sağol tatlım amin inşallahİnşallah canım çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz ve evlatlarımızı kucağımıza alırız.:Saruboceq::Saruboceq:
Doğum gününde kutlu olsun ayrıca eşin ve evladınla nice senelere..:içelim:
ay canım çok sevindim hadi hayırlısıkızlar bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu uzun zamandır takip ediyordum ve hamis oldugumu ogrenince kayıt oldum ve Allahım nasip ederse bende subat annesi olacam Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah bizede meleklerimize kavusmayı tabi ki
amin canım inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza çok sağolfatolina doğumgünün kutlu olsun.inşallah seneye doğumgününü kucağında bebeğinle kutlarsın.
selmakerem gözünaydın canım darısı başımıza inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın annesi.
offf günler geçmek bilmiyor yaaa
hadi canım hayorlı olsun yarın görürsün kesecikte miniğini inşallahGeçmiş olsun Ebrucum, miden bulanıyor sanırım,
Bu arada bende inş, Şubat Annesi olucam kısmet olursa, sat 13 mayıs, dogum 17 şubat gözüküyor ama hayırlısı tabiki,
henüz kan tahlili yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum...
hayırlısı olsun canım duyarsın canım aynıyız ben perşembe gidicem kısmetse kalp atışını duymayameraba kızlar.evdeki testlere göre bende hamileyim.yarın dra gidicem inşallah.şuanki hesabıma göre ben 5+6 günlüğüm.sizce kalp atışlarınıda duyabilir miyim.bide acaba karından mı bakarlar.sizler dr a gitmişsiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim...
kızlarr mart topiğininaçılışını badem , balsurat ve ben açıcaz... inşallahh...
si ben eve ancak geldim..ze de son gelişmeleri söylemekistedim :)) . doktordan sonra okulda kızmın mezuniyet için kep töreni vardı(anaokulu mezunu:)) oraya gittim.. az önce girebildim eve...
beta-hcg sonucum tabiki 0.00
diğer hormon tahlillerimde de dr. um yumurtalıklarda biraz zayıflık var dedi.. klomene başlıcaz.. amaadetimin gelmesini beklicem.. farlutal kullanmak istemedimm. düşen bebeğimi farlutalı kullanırken hamile kaldığım için düşmüştü.. neyse zaten elimde 1 kutu klomen var.. ekimde tam başlıcaktık.. hamile kalmıştım..klomen kaldı tabii..şimdi başlamaya karar verdik... ama adet gördüğün gibi gel nasıl kullanılcağını anlatıcam dedi.. çatlatma iğnesi fln demedi.. hmmm bide şey dedi... doğal yoldan da gebelik oluşabiliyoo. doğurganlığınızda bi sorun yok sadece yumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı olucaz.. belkide ilk ayda da hamile kalmanız yüksek bi ihtimal dedi..
kızlar yaa kk de klomen kllanmayan yok sanrım.. bi topikte klomen kolikler fln diyodular :)) yanidr. un dediğine inanmak istiyorum.. inş. bikaçay içinde de olsa hamile kalmam imkansız değildir..
ebrumm canım evey bademin haberi aldımm.Olsun inşallahh mart annesii olucakkk..Ben:)daha topik açmam :)Delü gibi atladım şubata heveslikti :)Saçma geliyo şimdi bana :)balsurattt darısı sana inş sen de bu listeye girebilirsin cnm bademden haberin varmı mart topici açacak olmuştunuz :S çok üzüldüm bademe allah sabır versin
Hehehe canım ınsallh mart annesi oluruzzzz.kızlarr mart topiğininaçılışını badem , balsurat ve ben açıcaz... inşallahh...
si ben eve ancak geldim..ze de son gelişmeleri söylemekistedim :)) . doktordan sonra okulda kızmın mezuniyet için kep töreni vardı(anaokulu mezunu:)) oraya gittim.. az önce girebildim eve...
