2010 Şubat Anneleri

kızlarr mart topiğininaçılışını badem , balsurat ve ben açıcaz... inşallahh...

si ben eve ancak geldim..ze de son gelişmeleri söylemekistedim :)) . doktordan sonra okulda kızmın mezuniyet için kep töreni vardı(anaokulu mezunu:)) oraya gittim.. az önce girebildim eve...

beta-hcg sonucum tabiki 0.00

diğer hormon tahlillerimde de dr. um yumurtalıklarda biraz zayıflık var dedi.. klomene başlıcaz.. amaadetimin gelmesini beklicem.. farlutal kullanmak istemedimm. düşen bebeğimi farlutalı kullanırken hamile kaldığım için düşmüştü.. neyse zaten elimde 1 kutu klomen var.. ekimde tam başlıcaktık.. hamile kalmıştım..klomen kaldı tabii..şimdi başlamaya karar verdik... ama adet gördüğün gibi gel nasıl kullanılcağını anlatıcam dedi.. çatlatma iğnesi fln demedi.. hmmm bide şey dedi... doğal yoldan da gebelik oluşabiliyoo. doğurganlığınızda bi sorun yok sadece yumurtalıkların iyi çalışmasına yardımcı olucaz.. belkide ilk ayda da hamile kalmanız yüksek bi ihtimal dedi..

kızlar yaa kk de klomen kllanmayan yok sanrım.. bi topikte klomen kolikler fln diyodular :)) yanidr. un dediğine inanmak istiyorum.. inş. bikaçay içinde de olsa hamile kalmam imkansız değildir..

maşallah size kızlarr. yeni hamişler var sanırım.. rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.. benim gibi bebiş isteyenlere de o hamiş haberini tez zamanda almayı nasip etsin allahımm...

sağol tatlım amin inşallah
ay canım çok sevindim hadi hayırlısı
bu arada çok teşekkür ederim
amin canım inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza çok sağol
hadi canım hayorlı olsun yarın görürsün kesecikte miniğini inşallah
hayırlısı olsun canım duyarsın canım aynıyız ben perşembe gidicem kısmetse kalp atışını duymaya

kızlar ben balık yumurta yemiyorum hiçte yemedim hayatım boyunca
ama 3gündür sadece yumurtanın sarısını yiyorum
ama bebiş için ton balığı alıp yemem lazım
bulgur pilavını yapıcam bende ama bugün değil bugün için dışardayız malum d.günüm:))
bide ben çin takvimine baktım erkek çıktı hayırlısı tabi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun
cinsiyet hiç mi hiç önemli değil

bebeğim cnm klomenin yanında çatlatma iğnesi be mutlaka ve mutlaka progestan kullan progestan rahmi gebeliğe hazırlıyo en geç 3 ay içinde hamile kalınıyo bu şekilde bu yöntemi mutlaka sen de dene cnm ayrıca kızını da seni de tebrik ediyorum rabim üniversteden mezun oldugu günleri de göstersin sizlere

canım sana küçük bir tavsiyede bulunayım belki biliyorsundur ama yine de hatırlatayım. çörekotu bal ve tarçın karışımından hergün açkarnına 1 tatlı kaşığı ye. ayrıca hergün mutlaka bir fincan demleme adaçayı iç.ama sallama değil mutlaka demle. bir kupa kaynar suya iki üç dal adaçayı atıp ağzını kapa.5 dk demleyip ılık ılık iç. bunlara adetinin ilk günü başlayıp 14 gün devam et. yumurtalıklarına fayda eder ve yumurta kaliteni artırır. klomen yumurtalıkları uyararak fazla yumurta üretilmesini sağlıyor ama bazen yumurta kalitesi düşüyor. faydasını görürsün inşallah

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)
Sınırsız hayal güçleri olsa da Kova’lar gerçekçi, ileri görüşlü ve akılcıdırlar. Bencil olmayan Kova’lar, insanlara olan sevgileri ile tanınırlar. İnsanları mutlu etmeyi; ırk ve cinsiyet gözetmeksizin bütün insanların aynı imkanlara sahip olmasını isterler. Hümanist, idealist ve entelektüellerdir. Modern görünüşlerine rağmen dik kafalı, inatçı ve sabit fikirlilerdir. Herkesle kolayca iletişim kurabilirler fakat ne kadar samimi ve dostça davransalar da arada mutlaka mesafe bırakırlar.

