2010 Şubat Anneleri

mrb kızlar bende şubat annesi olmuşum ocak annelerine takılıyodum ama bir hata olmuş benim asıl yerim burasıymış :))))))

canım ceylanım çok teşekkür ederim rabbim sanada versin çok değil bir iki güne kadar sende geleceksin yanıma yakanı bırakmıcam kurtulamazsın benden

yaa neden kimse yokkk:KK43:(( konuşacak kimse yok sıkıldım ama hadi gelin artık

yarın adet günüm bakalım ben guruba dahil olacak mıyım ama ben ümitli değilim klomen kullandım geçen ay gecikme yapmıştı belki bu ay da aynısını yapar

loveli cnm asla böyle düşünme ben de hep öyle diyordum ben hamiş kalamıyacam olmuyor falan gibi bu ay hiç böyle bişe demedim arkadaşlarımın sayesinde beni de kendilerinide motive ettiler ve sonucu görüyosun eminim sen de hamiş kalacaksın inan kalacagına karamsar olam asla

Kızlarrrr yeni hamişlerrr hoşgeldinizzzzz..Tebrikk ediyorummm sizleriiii allaha emanet olunnn.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipppp etsinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

amin cnm allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun inş

ben anne karnında yolculuğu izledim dr vardı ne büyülü şeyyyy

kıslarrr artıyormu şubat anneleriii hadi bakalım inşallahhhhhhh her isteyen şubat annesi olurr allahım

kizlar bende insallah bir subat annesi olacagim. azonce ogrendim kan testi sonucum pozitif cikmis. :CüvCüv:

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn

sultancım tebrik ediyorum cnm rabbim tamamına erdirsin inşallh

bi şubat annesinin süprizinide ben vereyim arkdaşım gelir burda söyler ama sevcan hamile hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:

SEVOM HAMİŞŞŞŞ ulaa topiğe gelseneeeeeeeeeeeee.SEvomaaaa aÇTIĞIM BAŞLIKK UĞURLUU GELDİİİ BELKİDE BESMELE ÇEKTİMM.SEVomm hamiş herkezz duysunnnnnnnn:dance::dance::dance::nazar::sm_cool:

son dakka ocak annesı olmus balumcum..bızler bakalım olcakmıyız
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

alkisalkisalkisEvettt canımm OCAK annesi olmuşş :):nazar::nazar:

canim benim duan kabul oldu valla sok oldum tekrar tbler

Balımın açtığı topik bana şans getirdi.:nazar:
Ama ben Ocak annesi olucam kısmetse.kaydirigubbakcemile3
İnşallah sizlerde Şubat veya Mart annesi olucaksınız.:lepi:

kizlar bende insallah bir subat annesi olacagim. azonce ogrendim kan testi sonucum pozitif cikmis. :CüvCüv:

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn

Tebrik ederim.alkisalkisalkis
Darısı tüm isteyenlere olsun.

efyzeyno allah razı olsun cnm rabbim senin bebeginede sağlıklı öbür nasip etsin inş

X