2010 Şubat Anneleri

hayırlısı canım inşallah hamilesindir.. yarın mutlaka bizede haber ver.. iyi haberlerini bekliyoruz....

volescim ilk haber vereceğim kişi sizsiniz zaten... off ya inş. vardır bişey..

kızlar cuma günü 18:45 e dr randevum var ne olur dua edin bebeğimin kesesini göreyim eger vakti ise kalbinide görim salıkla onun orda olduğunu bilmek istiyorum ne olur dua edin :Saruboceq::ecrin_bebek:

bebeg ne olur iyi düşün iyi olsun yarın mübarek gün sen duanı et hayırlara vessile olması dileği ile de ve yap rabbime havale et sonrada neylerse güzel eyler çıkmazsada demekki senin için erken biraz daha bekliceksin

Bir daha gelmicemm nan Topiğimee.Hayalett gibi kendi kendime konuşuyorumkötükedihüsoşakkıdı

kızlar yeni geldim doktordan keseyi göremedik ya çok üzüldüm senağlama ama bu gebelik yok anlamına gelmez dedi 2 hafta sonra keseyi görmek için gel dedi doktor...bide bulantı hapı ve folicplus verdi zaten ben folicplusı 2 aydır kullanıyodum yerimseniben

aşk olsun balsurat ben buranın bekçisi olarak hep burdayım 22 mayıstan beri her gün giriyom

ayy camdankalp cnm degerin kaçtı ki senin gittiğinde gülüm benim cuma günü 541 di bu cumaya randevu aldım inş görebiliriz allahım sen yardımcım ol ne olur eşim görmeyi çok istiyo zavallım hatta gider gitmez bebek göreceğiz sanıyo

kızlar link vermek yasakmı ben bazı faydası olacagını düşündüğüm linkleri sizlerle paylaşmak istiyorum ama cezada alamk istemiyom

hesaplamalara göre 4 hafta 5 günlükmüş ya bana hiç kan testi yapılmadıııı gere kyok dedi doktor ,,,ben gidip yaptırsammı

kızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı

cnm tebrık ederim daha küçük oldugunu için göremeyebilirler muhtemelen de alttan bakarlar onu bazı yerlerde sakıncalı oldugunu duymuştum keşke sabretseydın haftaya giderdin cnm benım .

BEYAZGELıNCıK tşk ederim canım bu arada kusura bakma heyecandan tebriğini görmedim...hamilemisin bilmiyorum değilsen darısı sana inş

cnm kan degerin 1500 oldugun da kese görünebiliyo
eger yaptıracak imkanın varsa
yaptır
her 2 günde bir ikiye katlıyo deger
oan göre tekrar gidersin ben ce 2 hf sonra yanlız ca kese değil kalbide duyacaksın eminim

kizlar ben aranizdan ayriliyorum, yarencm beni listeden silebilirsin 3 numarali xsultanx

subat degil ocak annesi olacakmisim..31 ocak dedi dr, gerci belli de olmaz subattada olabilir

kendinize ii bakin,

meraba kızlar.ben geçengün hamile olduğumu yazmıştım buraya.ve hala doktora gitmedim.hesabıma göre şuan 5haftalık oldu.ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorm önce.şimdi ben kadın doğumdan randevumu alıpmı gidicem yoksa direk kan testi yaptırmaya mı.kızlar bana yardımcı olur musunuz.bide devlet hastanesine gitmemi önerirmisinizç.aranızda var mı devlete giden.şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…