2010 Şubat Anneleri

CiciliBicili, o testlerin isimlerini söylemem imkansız :)
o kadar çok şey varki... sanırım 40 madde falan vardır istenen testlerin isimleri.
bazıları kanda bakılacak bazıları idrarda.

bu sadece ilk kontrolde yapılacak olan test. sonraki aylarda bu kadar kapsamlı başka test olmayacak yani.

hadi diktir madem :)

bana da bissürü verdi. ben medical park-göstepe'ye gittim doktorum orda.
orda yaptırdık o bissürü testleri.
800 tl para verdik sırf o kan ve idrar testleri için.
geçen hafta da smear testi yapmıştı, 50 tl de ona verdik.

ben de bugün 800 tl duyunca şok geçirdim. taksit maksit yok. tek çekim alıyorlar. nakit verirsen-cash para yani, 780 tl oluyormuş.

sen hangi doktoa gidiyorsun fatolina?

canım, hoşgeldin, sana da aynı güzel dilekleri takdim ediyoruz.

verdiği testler hemogram, hbsag,anti hıv,açlık kan şekeri serbestT3,sebestsT4,tam idrar,tsh
bunları yaptırcakmışım canım seninlide böylemi canım sizin sigorta yokmu çok paraymış bu testler devlette ücretsiz bu testler neden orda yaptırmadınız ki ?
ben Kocaeli'deyim canım özel aile tıp merkezi var oraya gidiyorum

FAtolina, 10 haftalık bebeği karnında görememişse o doktor, evet bi sorun var o ultrason aletinde demekki.
bencede ya o ultrasonda ya da ultrasonla bakamayan doktorda kesin bi sorun var :eek:lmaz:
ben bugün tahlil sonuçlarımı göstermeye gitmiştim ama dokor bu kez de karından bakayım dedi ve 4+5 olmama rağmen bebişimi gördümmm minicik ama yine de gördük, opuyorumnanaktan
doktorum kalp atışları için çok erken olduğunu söyledi, ve ayın 29 na randevu verdi, inşallah o zamana kadar bi sorun çıkmazsa 7+3 olacağım ve Allahın izniyle bebişimin kalp atışlarını da o zaman duyarım hihoyyyt

bu arada ben yokken o kadar çok mesaj birikmiş ki, kızlar hepsini okumaya çalışıyorum ama daha bitiremedim o yüzden tüm güzel haberlerle gelenleri kutlarım

Voles sakın üzülme ve moralini yüksek tut ki bebişin de Allahın izniyle sana tutunsun ve bol bol dinlen gerekiyorsa işinden bi süre izin al izin alamıyorsan rapor falan al ama sakın unutma iyice dinlenmelisin :teselli:

cicilibicili öncelikle hoşgeldin ve Raabim sana (ve hepimize) bebişikucağına almayı nasip eder inşallah (aminnn), doktorum benden tam idrar, hemogram, hıv, tsh, açlık ve tokluk kan şekeri falan istedi, senden de istemesi lazım ama iki kontrolde de aynı doktora mı gittin? ayrıca özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun

kızlarr slmlar... neler olmuş ben buraya uğramayalı :)))

yalel,fatolina,fifa1415 ve diğer unuttuğum arkadaşlar kesesini gören,kalp pıtpıtlarını duyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum... hele yalelcim senin o ilk haberini veriş msj okuyunca çok duygulandım... rabbim kucağınıza alıp miss kokularını duymayı da nasip eder inş.. allahım sizi ve bebişlerinizi korusun... :Saruboceq:

kesesini,bebişini göremeyen ve kalp atışlarını duyamayan arkadaşlar da inş. en kısa zamanda o duyguyu yaşarsınız...

verdiği testler hemogram, hbsag,anti hıv,açlık kan şekeri serbestT3,sebestsT4,tam idrar,tsh
bunları yaptırcakmışım canım seninlide böylemi canım sizin sigorta yokmu çok paraymış bu testler devlette ücretsiz bu testler neden orda yaptırmadınız ki ?
ben Kocaeli'deyim canım özel aile tıp merkezi var oraya gidiyorum

valla bana verdiği testler pek bi çok.
bunlar da var içinde tabi. ama isimlerini hatırlamıyorum canım ya.. bak sinir oldum şimdi.

