2010 Şubat Anneleri

burcucum bayıldım herşeyi çok güzel olmuş minik durunun beyaz renk almakla çok iyi etmişsin mobilyayı çok güzel,güle güle kullanın inş.kendinede dikkat et lütfn bende akşam 03:00 de anca uyuyabildim leylaa gibiyimm bu sabah

uzun zamandır gece uykularımız yok zaten.rüyalar kabuslarda cabası.ee şimdi uyayamıyoruz bebişler gelincede uyuyamıycaz ne olcak bizim bu halimiz :dilcikar:

Günaydın canım. Bu raporu 32 nin son günü mü almamız gerekiyor canım yoksa 32. hafta içinde bir gün alabiliyor muyuz biliyor musun?

canım ben 32.haftama yarın başlıyorum aslında dolduruyorum ama doktora göre 32.hafta oluyo başlangıcında çağırdı bende bugün gidicem yani 32.haftaya girdiğinde almalısın tatlım.

32+1 olunca alabilirsin canım
32 tam olarak dolmuş olacak

canım ben 32.haftama yarın başlıyorum aslında dolduruyorum ama doktora göre 32.hafta oluyo başlangıcında çağırdı bende bugün gidicem yani 32.haftaya girdiğinde almalısın tatlım.

Sağolun kızlar. Ben Cuma kontrole gidicem 31+0 oluyor o gün de merak ettim. Ben muayenehanesine gidiyorum ama ssk hastanesinde çalışıyor zaten şu gün hastaneye gel diye çağırır beni.

hulencim sen nasıl oldun, kanama falan olmuş geçenlerde, hiç haberim olmadı, geçmiş olsun. şimdi bi problem yok değil mi?

canım benim, küçük bişeydi atlattık çok şükür. sağol cnm.

ev taşımışsın, güle güle otur yeni evinde. çok yorma kendini

bulantı ve kusmalarım sağolsunlar hiç gecmediler
bide üstüne mide yanması eklendi
çabuk yoruluyorum bas ağrısı var nefesim daralıyor
kısacası ayvayı yemişim benakannehir
hayırlısıyla bi doğurayımda güzelce bi masaj yaptırcam kendime
spora baslıcam alışveriş yapıcam
bebişimle uyucamopuyorumnanaktan

Yarencim yeni evinde güle güle otur canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.

Burcucum kızının cicileri harika, güle güle kullanın inş.

Hulencim çok geçmiş olsun yeni duydum.

Bu arada Fatoşcum nasıl oldu acaba, Allah iyilik versin inş.

Bende ögleden sonra sağlık ocağına gidicem grip aşısını olayım diyorum ama hala kafam karışık...

burcucum bayıldım herşeyi çok güzel olmuş minik durunun beyaz renk almakla çok iyi etmişsin mobilyayı çok güzel,güle güle kullanın inş.kendinede dikkat et lütfn bende akşam 03:00 de anca uyuyabildim leylaa gibiyimm bu sabah

Burcucum çok cici olmuş herşeyi güle güle kullansın kızın inşallah

Hulencim neyin var tatlım benim haberim yok geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun.

Pınar yorumuna cevap yazamadım canım sorun oluştu diyor.Teşekkür ederiz.

sizdede baş ağrısı oluyor mu bende 1 haftadaır ara ara bas ağrısı oluyorakannehir

pofidi baş ağrısı gibi değil valla ben beyin kanaması geçiritoruym herhalde diye düşündüm.ben hamileliğin başından beri baş ağrısı nedir bilem belki 1-2 ancak olmuştur ama Cumartesi Pazar günleri bi hastalıktır gidiyor.

Kızlar rapor 32 hafta bitince alınıyor ben 23 aralıkta gidicem çalışabilir raporu alıcam verirse tabiki...

bulantı ve kusmalarım sağolsunlar hiç gecmediler
bide üstüne mide yanması eklendi
çabuk yoruluyorum bas ağrısı var nefesim daralıyor
kısacası ayvayı yemişim benakannehir
hayırlısıyla bi doğurayımda güzelce bi masaj yaptırcam kendime
spora baslıcam alışveriş yapıcam
bebişimle uyucamopuyorumnanaktan

Canım inşallah bebişler uyur da biz de onlarla bir uyuruzkaydirigubbakcemile3 Yoksa uykuyu unutabiliriz.
Ya bi de kim dedi hatırlamıyorum. Doğumdan sonra spor yapmak sütün kesilmesine neden oluyormuş diye duydum. Benim de spor planlarım vardı da korktum. Biliyor musun öyle birşey?

Yarencim yeni evinde güle güle otur canım, dikkat et kendine bol bol dinlen.

Burcucum kızının cicileri harika, güle güle kullanın inş.

Hulencim çok geçmiş olsun yeni duydum.

Bu arada Fatoşcum nasıl oldu acaba, Allah iyilik versin inş.

Bende ögleden sonra sağlık ocağına gidicem grip aşısını olayım diyorum ama hala kafam karışık...

Fatimacım sağlık ocakları yapmıyor canım bize aşıyı. Orda yönlendirirler seni büyük ihtimalle de haberin olsun.

kızlaar ocak annelerinden doğuran 8 kişi olmuş ayyy vallla az kaldı...

srpp spor hiç bişey yapmıyo hatta normal doğumsa iki gün sonra egzersize başlayabiliyosun ben sordum.

Selam kızlar,

ya dogum yapanlardan nasıl haberimiz olucak bizim.... sonucta buraya girmeyince nasıl bulucaz birbirimizi... ben hepimizin nasıl dogumlar yaşayacagını merak ediyorum....

srpp spor hiç bişey yapmıyo hatta normal doğumsa iki gün sonra egzersize başlayabiliyosun ben sordum.

İyi süper canım sağolopuyorumnanaktan Ben de kimden duyduğumu ya da okuduğumu hatırlamıyorum ama planlarım suya düştü diye üzüldüm.

Selam kızlar,

ya dogum yapanlardan nasıl haberimiz olucak bizim.... sonucta buraya girmeyince nasıl bulucaz birbirimizi... ben hepimizin nasıl dogumlar yaşayacagını merak ediyorum....
valla zeynepçim cuma günü görseydin nasıl inatla fatoşa ulaştı arkadaşlar elimizden kimse kurtulamaz bi şekilde buluruz kaydirigubbakcemile3 özel mj alamıyosun heralde biz numaralarımızı felan verdik ama herkes vermedi heralde msn de olanlar o anda verdiler sende ver yada al :) ben sana özelden mj atayım dedim ama almıyomuşun

Selam kızlar,

Hediyeleşmeye katılanlarla telefon bağlantısu kurduk ama herkesin olması için bir şey yapmamız lazım. En azından herkesin telefonu bir iki kişide olursa bir şekilde ulaşırız.

X