Günaydın kızlaropuyorumnanaktan Yarencim yeni evine inşallah hemen alışırsın.hayırlı olsun cnm.
Bu arada dün fatoşun yengesiyle konuştum fatoş hastanede yatıyormuş.iyi olduğunu söyledi yengesi ama dün gece hep onu düşündüm aklım onda kaldı umarım hemen aramıza sağlıkla döner yakışıklısıyla o.:Saruboceq: herkesi kucaklıyoruz kızım ve ben güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyoruz teyzelerimize.opuyorumnanaktan
günaydınlarr kızlar srpp arya yaren
acaip hastayım işe zorla geldim içim dışım ıhlamur ada şayı oldu bal yiyorum hiç bişey fayda etmiyo
yaren hayırlı olsun canım eviniz
cnm tansiyondan yatıo anladığım kadarıyla bende az konuşabildim yengesiyle facebookta çevrimiçiydi fatoş sandım yengesiymiş.o söyledi ama tam detaylı anlatmadı.
acaip hastayım işe zorla geldim içim dışım ıhlamur ada şayı oldu bal yiyorum hiç bişey fayda etmiyo
geçmiş olsun cnm.aman dikkat edin kızlar ya.domuz gribi beni çok ürkütüo aşı konusundada çok kararsızım.dr vurulabilirsin dedi.ama hiç içimden gelmio.siz napmayı düşünüosunuz bu konuda ?
cnm tansiyondan yatıo anladığım kadarıyla bende az konuşabildim yengesiyle facebookta çevrimiçiydi fatoş sandım yengesiymiş.o söyledi ama tam detaylı anlatmadı.
geçmiş olsun cnm.aman dikkat edin kızlar ya.domuz gribi beni çok ürkütüo aşı konusundada çok kararsızım.dr vurulabilirsin dedi.ama hiç içimden gelmio.siz napmayı düşünüosunuz bu konuda ?
Günaydın kızlar...
Uyumak istiyorum bennnnn...
günaydın herkese,,,,
yarencim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun canım...
esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ....
günaydın kızlar
ay ocak anneleri birer birer doğurmya baslamış:1shok:
34-35 haftalarda gelmiş bebişlerkaydirigubbakcemile3
Gözünüz aydın Yarencim hadi atlattın hava da soğudu zaten. Fazla yormasaydın kendini.
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan Yarencim yeni evine inşallah hemen alışırsın.hayırlı olsun cnm.
günaydın herkese,,,,
yarencim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun canım...
esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine ....
canım benim iş yerindemi yoruluyosun yoksa fazla yorma kendini artık.Günaydın kızlar,
Fatoştan son haber Aryaa da galiba inşallah biran önce düşer tansiyonu hastanede yatmakta sıkıcı iş.
Esma geçmiş olsun canım.
ben bugün çok nemrut'um dün saat 22.30 dan sabah 5 e kadar uyuyamadık.beynim çatlıyor ağrıdan Duru fıldır fıldır uyutmuyor.benim rüyamda görmediğim adam kalmadı abuk sabuk rüyalar.
Birde bu aralar kafamı yastığa koyduğumda sanki boğazımı sıkıyorlar beynime kan gitmiyormuş gibi hissediyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi birde beynim zonkluyor 2-3 dk olup bitiyor.ama o süre beni korkutmaya yetiyor zaten sizde varmı bu tip şikayetler.
günaydın herkese.iyi bir hafta olsun inş.
biz taşındık çok şükür, dün de yerleştik. güzel oldu yeni evimiz. ama hastalıktan kurtulamadım bi türlü, eşim de hasta üstelik.
günaydın canlarımm, ağrısız sızısız, kolay geçen bi hafta olsun inş.
canım benim iş yerindemi yoruluyosun yoksa fazla yorma kendini artık.
srpp+, SUDURU, sumifer, yaren_h, zeh, ZEYNEP6672 slm kızlar nasılsınız günaydınlar herkese kolay bir hafta diliyorum herkese herşey gönlümüzce olsun bende bugün raporumu yazdırıcam doktora esmacım geçmiş olsun dikkat et kendinee yaren gözün aydın güle güle oturun inş.