bağkurluyum ben, bağkuru kapattırıp ssk'lı olmaya çalışıyorum şimdi. bu böyle giderse iflas ederiz :)

bencede ya o ultrasonda ya da ultrasonla bakamayan doktorda kesin bi sorun var :eek:lmaz:
ben bugün tahlil sonuçlarımı göstermeye gitmiştim ama dokor bu kez de karından bakayım dedi ve 4+5 olmama rağmen bebişimi gördümmm minicik ama yine de gördük, opuyorumnanaktan
doktorum kalp atışları için çok erken olduğunu söyledi, ve ayın 29 na randevu verdi, inşallah o zamana kadar bi sorun çıkmazsa 7+3 olacağım ve Allahın izniyle bebişimin kalp atışlarını da o zaman duyarım hihoyyyt

Voles sakın üzülme ve moralini yüksek tut ki bebişin de Allahın izniyle sana tutunsun ve bol bol dinlen gerekiyorsa işinden bi süre izin al izin alamıyorsan rapor falan al ama sakın unutma iyice dinlenmelisin :teselli:

7+3.. kesin duyarsın elbette. hayırlısıyla inşallah..

Voles'e ne oldu? ben geçmişi okuyamadım pek????

Ayy yalel cnm seni kutlamayı unutmuşum, darısı bizlere inşallah

teşekkürler fifa1415 :) amin, darısı başınıza inşallah

kızlarr slmlar... neler olmuş ben buraya uğramayalı :)))

yalel,fatolina,fifa1415 ve diğer unuttuğum arkadaşlar kesesini gören,kalp pıtpıtlarını duyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum... hele yalelcim senin o ilk haberini veriş msj okuyunca çok duygulandım... rabbim kucağınıza alıp miss kokularını duymayı da nasip eder inş.. allahım sizi ve bebişlerinizi korusun... :Saruboceq:

çok teşekkürler bebeg, darısı başınıza olsun inşallah.
inşallah, kucaklarımızda görelim melekleri.. koklayalım öpelim, ısırp koparalım butlarını popolarını :)

valla bana verdiği testler pek bi çok.
bunlar da var içinde tabi. ama isimlerini hatırlamıyorum canım ya.. bak sinir oldum şimdi.

bağkurluyum ben, bağkuru kapattırıp ssk'lı olmaya çalışıyorum şimdi. bu böyle giderse iflas ederiz :)

aynen canım altından kalkızmaz o neymiş öyle yahu
birazn evvel ssk ya geçmeye bak tatlım
bebeg sağool canım a.s.

yarın gidiyoruz bizde dr amcaya inş keseyi görürüz...
FATIMA38 ani bi karar değişikliği ile hüma arzu hanım yerine,erciyes hast.çetin beye gidiyorum...mükemmel bi dr muş biraz önce 8 yıllık hastası olan arkadaşım geldi o bahsetti ve dr la konuştum tlfda gerçekten tlf da bile çok ilgili...önceki gittiğim ezberden bişiler dedi hiç bişi anlamadım :KK43:(

Hadi bakalım hayırlısı, yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

hadi diktir madem :)

Ölçüyü verdim bile:))

bebeg sağool canım a.s.

Allah Allah bagkur neden karşılamıyor ki

bebeg sağool canım a.s.

feci bişey hakkatten.. şok geçirdik.
ve muamele sıfır.
bu parayı başka yerde versek, üstüne kahvaltı ısmarlar :) bu salak hastahane, ilgisiz alakasız.. pislik içinde.
bi daha gitmicem ben medikal park-göztepeye.

Ölçüyü verdim bile:))

Allah Allah bagkur neden karşılamıyor ki

ölçünü söylesene fatima :)
Bağkur bişeyi karşılamıyor. uyuz bi sistem.

slm kızlarr.. çayımı içerken topiğime uğradım.. bu arada bakiim bi sizede ne gelişmeler var dedim :)

yalel.. amin canımm.. inş.. tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla inşallah .. :Saruboceq:

bana da bissürü verdi. ben medical park-göstepe'ye gittim doktorum orda.
orda yaptırdık o bissürü testleri.
800 tl para verdik sırf o kan ve idrar testleri için.
geçen hafta da smear testi yapmıştı, 50 tl de ona verdik.

ben de bugün 800 tl duyunca şok geçirdim. taksit maksit yok. tek çekim alıyorlar. nakit verirsen-cash para yani, 780 tl oluyormuş.

merhaba ben 2009 şubat annesiyim şubat ayında göstepe medical parkta normal doğuma 1000 tl ödedim ne testiymişki o 800 tl tuttu çok merak ettim ben ilk testlere 12 tl ödemiştim çok zam yapmışlar diye duydum artık giden kimse memnun değil doktorun kim orda

herkese günaydın.nasılsınız annecikler...
biz iyiyiz.çok şükür herşey yolunda.bugün çok güzel birgün olur, bol bol yeni hamilemiz olur, dr a gidenler güzel haberlerle gelir inşallah.
hadi bakalım toplaşın artık nerelerdesiniz...

X