2010 Şubat Anneleri

gerçekten bayağı uyguna gelmiş ama benim eminönüne gelip alma şansım yok şuan için burdan biyerlerden araştırayım bakayım ama fiyat için bi fikrim olmuş oldu teşekkürler canım

gerçekten bayağı uyguna gelmiş ama benim eminönüne gelip alma şansım yok şuan için burdan biyerlerden araştırayım bakayım ama fiyat için bi fikrim olmuş oldu teşekkürler canım

canım biz bugün meleksen ve özlem ile birlikte gebzeden şeker malzemeleri aldık.
100 er adet şeker tülü,kurdelesi,emzik biblosu,magneti ayrıca oğlumun cibinliğinin üstüne dikilmek üzere aldığım süsler dahil 45 tl verdik.çok uyguna geldi.yakında yapmaya başlarım resimlerinide eklerim kızlar.

günaydın herkes uykuda anlaşılan
benim kız çok erkenci uyutmuyor bir türlü
birde bacak ağrıları çok kötü uyuyamıyorum
iyi pazarlar.......

amin canımm teşekkürler.ocak annelerini okuyordum da doğurmaya başlamışlar bile bizden de subat basi gorunenler ocak gibi doğururlar bence.. hadihayırlısı cok heyecanlı!!.....:teytey:

escos heycanlandırma benı yaaaa tam 1 şubat dogumum banada oyle gelıyor ocagın ortası gıbı ama bıde bebıs yerını begenırse cıkmak ıstemezse akannehir gunler hıc gecmıyor ayın sonunda nst ye gırcem ama o ayın sonu gelmıyo :ecrin_bebek: bı gelseydı o gunler ınsallah,Allah'ım saglıkla sıhhatle dogmalarını nasıp eyle opuyorumnanaktan

iyi pazarlar.......

gunaydın canım sanada ıyı pazarlar,gecmıs olsun artık agırlık artıkca aglrılarda artıyor

herkese iyi pazarlar...:))
filozof79 hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğunu inş

hosgeldın fılozof79
Bu arada fatostan haberı olan varmı ne alemde duzelmısmı acaba bıraz?

ayy tamam heyecanlandırmayayım ama bence ocakta bekle sen anacım.. ne güzel işte beklemen bitecek hemen..opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi işteyim,karar verdim yarın gidip hamileler için olan H1N1 aşısını olucam, yerli yabanci siteleri gezdim, 6aydan küçük bebek ve çocuklarla ilgilenenler de olsun demişler. kanaatim bu yarın eşim de ben de aşı oluyoruz.. Sizler ne düşünüyorusnunz bu konuda?sengözlerimebaksanab

bende yarın doktorumu arıcam sorucam ol derse olmayı düşünüyorum bugün hamilelerde ölüm riski 8 kat fazlaymış haberleri dinledim bayağı korktum yani

iyi pazarlar.......

tahmin edebiliyorum cnm benim kızımın hamileliğimde ayağım acayip ağrımıştı topallıyodum resmen ortopediye bile gitmiştim o yüzden hamilelikten bişey yapamama demişti doğum olur olmaz geçmişti bu hamileliğimde şimdiye kadar bişey yok çok şükür inşallah olmaz sanada geçmiş olsun imkanın olduğu sürece yukarı doğru uzatıp dinleneceksin

ewet cnm oyle valla ne yaayımokulda aglıyomus bıraz ama daha sonra susuyomus genel olarak ıyı dedı ogretmenı
bana saglık ocagında dogumdan 5 ay sonrasının tarıhını yazdı yanı bırde hazıran ayında olcakmısım baskada yok yanı sasırdım sana dogumdan sonra 3 tane deyınce

slm kızlar bugun hava cok bunaltıcı sıkıntıdan bayılcam ewde nerdeyse,,kızımla ılgılenıyorum oynuyorum bu seferde karnımdakı rahat durmuyo kıskanıyomu ne bılmıyorumkı sureklı tekmelıyo

topikte kimseler yok.kızlar hep msn e takılmayın.bid ediyordukki dogumdan sonrada buluşuruz ..böyle gidersek bu topik dogurulmadan kapanır.kimsenen giripte yazdıgı yok anacım ihmal etmeyelim diyorum ben

hakkaten ya papatya bende farkettım kımse yok onceden sohbet sıgmıyodu sabahlara tasıyodu ama cok sakın valla ocak annelerının topıgı sayfa 5000 lere dayandı bız hala 3900 lerdeyızkaydirigubbakcemile3 annecıkler ırtıbatı koparmayalım ya

ay cicilibicili canımya.ben seni bir anda çakırgözlü sandım ay biranda heycanlandım açmış diye....
neyse canım sen nasılsın.oglun nasıl.rahatsızlıkların devam ediyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…