2010 Şubat Anneleri

ebru1987 canım ayne dertten muzdaribiz bende folik asidi görünce midem kalkıyo.. dr.umu aradım.. bulantı hapı kullanmamı söyledi "postadoksine" verdi bana çıkar çıkmaz işten onu alıcam öğürmekten başım ağrıyo artık hele bide iş yerinde olunca dahada zor..

hazinem canım Allah sabırlar versin bu acılarnı unutturcak bebişin en kısa zamanda gelir gene inş. canım

voles ya folik çok kilo yapıyo evet sinir oluyorum doğru dürüst yediğim bişey yok ama gobiş çıktı şimdiden

ilk gebeligimde bende onu kullanmıştım fena degil.kızlar ben tam dört ay çekmiştim bulantı resmen eziyet çektim bende ozamanlar çalışıyordum.mecburiyetten bıraktım artık halim kalmamıştı

fatolina sorma canım benimde çıktı... hafta sonu pantolon bakmaya çıkıcam kendime emin değilim ama ya yaren yada yalel biri lcwaikikide 25 tl'ye beli lastikli pantolon var demişti direk onlara bakıcam.. hamile kıyafetleri çok pahalı.. insanı bi evlenirken bide hamileyken soyuyolar resmen.....

hazinem canım başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasın inş.. çok zordur eminim.. bu acıları en kısa zamanda unutturacak bi bebiş haberi duyarsın inşallah....

Benim düşükle beraber 3.olacak canım, 2 ay önce düşük yaptım, birde 8 yaşında oğlum var.

benim 3 yaşında bir kızım var

maşallah, Allah bağışlasın

fatima senin ilk bebegin cinsiyeti ne kaç yaşında

İlk bebeğim 8 yaşında ve erkek canım

sizin bebeşlerin dogum tarihi ne zamana denk geliyor.benim ilk kızım sezeryan oldugu için budu halıiyle sezeryan olacagı için bir hafta öncesinden doguyor yani 5-6 şubata denk geliyor

Benimkisi ultrasona göre 15 şubat canım, ilki normaldi buda öyle olur inş.:Saruboceq:

Hazinem geçmiş olsun, Rabbim sana sağlık versin inş, ve en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

Folik asit bencede kilo yapıyor ama inandıramıyorum kimseyi

ama bu haftadan sonra bırakıcaz heralde foliğ ben pazartesi sorucam bakalım doktoruma
nette öyle okumuştum evet canım hamile kıyafetleri çok pahalı oluyo ama artık yeni moda giysilerin hepsi hamile kıyafeti gibi olduğu için pek zorlanmıcaz
hepsi göğüsten bollaşıyo
evet abalm almış bana bende alıcam ama o kotlardan çok

Hazinem geçmiş olsun, Rabbim sana sağlık versin inş, ve en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

Folik asit bencede kilo yapıyor ama inandıramıyorum kimseyi

evet canım ya gerçekten yapıyo kilo
nettede yazıyo zaten ama fazla iştahım yok bari ordan bişeyler alıyım diye içiyorum doktor günde 3kez dedi ben sabah akşam içiyorum ne yapıyım
böyle gidersem çok kilo alırım çünkü :CüvCüv:

sizin bebeşlerin dogum tarihi ne zamana denk geliyor.benim ilk kızım sezeryan oldugu için budu halıiyle sezeryan olacagı için bir hafta öncesinden doguyor yani 5-6 şubata denk geliyor

ben 1 şubatı bekliyorum sat'a göre.. ama, sanırım ben ocak annesi olucam.
o topiğe gitmek istemiyor canım. burayı seviyorum ben.. arada bi bakıyorum ama..
beni dışlamayın emi kızlar? ben aslında ocak annesiyim sanırım :)

canıımmm... allah sabır versin. korkma sakın.
ben de yaşadım düşük... çk zor oluyor ama, geçiyor acısı... emin olabilirsin.
yavaş yavaş sızı hafifleyerek kayboluyor.. ama aklından çıkmıyor tabi.. hep, ''düşmeseydi şimdi şu kadarlık olurdu'' diyorum içimden..
ama geçiyor o ilk zamanki acı.
azıcık dirayetli ol lütfen.
ikinci gebelik için mutlaka doktorunu dinle ve hemen gebe kalma. muhakkak 3 ay bekle en az.
yat dinlen.
kürtaj olduysan, daha çok dinlen.
ben kürtaj olmamıştım, kendiliğinden boşalmıştı her şey, o yüzden sadece 1 gece hastahanede kalmıştım-çok kan kaybettiğim için.
ama sende kürtaj da varsa, aman çok iyi dinlen.. dikkat et kendine.
bu günler geçecek...

canım hoşgeldin. gözüm seni arıyor bulamadım bi türlü...
nasılsın?

elevit çok kilo yapıyor. folik asit kilo yapıyor.. daha doğrusu B vitamini çok kilo yapar. folik asit de bir B vitamini çeşitidir. dolayısı ile şişirir insanı.
ben de elevit kullanıyorum, Solgarın folik asit tabletlerini kullanıyorum. ayrıca demir eksikliğim yüzünden de demir ilacı kullanıyorum.
haliyle .çok feci şiştim.

ben demiştim Voles..
hiç kaçırmayın.
Waikiki'de var, 20-25 tl arası değişiyor fiyatları. Mavi Jeans'te var.. 25-35 tl aradı fiyatları var.
ayrıca her yerde, özellikle C&A'da üst giyim var çok güzel şeyler... gidip hamile butiklerine para pul saçmayalım kızlar.

günde 3 kere olan nedir yahu?
arkadaşlar.. bence folibol molibol... bırakın. solgar-400 mikrogram folik asit içeriyor direk.
tek tablet yani.
bi sorun doktorunuza.. ben bunu kullanıyorum.
günde 1 tane.. tamamdır.
ama kilo yapıyor tabiki..
günde 400 mikrogram muhakkak kullanmak zorundayız.

folik plus canım günde 3 dedi doktorum
ama ben 2içiyorum
bu haftadan sonra bırakıcaz heralde
ilaç içmekten nefret ediyorum başımın ğaırsa dahi içmezdim ama şimdi
folik progestan bitse biran önce şu ilaç işleride
rahat etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…