2010 Şubat Anneleri

Bende bugün bir tane ölçü verip diktiricem canım, dar giymek bebişe zarar verir mi acaba, şimdi daha çok minik ya o açıdan sordum

evet, bende dar kot vardı bugün.
doktorum ''çok dar giymesek iyi olur'' dedi.
organ gelişimi safhasındaymış melekler şimdi... kan akışını yavaşlatmamak için, dar giymemek lazımmış.
zaten bu sebeple, bunu duyduk diye gittik acilen yeni pantolonlar aldık.

hiç boşa diktirme.. git bir waikiki mağazasına, inanki çok güzel beli lastikli pantolonlar var. tanesi 19 - 25 tl arası değişiyor.

İnşallah hayırlısıyla duyabilirim canım, eminim çok güzel bir duygudur Yalelcim...

Haber alınca bize hemen yaz canım ya merak ettim
valla bende burda catlıcam kızlar yaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınız
hamiler güzel bir hamilelik geçirmeniz
hamile olmayanlarada bir an önce hamile kalmanız dile ile merhaba

merhaba hoş bulduk canım a.s.

kız senin burda ne işin var yakaladım seni

canım karnından mı baktı, alttan mı?

bana da sordu, illa duymak istiyorsan alttan bakıcaz yine.. henüz çok küçük.
karnından duyamayız dedi.

ben de çatlamıyım meraktan diye, alttan bakmaya razı oldum :)

canım benden önce bi hastası vardı 10 haftalıkmış karından göremedim dedi seninki hiç görünmez o zaman alttan bakalım dedi bende pek istemem rağmen ikna oldum neyse, kalp atışlarını duymak
için ayrı bi cihaz falan mı takılıyo ki kafam karıştı şimdi çok

valla bende burda catlıcam kızlar yaaaaaaa

kız senin burda ne işin var yakaladım seni
seni takip ettim hanım efendi esas ben yakaladım seni hem özelden hemde topikte yazdım test sonuçunu ama cevap alamadık burda öğrendik çok bilmiş cadıı :eek:klava::eek:klava:

ay canım onlar daha minicik ama benimde çıktı gobişim ya zaten hafiften vardı
ama daha bi belirginleşti kaydirigubbakcemile3
aa waikikide vardı lastikli kotlardan hemen almam lazım benimde çok rahatmış kullanan arkadaşlarım sölemişti
iyi günlerde giyin canım

benim de vardı göbüşüm zaten.. şimdi daha çıktı.
ve ben bu çıkışların sebebini gözümle görüyorum... geçen hafta kesemiz 7 mm idi.. rahim elma büyüklüğünde idi.
bu hafta, kesemiz elma büyüklüğünde, rahim 2 portakal büyüklüğünde. bebek 7 mm. :)

evet, bende dar kot vardı bugün.
doktorum ''çok dar giymesek iyi olur'' dedi.
organ gelişimi safhasındaymış melekler şimdi... kan akışını yavaşlatmamak için, dar giymemek lazımmış.
zaten bu sebeple, bunu duyduk diye gittik acilen yeni pantolonlar aldık.

hiç boşa diktirme.. git bir waikiki mağazasına, inanki çok güzel beli lastikli pantolonlar var. tanesi 19 - 25 tl arası değişiyor.

Alıcam zaten canım da, beyaz istiyordum çok begendiğim bir kumaş var diktiricem inş.

canım benden önce bi hastası vardı 10 haftalıkmış karından göremedim dedi seninki hiç görünmez o zaman alttan bakalım dedi bende pek istemem rağmen ikna oldum neyse, kalp atışlarını duymak

10 haftalık karından gözükür diye biliyorum ama hayırlısı takma kafana

hayır hayır kafanı karıştırma hiç.
ayrı bi cihaz falan yok.. normal ultrason aleti işte.
normal olabilir.. belki geç döllenmedir seninki, normaldir.

ben pazartesi gidecektim aslında kalp sesini duymak için, doktoru aradım ''kontrole gelicem'' diye. ''perşembe gel, dha büyüsün'' dedi.
muhtemelen seninki geç döllenmiştir, henüz kalbi çırpınmaya başlamamıştır. 1-2 günde değişiyor bu işler anladığım kadarıyla

canım benim ya sagol valla bekliyoz sonuçu valla normalde bana hep cadı derler varya
bak nasıl bildim cadı olduğunu
neyse canım ben çıkıcam bu arada dr aradım bekle dedi birşey olmaz dedi ilişkiyi yasakladı adetinde gelebilir hamişte olabilirsin dedi adet tarihin geçtikten sonra kan testi yaptır dedi