beta-hcg sonucum tabiki 0.00
diğer hormon tahlillerimde de dr. um yumurtalıklarda biraz zayıflık var dedi.. klomene başlıcaz.. amaadetimin gelmesini beklicem.. farlutal kullanmak istemedimm. düşen bebeğimi farlutalı kullanırken hamile kaldığım için düşmüştü.. neyse zaten elimde 1 kutu klomen var.. ekimde tam başlıcaktık.. hamile kalmıştım..klomen kaldı tabii..şimdi başlamaya karar verdik... ama adet gördüğün gibi gel nasıl kullanılcağını anlatıcam dedi.. çatlatma iğnesi fln demedi.. hmmm bide şey dedi... doğal yoldan da gebelik oluşabiliyoo. doğurganlığınızda bi sorun yok sadece yumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı olucaz.. belkide ilk ayda da hamile kalmanız yüksek bi ihtimal dedi..
kızlar yaa kk de klomen kllanmayan yok sanrım.. bi topikte klomen kolikler fln diyodular :)) yanidr. un dediğine inanmak istiyorum.. inş. bikaçay içinde de olsa hamile kalmam imkansız değildir..
fatima38 teşekkür ederim canım.biliyorum.heyecanınızı çok iyi anlıyorum.rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize
FATIMA38 hemşom neresindensin kayserinin gadasını aldığım
keseyi görmeyen bi ben varım :1shok::1shok:
sağol tatlım amin inşallah
ay canım çok sevindim hadi hayırlısı
bu arada çok teşekkür ederim
amin canım inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza çok sağol
hadi canım hayorlı olsun yarın görürsün kesecikte miniğini inşallah
Benim için çok erken sanırım biraz daha bekleyeyim diyorum
hayırlısı olsun canım duyarsın canım aynıyız ben perşembe gidicem kısmetse kalp atışını duymaya
ebrucum ben düşen bebeğimde 3 ayda progestanla hamile kalmıştım cnm. ama klomene gerek bile kalmamıştıı.. bakalım dr. nasıl bi tedavi uygulucak bu sefer.. inş.en kısa zamanda mutlu sonuca ulaşırım bende.. desteğiniz için sağolun...
çok güzel canım ne mutluArkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inşallah, rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip ederse,
1 Hazirandaki B-hcg değerim 910 du ama daha erken oolduğu için doktorum muayene etmedi, haftasonuna doğru muayene olacağım, inşallah bi sörun çıkmaz, dularınızı bekliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm isteyenlere de nasip eder inşallah,
fıfa ve meltem hoşgeldınız aramıza:)
kızlar bugun ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedım :) yarın dr. gidiyorum bana dua edın kızlar inş.kesem güzel gelişmiştir ve yavrumun pıtpıtlarını duyarım ... kızlar ben hiçbir şey yıyemıyorum teköğünle duruyorum aşırı bulantım var inş. bir an önce geçer ama nette okudum bulantıların tek tesellisi düşük tehlıkesının atlatılmasıymış ona güvenıyorum inş. öyledır .. yarın sonucu yazarım size ... sevgılerr
fatolina cnmm .. iyi ki doğdunn. doğum gününkutlu olsunn.. seneye bugünü mutlu huzurlu bir şekilde eşin ve doğacak olan yavrunla birlikte kutlamanı diliyorum...
şu bulantı konusunda bende birkaç enngin tecrübemi paylaşayımm.. kızlarr ben kızıma hamileylken ilk 3 ay ne bulantı ne baş dönmesi.. hiçbir şey olmamıştıı.. ama4. ay nasıl geçtibir allah bilir bi de ben :)) tabi 4. aybitti, 5. ayda yine bişey yokk.. ama düşen meleğimde de 3 haftalıkken bana sabah kahvaltı ettirmicek kadar bulantım oluodu :) her gebelikte değişiyo bu durumlarr. iyi düşünün iyi olsun ...
Fatolina doğum günün kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı güzel günler geçirmen(iz) dileğiyle, güzel dileklerin için sağol