- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
Bende çok su içince çıkıyorum canım, sık idarara çıkma bebek büyüdükçe artacak sanırım
ay cnm sabah çizi aldım faydası olsun diye ama hala devam ediyo((((
bugün sabah hafif lekelenme olduprş. veya cuma gidecektim doktora ama lekelenme olunca korktum ve hemen doktora gittim, muayenede kesemi ilk kez gördük, yalnız sol yumurtalığımda 2 tane gebelik kisti olduğunu söyledi ve folik plus a ilave olarak progestone verdi, düşük tehlikesine karşı
işyerindende izin aldım, bu hafta dinleneceğim, dr. da kendimi yormamı söyledi zaten
Rabbim hayırlısı ihsan eder inşallah
bu arada beyazgelincik senin adına da çok sevindim
bebeğim cnm bal çörek otu tarçında çok etkili ama asla ilaçla beraber alma neden bu karışımda senin yumurtanı uyarıyo klomende bu kez fazla uyarılır allah korusun kist yapar belki dr danış mutlaka bence ikisini bir arada yapma ya karışımı önce yap yada klomeni cnm tabiki yinede karar senin
ebrucum bal çörekotu tarçın karışımı yumurtalıkları uyarmak için değil yumurta kalitesini artırmak için kullanılıyor. bu nedenle klomenle birlikte kullanılmasında bir sakınca yok. zaten yumurta sayısını artırması mümkün değil...sadece yumurtaların içinin boş olmasını veya kalitesiz olmasını engelleyebilir.gönül rahatlığıyla kullanabilir arkadaşımız. tabii yine de kendi tercihi...
hmmmmmmmmmmm öylemi
inşallah ama ben bu persembe kanda bakmayı düşünüyom fatıma 3 hafta 5 günlükken görmüş bende aynı gün olcam çünkü cuma günü izine cıkıyozgünaydın herkese
özbek cnm bildiğim kadarı ile progestan adetin 21. günü yapılıyo bence bhcg yi 1 hf sonra yaptır rabbim inş saca da o annelik sıfatını kullanmayı nasip eder inş
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bugün, ben işten ancak bakabildim çok yogunum bu aralar, keseyi gören kalp atışını duyan sevgili hamişlerimizi tebrik ediyorum, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inş. ben çok tedirginim yaaa, bulantım çok hafif varla yok arası, midemde yanma ve kazınma var sadece, hayırlısıyla bebegimi görmek istiyorum:Saruboceq::CüvCüv:
beyaz leblebi iyi geliyormuş bulanyıya kızlarkızlar ben kötüyüm midem agzımda sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar
ben dün gece 2kez uyandım biraz kasıklarımda ağrı vardı hemen progestan içtim
sabah kaltığımda ağrı falan yoktu şuan iyiyim normal demi bu kızlar?
bu arada kese görünmüş ohh denizyıldızı kalp atışlarınıda duyarsın inşallah canım
kızlar hcg yaparken aclık önemlimi
açlık önemli değil, istediğin zaman yaptırabilirsin