FAtolina, 10 haftalık bebeği karnında görememişse o doktor, evet bi sorun var o ultrason aletinde demekki.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytözbek haberını beklıyorum sabırısızlıkladelikafadulden

benim de vardı göbüşüm zaten.. şimdi daha çıktı.
ve ben bu çıkışların sebebini gözümle görüyorum... geçen hafta kesemiz 7 mm idi.. rahim elma büyüklüğünde idi.
bu hafta, kesemiz elma büyüklüğünde, rahim 2 portakal büyüklüğünde. bebek 7 mm. :)
ya canım benim doktorum yok kesen şu kadar mm yok boyu şu kadar hiç onları sölemedi bana ya sinir oldum şimdi neyse, şu resim veriyolar ya hani orda mm falan yazıyo o mu ki merak ettim şimdi doktorumu mu değişsem ne yapsam ya
hayır hayır kafanı karıştırma hiç.
ayrı bi cihaz falan yok.. normal ultrason aleti işte.
normal olabilir.. belki geç döllenmedir seninki, normaldir.

ben pazartesi gidecektim aslında kalp sesini duymak için, doktoru aradım ''kontrole gelicem'' diye. ''perşembe gel, dha büyüsün'' dedi.
muhtemelen seninki geç döllenmiştir, henüz kalbi çırpınmaya başlamamıştır. 1-2 günde değişiyor bu işler anladığım kadarıyla

valla bilemicem canım bende anlmadım inan ki neyse bidaha ki randevu 22sinde
ozaman duyarım inşallah
bide sana testler verdimi doktorun bana bissürü test verdi

FAtolina, 10 haftalık bebeği karnında görememişse o doktor, evet bi sorun var o ultrason aletinde demekki.

heralde var canım bende anlamadım
benden önce giren bayan 10 haftalıkmış görünmemiş karında nasıl oluyo bende anlamadım ki

slm kızlar hepinize saglıklı huzurlu hamilelik süreci diliyorum
bende şu anda 7 haftalık hamileyim bana ne ilk konturolde ne ikincide hiç ne kan testi ne idrar testi ne kilo takibi nede herhangi bir ek vitamin verilmedi bu normalmi
sizlere yapılan testler neler ilk ayda sölerseniz sevinirim :nazar::kahve:

yarın gidiyoruz bizde dr amcaya inş keseyi görürüz...
FATIMA38 ani bi karar değişikliği ile hüma arzu hanım yerine,erciyes hast.çetin beye gidiyorum...mükemmel bi dr muş biraz önce 8 yıllık hastası olan arkadaşım geldi o bahsetti ve dr la konuştum tlfda gerçekten tlf da bile çok ilgili...önceki gittiğim ezberden bişiler dedi hiç bişi anlamadım :KK43:(

bende şu anda 7 haftalık hamileyim bana ne ilk konturolde ne ikincide hiç ne kan testi ne idrar testi ne kilo takibi nede herhangi bir ek vitamin verilmedi bu normalmi

canım sen kendin mi yaptın test
neden yapılmadı ki yapılması lazın kan test falan

Alıcam zaten canım da, beyaz istiyordum çok begendiğim bir kumaş var diktiricem inş.
hadi diktir madem :)

ya canım benim doktorum yok kesen şu kadar mm yok boyu şu kadar hiç onları sölemedi bana ya sinir oldum şimdi neyse, şu resim veriyolar ya hani orda mm falan yazıyo o mu ki merak ettim şimdi doktorumu mu değişsem ne yapsam ya

evet o resimde yazıyor olmalı aslında. ama ben de şimdi baktım, öyle mm falan gibi bi bilgi yazmıyor hiç onun üstünde.

valla bilemicem canım bende anlmadım inan ki neyse bidaha ki randevu 22sinde
ozaman duyarım inşallah
bide sana testler verdimi doktorun bana bissürü test verdi

bana da bissürü verdi. ben medical park-göstepe'ye gittim doktorum orda.
orda yaptırdık o bissürü testleri.
800 tl para verdik sırf o kan ve idrar testleri için.
geçen hafta da smear testi yapmıştı, 50 tl de ona verdik.

ben de bugün 800 tl duyunca şok geçirdim. taksit maksit yok. tek çekim alıyorlar. nakit verirsen-cash para yani, 780 tl oluyormuş.

heralde var canım bende anlamadım
benden önce giren bayan 10 haftalıkmış görünmemiş karında nasıl oluyo bende anlamadım ki

sen hangi doktoa gidiyorsun fatolina?

canım, hoşgeldin, sana da aynı güzel dilekleri takdim ediyoruz.

X