gözüm seni arıyor bulamadım bi türlü...
nasılsın?
hayırlı haberler getirsin inş cnm ben cuma akşamı iş çıkışı gidecem kısmet olursa inş kalbinide görürüz eger sata göre gelişirse kolarını bacaklarını bile görebiliriz inşallah ama benimkisi geriden geliyo
((((((( ayy allahım saglıkla orda içimde büyüsün inş kızlar bide bu gün bişe ögrendim bir arkadaşımda elevit çok fazla kilo aldırıyomuş ben de çok kilo aldım özellikle de göbeğimin altı kocaman oldu cuma günü dr söylicem başka bir ilaç versin hem içemiyorum kocaman ve kötü kokuyo çogu zman çıkarıyorum hapı
(((
elevit çok kilo yapıyor. folik asit kilo yapıyor.. daha doğrusu B vitamini çok kilo yapar. folik asit de bir B vitamini çeşitidir. dolayısı ile şişirir insanı.
ben de elevit kullanıyorum, Solgarın folik asit tabletlerini kullanıyorum. ayrıca demir eksikliğim yüzünden de demir ilacı kullanıyorum.
haliyle .çok feci şiştim.
fatolina sorma canım benimde çıktı... hafta sonu pantolon bakmaya çıkıcam kendime emin değilim ama ya yaren yada yalel biri lcwaikikide 25 tl'ye beli lastikli pantolon var demişti direk onlara bakıcam.. hamile kıyafetleri çok pahalı.. insanı bi evlenirken bide hamileyken soyuyolar resmen.....
ben demiştim Voles..
hiç kaçırmayın.
Waikiki'de var, 20-25 tl arası değişiyor fiyatları. Mavi Jeans'te var.. 25-35 tl aradı fiyatları var.
ayrıca her yerde, özellikle C&A'da üst giyim var çok güzel şeyler... gidip hamile butiklerine para pul saçmayalım kızlar.