2010 Şubat Anneleri

o üyzden dr beni çok korkuttu cnm ben hamile kaldıgıma sevinemedim kimyasal gebeliktir sevinme ddi(((((((((( ama çok şükür ki 1 hf 16 dan 541 e yükseldi

var gülüm korkma onlar gayet normal ara ara olacak böyle agrılar

kızlar bendede oluyo o sancı hatta bugün biraz fazla korkuyorum kalkamıyorum oturduğum yerden ... doktora sordum normal dedi vücudun ham,leliğe alışmaya çalışıyor dedi ilk 3 ay böyle sıkıntılarımız olabilir sonraki 3 ay daha rahat geçecekmiş.. son 3 aylık dönemse bu sefer farklı sorunlar başlıyo.. bel ağrısı şişlik tansiyon ödem vs.. herkesde olucak diye bişey yok dikkat etmek lazım işte..

18:45 de gidecektim ama iş çıkışı hemen gidecem kahve akıntım gelmiş çok değil ama kortum işte dr aradım korkma kırmızı olduktan sonra korkma bişe olmaz nasılsa geleceksin bu gün bakarız dei çok kötüyüm ne olur dualarınız eksik etmeyin ((((((((

ebrucum üzülme cnmm. hamilelerin çoğu kahverengi akıntı olmuştur... takma kafana cnmm... bak dr. gitceksin nasılsa...bişey olmaz bebişine... sen dikkat et sadece.. yorma kendini... rabbim yardımcın olsun... doktordan gelince mutlaka yaz amasonucu .. tamam mı cnmm..

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2||:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57||
3||:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|(5 haftalık)|
6||:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7||:CüvCüv:|zetu|
8||:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9||:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||:CüvCüv:|camdankalp38|||||(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12||:CüvCüv:|guide|
13||:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14||:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||

Umutlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3||-badem-||10 mayıs|
4||laluz24z|
5||nilufersahh||11 mayıs|

benim kullandığım folikasit de folbiol 5 mg. yani günlük 2.5 mg almış oluyorum. ben de daha önce senin gibi hamilelikten önce kullanmıştım o zaman günde 5 mg alıyordum, sonra hamile olamayınca bıraktım..
şimdi 2.5 mg, dozu az mı acaba ya?

ebrucum bu aralar stres yaptın ya, belki ondan bile olabilir lekelenme. canını sıkma.. İnş Allah'ın izniyle keseni görebileceksin bugün. biz de sabırsızlıkla senden haber bekliyoruz burada. inş iyi haberlerle dönersin canım, aklına kötüyü getirme, başına gelir sonra..

yarencim liste için teşekkürler.
folik asit içinse tam emin olmamakla beraber günde 5 mg alınması gerektiğini düşünüyorum. çünkü bazı arkadaşlar günde 3 tane alıyorar ya onlar düşük doz tabletlerden üç tane alarak ortalama 5 mg a tamamlıyorlar sanırım. sen yine de doktorunun görüşünü al istersen tekrar gittiğinde sorarsın.

ebrucum umarım bebeğinin kesesini görürsün canım. içini ferah tut, kahverengi kanama çoğu gebede görülebiliyor.sevgiler.

inş hiç bir sorun yoktur bebeğim sağlıklıdır inş

kızlar benim kullandığım Folicplus ın içeriğini yazıyorum sizlere...

1 Folicplus tablet aktif madde olarak 174 mcg folik asid, 267 mg elementer kalsiyuma karşılık gelen 667 mg kalsiyum karbonat , 2.5 mcg Vitamin D içerir.

Kutuda yazan aynen bu ve ben 3 tane alıyorum... kaç mg olduğu yazmıyo... açıklaması sadece böyle.. 90 tane var içinde 1 ayda biticek ben 3 kutu bitiricem yani...

Son düzenleme:

canım sanırım her tablette 174 microgram folik asit 3 defa alınınca toplam 522 mcg yapıyor. bu da günde 5 miligram folik asite tamamlanıyor. dediğim gibi sadece ilaçlarımız ve günlük aldığımız tablet sayıları farklı. yoksa hepimiz hergün 5 mg folik asit alıyoruz.

kızlar bende geçen sene bu zamanlar aynı telaşları yaşıyordum hatta geçen sene bugün büyük ihtimalle bebişim oldu on gün sonra gebelik testiyle ondan 4 gün sonrada kan testiyle öğrenmiştik ve o kadar sevinmiştikki.:lepi:Rabbim inşallah sizlerede nasip eyler kucaklarınıza almayı bebişlerininizi:Saruboceq:

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyordum. Bende inşallah şubat annesi olacağım Alllahın izniyle müthiş bi duyguymuş 1 yıllık çalışmalar sonucu kısmet bugüneymiş:teytey: Rabbim isteyen herkese versin.

Bende aranıza katılmak ıstıyorum sevgılı anne adayları henÜz hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum gelecek cumaya ınŞallah hamıle oldugumu da yazarım buraya tÜm hamıle olan arkadaŞlarada allah kucagınıza da almayı nasıp etsın dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…