- 18 Kasım 2008
- 541
- 0
kızlaarr hıı ne dicem size.. beta hcg sonucumu alınca.. bebiş yoksa.. şubat annesi olamıcaksam sessizce gidicem aranızdan... yer meşgul etmem sanırım o zamana kadar :))
Yenii hamilelerrr tebrik ediyorum sizii hayırlıı olsunn.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnn.
:Saruboceq::Saruboceq:
Uff bende ne salakmışım yaa boşu boşuna başlığı açımmm benim şubat annesi olabilmem imkansızzz çünkübenneyaptımki
ah hadi inş. söyle hemen listeye ekleyelim seni de..
beta hcg değeri 3974 ne demek bilen varmı?
cnm muhtemelen gebeliğin çok yeni bu yüzden ancak alttan bakma ile görünür ama en azından kan testi yaptırırsın gebeliğini kesinleştirmiş olursun hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinkızlar merhaba bende 2 gün önce kendi yaptığım idrar testinde öğrendim hamile olduğumu ama daha dr a gitmedim bugün gidicem...muayeneyi nasıl yapıyolar merak ediyorum alttan bakıolarmı
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olcam sanırım. muhtemel doğum tarihim 8 şubat ama büyük ihtimalle ocak ayının sonunda olur. tabii allah izin verirde o günleri görebilirsek. çünkü benim 8 haftalık gebelik kaybım olmutu. şimdi çok endişeliyim. henüz 4 haftalık hamileyim. yani daha keseyi görmedik çok korkuyorum. allah hepimizin yardımcısı olur inşallah
ne demek derken neyi sormak istiyorsun tam olarak?? o değer kanındaki hamilelik hormonunun oranı her geçen gün ikiye katlanarak artacak.. hamileliğin sonlarına doğruda azalmaya başlayacak.. hamile olmayan bir bayanda değer 0-5 arasında çıkıyor.. yani hiç yok gibi bişey