Kısıtlanmaktan hoşlanmayan Kova’lar özgürlükleri için her türlü özveride bulunurlar. Bir kişiye bağlanmaktan hoşlanmazlar. Bu yüzden de aile yaşamı zor gelir. Yeniliklere ve değişikliklere açık olsalar da alışkanlıklarını kolay değiştirmezler. Çok yönlü oluşlarından zor anlaşılırlar. Dürüst ve güvenilirlerdir. Kendi işlerini yapmaktan büyük keyif alırlar.

Maddiyata önem vermezler. Kova’ların çok fazla sağlık sorunları olmaz. Çünkü hastalıklara karşı dayanıklı ve tedbirlidirler. Farklılığı seven Kova’lar farklı spor ve aktivitelerden hoşlanırlar.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
Balıklar aşırı duygusaldırlar. Hayal kurma yetenekleri sayesinde sanata karşı eğilimlidirler ve ince ruhludurlar. Arkadaşlık duygularına önem verirler ve yapılan hataları affetmezler. Çok iyi niyetlidirler, anlayışlıdırlar ve herkesle iyi geçinirler. Her ortama çok çabuk uyum sağlarlar. Kolay dağılırlar ve başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır. Mistik güçleri çok fazladır. Sezgileri çok güçlüdür. Yaşamları boyunca yeni şeyler öğrenmek için çalışırlar. Aynı hataları sürekli yinelerler, ders almayı beceremezler.

Geleneklerine ve alışkanlıklarına önem verdiklerinden değişikliklerden hoşlanmazlar. Merhametlidirler ve insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Estetik zevkleri gelişmiştir. Rahatına fazlasıyla düşkündürler. Evcimendirler, aile bağları güçlüdür ve sadıktırlar. Toplum içinde dikkat çekmekten ve takdir edilmekten hoşlanırlar. Politika ve sanat konusunda duyarlıdırlar. İşini gerçekten severse çok başarılı olabilir. Paraya ve maddiyata önem vermezler. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı hassas olduklarından ellerindeki son kaynağı bile başkaları için harcamaktan çekinmezler.

Hastalıklara ve ilaçlara karşı dayanıksızdırlar. Güçsüz bir vücut yapıları olduğu için çok kolay hastalanabilirler. Duygusal hassasiyeti ve duyarlılığı yüzünden sinir sistemleri kolayca yıpranabilir. Balık’lar için deniz sporları uygundur. Bunların yanında meditasyon ve yoga yapmalarında fayda vardır.

ebrucumm. ve denizkızıll.. sağolun kızlarr.. ebrucum amin inşallah yavrularımızın sağlıklı büyümelerini ve ilerde iyi mevkilere geldiklerini görürüz inş..

tavsiyelerinize uyucam kızlarr... adet geldiğinde dr. gidicem ya o zaman folikplus ve progestan da isticemm..

ebrucum ben düşen bebeğimde 3 ayda progestanla hamile kalmıştım cnm. ama klomene gerek bile kalmamıştıı.. bakalım dr. nasıl bi tedavi uygulucak bu sefer.. inş.en kısa zamanda mutlu sonuca ulaşırım bende.. desteğiniz için sağolun...

balsurattt darısı sana inş sen de bu listeye girebilirsin cnm bademden haberin varmı mart topici açacak olmuştunuz :S çok üzüldüm bademe allah sabır versin
ebrumm canım evey bademin haberi aldımm.Olsun inşallahh mart annesii olucakkk..Ben:)daha topik açmam :)Delü gibi atladım şubata heveslikti :)Saçma geliyo şimdi bana :)
İnşallahh listeye girebilirim ama %1 lik bile ihtimal yokhihoyyyt

Hehehe canım ınsallh mart annesi oluruzzzz.
Tedavin hayırlı olsun inşallahhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq:
Bende klomen koliklerdenim :)Klomen ailesine hoşgeldinn:roflol:

fatima38 teşekkür ederim canım.biliyorum.heyecanınızı çok iyi anlıyorum.rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize

Amin canım cümlemize inş.

