canım ben eminönünden malzeme aldım magnetli çikolatası dahıl 150 tanesini 120 tl ye aldım malzemeleri istediğim beğendiğim gibi seçtim yapıcam bu fiyata silikon tabancası ve silikonlar bile dahıl çok uygun oldu yanı
gerçekten bayağı uyguna gelmiş ama benim eminönüne gelip alma şansım yok şuan için burdan biyerlerden araştırayım bakayım ama fiyat için bi fikrim olmuş oldu teşekkürler canım
amin canımm teşekkürler.ocak annelerini okuyordum da doğurmaya başlamışlar bile bizden de subat basi gorunenler ocak gibi doğururlar bence.. hadihayırlısı cok heyecanlı!!.....:teytey:
günaydın herkes uykuda anlaşılan
benim kız çok erkenci uyutmuyor bir türlü
birde bacak ağrıları çok kötü uyuyamıyorum
iyi pazarlar.......
escos heycanlandırma benı yaaaatam 1 şubat dogumum banada oyle gelıyor ocagın ortası gıbı ama bıde bebıs yerını begenırse cıkmak ıstemezse akannehir gunler hıc gecmıyor ayın sonunda nst ye gırcem ama o ayın sonu gelmıyo :ecrin_bebek: bı gelseydı o gunler ınsallah,Allah'ım saglıkla sıhhatle dogmalarını nasıp eyle opuyorumnanaktan
ayy tamam heyecanlandırmayayım ama bence ocakta bekle sen anacım.. ne güzel işte beklemen bitecek hemen..opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi işteyim,karar verdim yarın gidip hamileler için olan H1N1 aşısını olucam, yerli yabanci siteleri gezdim, 6aydan küçük bebek ve çocuklarla ilgilenenler de olsun demişler. kanaatim bu yarın eşim de ben de aşı oluyoruz.. Sizler ne düşünüyorusnunz bu konuda?sengözlerimebaksanab
günaydın herkes uykuda anlaşılan
benim kız çok erkenci uyutmuyor bir türlü
birde bacak ağrıları çok kötü uyuyamıyorum
iyi pazarlar.......
hoşgeldin canım biz hep aynıyız ağrılar sancılar vakit dolduruyoruz işte iyiyiz çok şükür
2.aşıdan sonra daha yaptıracakmısın benim ilki çok ağrıdı 2.aşıda hiçbişey olmadı ama doğumdan sonra 3tane daha var benim yazdılar sağlık ocağında dosyama drumda kesin yaptır dedi :1ninca:test falan istemiyor benim dr sağlık ocağından aradılar bu ay kan tahlili falan yapalım dediler sadece
haklısın insana bırakmak zor gelir ama madem pedagog tavsiye etmiş gitsin kız onun için böylesi iyi olacak demekki hayırlısı artık