yalelcim inat etmiştim test yapmıcam diye.. hephüsran..bide 4 haftalık düşük yaptığım bebeğimi tesadüfen kanda öğrendim bata-hcg 1000 çıkmıştı.. 3 haftalıkmış o zaman...ultrasonda çıkmadı.. ama ben 4+0 olduğumuz gün bebeğimikanamayla evde düşürdüm.. elimde sadece ogün aşırı kanama nedeniyle acil gittiğimiz özel tıp merkeinde vajinal ultrasonla görülen kesemizin resmikaldı..
o yüzden biraz büyüsün daöyle öğreneyim diye inat ettim tabi varsa.. ama dayanamayıp aldım gene test..ama sabah yapmak istiyorum...yarın sabah artık.. bakalım..ümitli değilim amainş. vardır bebişim.. 6 yaşını doldurdu kızım var bi tane.. bu 2. olcak.. inş... 1yıldır tutturamadık
kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı
cnm tebrık ederim daha küçük oldugunu için göremeyebilirler muhtemelen de alttan bakarlar onu bazı yerlerde sakıncalı oldugunu duymuştum keşke sabretseydın haftaya giderdin cnm benım .
hamıleyım cnm :) ama pek giremıyorum nete hafif lekenmemvar dr. dinlenme verdi
cnm kan degerin 1500 oldugun da kese görünebiliyo
eger yaptıracak imkanın varsa
yaptır
her 2 günde bir ikiye katlıyo deger
oan göre tekrar gidersin ben ce 2 hf sonra yanlız ca kese değil kalbide duyacaksın eminim