FATIMA38 hemşom neresindensin kayserinin gadasını aldığım

Develi den canım benim, sen nereden

keseyi görmeyen bi ben varım :1shok::1shok:

Bende göremedim ama çok erken zaten

Sizde en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu yaşarsınız inş.

saol canmm :)))

klomen ailesinde pek uzun kalmam inşallah... kızz ilk bebiş kolaycacık oluverdi.. bu ikinci ne nazlı bişeyy :))) beklete beklete bi hal kaldı yaniii... kıymetli olcak velet..amannn sağlıklı olsun da bide kısa zamanda gelsin inş... hepimizinkiler...

yaa kızlarr adaçayını anladım nasıl olcağını da .. bu bal+çörek otu+ tarçın karışımı nasıl yapılcak? bilgisi olan varsa lütfen yazabilirse sevinirimm... inşallah faydası olur.. ama ben inanıyorum bu kez fazla bekletmiceğine bebişimin..umudumuzu yitirdiğimiz an boşuna beklemiş oluruz bence :))) umudumuzu kaybetmeyelim... bizde hamiş olarak yazalım böyle topiklere inşallah :Saruboceq:

Arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inşallah, rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip ederse,
1 Hazirandaki B-hcg değerim 910 du ama daha erken oolduğu için doktorum muayene etmedi, haftasonuna doğru muayene olacağım, inşallah bi sörun çıkmaz, dularınızı bekliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun, tüm isteyenlere de nasip eder inşallah,

fıfa ve meltem hoşgeldınız aramıza:)
kızlar bugun ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitiremedım :) yarın dr. gidiyorum bana dua edın kızlar inş.kesem güzel gelişmiştir ve yavrumun pıtpıtlarını duyarım ... kızlar ben hiçbir şey yıyemıyorum teköğünle duruyorum aşırı bulantım var inş. bir an önce geçer ama nette okudum bulantıların tek tesellisi düşük tehlıkesının atlatılmasıymış ona güvenıyorum inş. öyledır .. yarın sonucu yazarım size ... sevgılerr

beyazgelincik hoşbulduk arkadaşım, inşallah herşey yolundadır, ben de daha bulantı falan yok daha erken belki de bilmiyorum ??
inşallah güzel haberlerini alırız

çok güzel canım ne mutlu
inşallah bi sorun çıkmaz tatlım dualarım sizlerle

inşallah büyümüştür miniğin canım
bende çok merak ediyorum ya sters korku heyecan herşey var içimde inşallah bi sorun çıkmaz diye dua ediyorum hep
şimdi sen öyle diyincede kurt düştü içime bulantıların olması düşük riskinin atlatılmasıymış demişsin benim hiç bulantım olmuyo sadece 2gün önce sabah oldu midem ağzıma geldi o kadar

fatolina cnmm .. iyi ki doğdunn. doğum gününkutlu olsunn.. seneye bugünü mutlu huzurlu bir şekilde eşin ve doğacak olan yavrunla birlikte kutlamanı diliyorum...

şu bulantı konusunda bende birkaç enngin tecrübemi paylaşayımm.. kızlarr ben kızıma hamileylken ilk 3 ay ne bulantı ne baş dönmesi.. hiçbir şey olmamıştıı.. ama4. ay nasıl geçtibir allah bilir bi de ben :)) tabi 4. aybitti, 5. ayda yine bişey yokk.. ama düşen meleğimde de 3 haftalıkken bana sabah kahvaltı ettirmicek kadar bulantım oluodu :) her gebelikte değişiyo bu durumlarr. iyi düşünün iyi olsun ...

amin canımbenim çok sağol senye bugünlerde miniğimiz kucağımızda olucak inşallah rabbim hayırlısıyla almayı nasip etsin hepimize
canım haklısın ya bulantı olur neden oldu olmadı neden olmadı böyle kurarız işte
haklısın iyi düşünelim iyi olsun benim ilk tecrüben ilk heyecanım
herşeyi düşüyorum böyle işte napıyım senağlama

Fatolina doğum günün kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı güzel günler geçirmen(iz) dileğiyle, güzel dileklerin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…