2010 Şubat Anneleri

ayyy yaaa ben çok kilo alırım gibi hissediyorum şimdi den göbeğim 4 aylık hamiş gibi ne yapacama ben bilmiyom yaaa

kızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2-3 defa rüyamda, hep kananam olduğunu görüyorum birazdan bebeğim düşecek işte diyorum.. çok korkunç bişe..

uyandığımda kan rüyayı bozar diyip kendini rahatlatmaya çalışıyorum ama rüya bile olsa çok acı bişe..Allah'ım hayırlısıyla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

amin canım inşallah.. bu arada bende kanamam olucak diye çok korkuyorum.. yani konuştuğum herkes nerdeyse ufak çaplıda olsa kanama geçirmiş bebişime bişey olucak diye ödüm kopuyo Allahım o acıyı hiçbirimize yaşatmasın inşallah...hepimiz sağlıklı sıhatli bebişler dünyaya getirelim sorunsuz bi hamilelik geçirelim inşallah..

ayy yarencim cnm ben de dün gece buna benzer bişe gördüm yarın dr gidecem belki onun psikolojisi ile görmüşümdür ama bilemiyorum ama ben de çok korkuyorum rabbim herkesin bebeğine sağlık versin inş

inş hayırlısı ile bir an önce yarın olsana ben de kesemi görsem :))))))))

İnş.canım yarın bu stresten kurtulursun bebeğinin kesesini görürsün hayırlısıyla. Benimde pazartesi günü doktor randevum o güne kadar bu stresi bende yaşayacağım...

cnm yaren ilgileniyo gelince mutlaka ekler o umut listesindekilerin hepsi gebeler listesine geçecek inş bu ay hihoyyyt

Kizlar ben 2009 subat annesiyim, simdi yazilarinizi okuyunca heyecanlandim valla , eski gunlerim aklima geldi, insallah Allah bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder

etmezmiyim herkes için ediyorum rabbim kabul eder inş

kızlar yazdımmı bilmiyorummmmm hamileyimmmm demin öğrendimmmm sat 27 nisann doğumm 1 şubat

Lovelii ayyyy canım çokk sevindimmm anlatamammm..:hooray:MAşallahh sübhannallahhh diyelimmmmmAllah nazarlardan korusun seni ve bebeğiniTebrik ederimmmm.RABBıM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAHH.DARISII TÜM BEKLEYENLERıN BAŞINA.HAdiyin halayaaa halay başı loveliii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar yazdımmı bilmiyorummmmm hamileyimmmm demin öğrendimmmm sat 27 nisann doğumm 1 şubat

hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini bizim umut listesi gittikçe uzuyor ne mutlu bizehihoyyytkaydirigubbakcemile2

loveli cnm tebrik ediyorum rabim tamamına erdirsin inş ben de yarın kesemizi görmeye gidecem ama korkuyom ne olur bana da dua edin bebeğim sağlıklı olsun inş kötü bir rüya gördüm dün gece hala etkisindeyim rabbime emanet korusun inş bebeğimi mafoldumbensenağlama

Allah korusun Ebrucum iyi düşün iyi şeyler olsun bak bebişinde etkilenir sonra sen ne kadar mutlu neşeli olursan o kadar sağlıklı bi bebek getirirsin dünyaya onun için hep iyi düşün.. Korkma yarın dr da güzel şeyler söyliycek o zaman içine su serpilir sen kendini yorma yeter.. Bebişin seni bırakmaz...:1hug::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ayy voles inş cnm iyi düşünmeye çalışıyom ama çok etkilendim galiba yaa ama inş bebeğim sağlıkla beni bekliyo orda

bebişini görmeden rahat edemiyceksin haklı olarak bende aynı heyecandaydım ama salı günü keseyi gördük çok şükür şimdi daha rahatım sıkma canını emin ol herşey yolunda burda sorunların üstesinden hep birlikte gelicez çünkü birlikte öğrenicez sonuçta acemiyiz hepimiz her safha yeni bişeyler öğreticek bize sıkma canını yolunda herşeyy

teşekkür ederim cnm inş öyledir rabbim bebeğine sağlık versin inş benimkine ve diğer bebeklerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…