- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
arkadaşlar moralim çok bozuk,.okadar ki kendimi hazırladım,ama maalesefki şubat annesi olamıycammmafoldumben mafoldumbenbugün adet oldum,.çok şaşırdım,beş günüm daha vardı çünki,.offfffffff.kötüyüm,kısacası....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
nilüfercm sağlık olsun demekkı daha zamanı var herşeyın hayırlısı.. inş. mart annelerınde olursun sende dualrımz senınle...
Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyordum. Bende inşallah şubat annesi olacağım Alllahın izniyle müthiş bi duyguymuş 1 yıllık çalışmalar sonucu kısmet bugüneymiş:teytey: Rabbim isteyen herkese versin.
arkadaşlar moralim çok bozuk,.okadar ki kendimi hazırladım,ama maalesefki şubat annesi olamıycammmafoldumben mafoldumbenbugün adet oldum,.çok şaşırdım,beş günüm daha vardı çünki,.offfffffff.kötüyüm,kısacası....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
OLsun canım yeterkii sağlıkk olsnn.Rabbim herşeyin en iyisi bilirrrrr.O hayırlı zamanda göndericek bebeğinii.Sabretttt ve duaa ett .Hiç beklemediğin zaman gelicekk bebiş bak görürsünnn:)Hem yanlız değilsinn bende adet olucam bu ay kaydirigubbakcemile3Ama artıkk gülüyorum halimee kaydirigubbakcemile3Sende ilerleyen yıllarda benim gibi olursun :lepi:
kızlar bende salı günü dk ra gittim ama kese görünmedi bi hafta sonra gel dedi galiba allttan muayne edecek ama ben alttan muayneden korkuyorum bişey olur die sat 27 nisan
kızlar normalmi görünmemesi arkadaşlarımda az sabret 1.5 aylık olsun öle git dk ra diyorlar sizce napıyım ya yardım lütfen
canım vajinal muayenenin bir tehlikesi yok. hep yanlış inanış bunlar. emin ol karından bakılan kadar güvenli. bebeğine ve sana hiçbir zararı yok. kese için biraz daha bekle bakalım canım.zaten kese karından usg ile vajinalden 1 hafta sonra görülüyor. o yüzden görememiş ve vajinal usg istemiştir doktorun.