2010 Şubat Anneleri

o neki mart topigi 3000lere yaklaştı:umursamaz:

o neki mart topigi 3000lere yaklaştı:umursamaz:
ya valla masallah mıllet takır takır konusuyor bızde tık yok.Benımde bı ara net yoktu hıc gıremedım,sımdıde bakıyorum kımse yok baska topıclerde gezıyorum bende ole -tatlicadiarzu-

iyi pazarlar herkese...

hafta sonu olduğu için böyle sessiz topik yaw. tabi eskiye nazaran hafta içi de yoğun olmuyor ama herkes ağırlaştı, kendi adıma konuşayım: oturmakta zorlanıyorum artık( o yüzden eskisi kadar giremiyorum nete.

görüşmek üzere...

Canım yap da ekle bir an önce.Merak ettim...

Ben de şubat annesi olacağım inşallah:)

Canım hoş geldin aramıza

iyi aksamlar cici anneler nasılsınız heycan ne durumda bazı arkadaslar 33 haftayı gecıyo bakalim kimin kususu ilk gelıcek saglikla

galiba herkes msnde konuşuyo
kızlar oda takımımıza karar verdim sonunda ama kaç gündür uykumda uyanana kadar bebek odası görüyordum. karar vermek zzor oldu.
yarenle camdankalpi çok merak ediyorum. kızlar kayboldular

Günaydın kızlar. Yeni bir hafta su gibi geçsin güzel haberler gelsin inşallah.

günaydın herkese.iyi bir hafta olsun inş.

biz taşındık çok şükür, dün de yerleştik. güzel oldu yeni evimiz. ama hastalıktan kurtulamadım bi türlü, eşim de hasta üstelik.

kaybolmadımmm, burdayımmmm bennn ) iyi günlerrde kullanmak nasip olsun canım odanızı. nasıl bişe aldın merak ettik, yok mu resim falan?

Gözünüz aydın Yarencim hadi atlattın hava da soğudu zaten. Fazla yormasaydın kendini.

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan Yarencim yeni evine inşallah hemen alışırsın.hayırlı olsun cnm.

Bu arada dün fatoşun yengesiyle konuştum fatoş hastanede yatıyormuş.iyi olduğunu söyledi yengesi ama dün gece hep onu düşündüm aklım onda kaldı umarım hemen aramıza sağlıkla döner yakışıklısıyla o.:Saruboceq: herkesi kucaklıyoruz kızım ve ben güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyoruz teyzelerimize.opuyorumnanaktan

günaydınlarr kızlar srpp arya yaren
acaip hastayım işe zorla geldim içim dışım ıhlamur ada şayı oldu bal yiyorum hiç bişey fayda etmiyo
yaren hayırlı olsun canım eviniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…