2010 Şubat Anneleri

aaaaaaayyyyyyyyyyyy o kadar çok konuşulmuşki geçmişi bitiremedim galiba yeni hamişlerimiz var tebrik ediyorum onları yalel cnm nasıl bişe bu teştler yaa vallahi aklım almadı benim de gözümü korkuttun benim de iznim yok 1 saatlik bile iznim yok dr henuz test istemedi ama isterse eger özel de yaptıracaz ben araştırdım yapılan testte göre ücret değişiyomuş burda ama normaol bir kan idrar testinin tanesini 10 lira ya yapıyolarmış 40 tane test var diyosun aboooo 40 test eger hepsi 10 lira ise 400 e malolacak :KK43:(((((((rabbim sağlık vers,n bebeklerimizede ne yapalım ek iş blacaz artık başka çaresi yok :))))))))

günaydınnnn kızlarr
biz birazdan doktora gidiyoruz şans dileyin dua edin bize olurmu...
hepiniz öpüldünüz gelir gelmez yazıcam hoşçakalın...

ayyy cnm rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin

Çok kalabalık yaptım burda kızlarr:jeyyar: 2gün sonra defolup gidicem buralardan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayy aşkolsun balsurat gidersen küserik sakın sen buranın kurucususun ve burda kalacaksın burası sana ugur getirecek inş gidemezsin hiç bir yere bırakmıyoz seni

günaydın kızlarr,

güzel haberlerle döndüm çok şükür dün dr. gittim kanamadan sonra ultrasona girdim ve bebişimizin beslenme kesesi oluşmuş kalbide pıt pıt atıyo bi aksilik yok çok şükür.. kesenin etrafı çok düzgün düşük tehlikesi olanlarda bu kese büzülür dedi şu an için bi tehlike görmedi ama bol bol dinlenmem gerekiyormuş.. içim rahatladı bi ohh çekebilirim artık :))

Volescim çok sevindim hadi gözünaydın, kalp atışlarınıda duymuşsun bebeğinin, darısı başımıza inş.Bol bol dinlen kendini yorma canım.....

Volescim çok sevindim hadi gözünaydın, kalp atışlarınıda duymuşsun bebeğinin, darısı başımıza inş.Bol bol dinlen kendini yorma canım.....

sağol canım 2 gündür yaşadığım stresten sonra ilaç gibi geldi walla darısı inşallah tüm kalp atışını duymayı bekleyen arkadaşlarıma :Saruboceq: zemuszemus

günaydın hamişler...
voles gözün aydın cnmm.. çok üzülmüştün 2 gündür.. sevindim güzel haberler almana... darısı diğer hamişlerin başına... opuyorumnanaktan

voles cnm çok şükür rabbim büyük işte dualarını geri çevirmedi inş ben de 19 unda kalp atışlarını görürüm bebeğimin çok korkuyorum rabbim tüm annelerimizi ve tüm bebekleri korusun inş

günaydın kızlar sonuç kocaman bir 0,44 yani bu ayda anne olamadık kızlar size haber vermek için girdim bu akşam yola cıkcaz valiz hazırlamam lazım 1 hafta yokum k.i.b

günaydın kızlar sonuç kocaman bir 0,44 yani bu ayda anne olamadık kızlar size haber vermek için girdim bu akşam yola cıkcaz valiz hazırlamam lazım 1 hafta yokum k.i.b

:1hug::teselli::çok üzgünüm:İnşallahh önümüzdekii ayda anne oluruzz canımm

bbaran aramıza hoşgeldin, tebrik ederim.
volescim gözünaydın allah bir daha böyle sıkıntılı şeyler yaşatmasın inşallah.

özbek üzülme olur mu, önümüzdeki ay inşallah. umudunu kaybetme sakın. hadi tatilde dinlen de gel bakalım. iyi yolculuklar.

çok teşekkür ederim kızlar sağolun üzüntüyü sevinci burda sizlerle paylaşmak çok güzel iyiki varsınız... Ozbek83 canım sende üzme kendini inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz sakın üzme kendini sadece doğru zamanı bekliyo bebişin gelmek için dünyaya... senin içinde dua adicem canım..

X