2010 Şubat Anneleri

Sorun yoktur fazla düşünme bence, bende 2,5 sene öncesine kadar merkezdeydim ama iş değişikliği yüzünden memleketime dönmüş oldum...
ıstasyon caddesini iyi bilirim Mete caddesinde oturmuştum 2-3 sene

kızlar ben kötüyüm midem agzımda sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay cnm sabah çizi aldım faydası olsun diye ama hala devam ediyo((((

bugün sabah hafif lekelenme oldu prş. veya cuma gidecektim doktora ama lekelenme olunca korktum ve hemen doktora gittim, muayenede kesemi ilk kez gördük, yalnız sol yumurtalığımda 2 tane gebelik kisti olduğunu söyledi ve folik plus a ilave olarak progestone verdi, düşük tehlikesine karşı
işyerindende izin aldım, bu hafta dinleneceğim, dr. da kendimi yormamı söyledi zaten
Rabbim hayırlısı ihsan eder inşallah
bu arada beyazgelincik senin adına da çok sevindim

fifa cnm korkma sakın rabbim saglık versin bazı kistler bebek oluşmadan öncede yerleşebiliyo bu kistlerden se eger seninki o kistler bebeği besleyen kisttir korma progestan bebeğinin tutunmasını saglayacaktır geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, dinlen iş yapmamaya çalış, hiç birşey olmaz inş. :Saruboceq:

herkese merhaba hamıle olan arkadaslarımı tebrık edıyorum allahım ısteyen herkese nasıp etsın, benımde ıcımde 2-3 gundur felaket bır sıkıntı adet gunum yaklastıkca resmen bunalıma gırıyorum gece ruyalarıma bıle gırmeye basladışu haftayıda bı atlatsaydım öle yada böle bır sonuca varıcam nasıl olsa negatıf veya pozıtıf off allahım ya 24 aydır yaptıgım testlerın tahlılerın sayısını artık bılmıyorum..............

ebru, fatima teşekkürler,
connet inşallah güzel haberlerini alırız,

ebrucum bal çörekotu tarçın karışımı yumurtalıkları uyarmak için değil yumurta kalitesini artırmak için kullanılıyor. bu nedenle klomenle birlikte kullanılmasında bir sakınca yok. zaten yumurta sayısını artırması mümkün değil...sadece yumurtaların içinin boş olmasını veya kalitesiz olmasını engelleyebilir.gönül rahatlığıyla kullanabilir arkadaşımız. tabii yine de kendi tercihi...

hmmmmmmmmmmm öylemi

selam kızlar
ben dün gece 2kez uyandım biraz kasıklarımda ağrı vardı hemen progestan içtim
sabah kaltığımda ağrı falan yoktu şuan iyiyim normal demi bu kızlar?
bu arada kese görünmüş ohh denizyıldızı kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım

günaydın herkese
özbek cnm bildiğim kadarı ile progestan adetin 21. günü yapılıyo bence bhcg yi 1 hf sonra yaptır rabbim inş saca da o annelik sıfatını kullanmayı nasip eder inş
inşallah ama ben bu persembe kanda bakmayı düşünüyom fatıma 3 hafta 5 günlükken görmüş bende aynı gün olcam çünkü cuma günü izine cıkıyoz

kızlar ben kötüyüm midem agzımda sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beyaz leblebi iyi geliyormuş bulanyıya kızlar

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…